Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@looola ahoj, ja som praveže uplne skoncovala s meranim aj sledovanim všetkeho okolo tehotenstva. Ako som pisala neočakavam nič, skor mi to pride ako chybny test lebo čiarka tam určite je. Urobila som si ho len preto že sa citim “divne” aj ms bola ina. Možno bola ovulacia hneď po nej 😁 a sklamana nebudem. Raz to pride😛
@katarina5194 prvý test som si robila v praci značky pepino okolo 17hod.poobede,možno preto bol slabší a teraz hneď ráno a bol to mamatest..rozmýšľam či si zajtra kúpiť aj ten clearblue digitálny,aby som vedela koľký týždeň mi ukáže.. 🤔🙂
@dominika_sk gratulujem
@dominika_sk no, ja pri prvom tehotenstve som mala 3 dňovú MS, 2 dni slabšie, potom už 3.deň len špinenie. A následne o 2 dni na to / lebo sa mi nezdalo preco skončilo tak skoro/ som spravila test a druha čiarka bola rovnako silná ako kontrolná. Takze MS tehotenstvo nevylučuje.
@looola viem, ale 1dc som bola 23.12. takže tehotenstvo z minuleho cyklu to určite nie je.
@prskavka2223 vidieť tam ciaročku na tom spodnom 😊...Len to je veľmi ťažké určiť, či je to kanálik, alebo začínajúce tehu. Urob testik o 2 dni a ak bude čiarka silnejšia, tak máme odpoveď na Tvoju otázku 😊. Držím veľmi palce 🤗🤗🤗.
@prskavka2223 suhlas s
@silvia5252... Drzim palce 👍
@dominika_sk však to je to čo tu nesedí 😀
@looola všetko bude sedieť keď si rano spravim negativny, neboj sa😁
@dominika_sk takze ak je v moci HCG a čiarka je natreté tak buď si mala ovulácii tento cyklus oveľa skoršie /nie pred 3 dňami/ alebo ešte sa môže jednať o biochemické tehotenstvo alebo doznievajúci potrat z predchádzajúceho cyklu, ak bude čiarka silnieť je to prvá varianta, ak slabnúť a miznúť tak druha.
@dominika_sk čiarka je naznačená - som chcela vyššie písať 🙂
@silvia5252 dakujeeeem ❤️❤️
@hennyinnsbruck dakujeeem 😉👍❤️
@looola minuly cyklus mi meškala ms dva dni, robilasom si test a bol negativny
@prskavka2223 Moje prve testy boli take a prave krmim nas trojmesacny pokladik ;)
@lulinka99
Tak gratulujem. Aši si mala aj veľa zriedeny moc. Ale teraz sú to krásne koľajnice. Kúp si aj ten digi. Ja som si ho kúpila tiež a ukázal mi presne.
@lenuska1919 gratulujem a držím palce
@prskavka2223 Ja vidím na oboch
@lenuska1919 gratulujem a vitaj medzi nami 🤰😊
@lulinka99 neviem ci to bude tehu 😏😏uvidiiime .. MS mam mat az v nedelu 13teho ... ze by tak skoro ukazal neviem... zajtra rano skusim este testnut. Aaa dakujem krasne 🍀🍀
@lenuska1919 ahoj ty si robila test Pepino predtymto testom a bola iba jedna ciarka?
@simbatko ano
@dominika_sk pekne vidno // držím palce
@lenuska1919 ja som si robila pepino testy a tiez biele..no skusim iný zajtra.Gratulujem😀

@dominika_sk na tej prvej fotke som nič nevidela, ale na druhej vidieť jasne slabú druhu čiarku. Len mi nesedí čo si písala že si okolo ovulácie, z predchádzajúceho cyklu by už čiara mala byt riadne silná, a z tohto cyklu by nemala byt ešte žiadna. Otázka je kedy ta ovulacia v skutočnosti bola, to asi nemáš odsledované , že ?