Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenuska1919 ja mam rovnaky test aj ducha. Som zvedava čo to bude😁
@hennyinnsbruck no ved... v strede cyklu mam plodne dni a ovulku..cize apka neklame..ci? ako si to @ikonica myslela???
@lowndes ja mam tiež apku na plodné dní a vôbec som tomu neverila. Ale fust sme mali sex s partnerom v tie dni ako mi to ukázalo. Chcela som zistiť ci sa na to dá spoľahnúť. A bum. Presne podľa apky a aj posledného ms co som mala 13 septembra to tak aj vychádza tej 16tt. Bola som prekvapená že je to pravda.
@katarina5194
@lowndes aplikácia predpokladá ukážkový cyklus a teda ovulaciu dáva cca do stredu cyklu.. avšak môže sa stať, že sa trosku žena hormonálne rozhádže a už to nevychádza.. nedá sa na to spoľahnúť aplikácia je univerzálna.. to kedy máte naozaj ovulaciu môžte zistiť spoľahlivo len pozorovaním vlastného tela, meraním bazálnej teploty alebo ovulacnymi testami.. spôsobov je aj viac ale každé telo je iné inak rozložené.. pre jedno stačí aplikácia ale je to viac menej šťastie ženy že ma ukážkový cyklus..
@lowndes
@kvecinka321 ako pise kvecinka. Alebo u lekara hormon profil +folikulometria..... Ja som mavala cyklus 32-36dnovy a ovulu na 20dc... Treba odsledovat.. Alebo ak mate sex kazdy 2den sledovat nemusis nic😂☺️😎
@lowndes napríklad mne aplikácia ukazovala ovulaciu ale keďže sa nám nedarilo dva cykly keď sme to nechali na “náhodu” začala som si merať teplotu a aj robiť testy.. zistila som že nemám ovulaciu napriek tomu že aplikácia veselo ukazovala ovulaciu 🙂 a to už potom riešil doktor.. 🙂
@ikonica dakujem Vam baby..ja tiez mam 26-28 dnovy cyklus... no tak skusim ovulacne testy .len ja s tym skusenost nemam..kedy ich zacat robit?? a ked budu slabe ciarky alebo duchy na ovulacnych znamena to ze mozem splodit?? ci ako?? musim cakat ci budu obe ciarky rovnako silne a iba vvten den sup na to???
@looola ešte vieš nad čim rozmyšlam? Že keď som sledovala ovulaciu mala som ju na 11-12-13 dc ako kedy. Na 9-10dc sa kludne mohla posunuť a tym padom by som mohla byť 7-8dpo a to už by som takeho ducha mohla vidieť🙈
@hennyinnsbruck nemožem si spraviť test teraz, lebo poslala som manžela do lekarne pre velke naplasti cosmopor a pružkovy top test dvojbalenie a doniesol male naplasti a jeden kazetovy test. Mňa porazi😂 musim si ho nechať na rano
@lowndes kup si lacne onestep ovutesty z ebayu... Su dobre (tehotenske uz az tak moc nie) ... Ja objednavam od predajcu fertilityplan... Naposledy som objednala 50 ks, ved nebudem vkuse objednavat... Prvy cyklus zacni dajme tomu od 7-9 dc a testuj az pokial nebudes mat pozitivny... Teda dokial nebude testovacia rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna... Testy rob medzi 10 az 20 hod a dve hodiny predtym obmedz pitie.... Testy si niekam nalepuj, aby si ich vedela porovnat.....
@lowndes no a este.. Ovula nastava 12 - 48 hod od posledneho pozitivneho testu (mozes mat pozitivne aj viac dni po sebe) ... Ak sa chcete strafit, tak majte tutu mutu kazdy druhy den od skoncenia ms... Ak to date... My uz take vykony nedavame :D ledva dojdem z prace domov a mm detto :D ak by si nemala ani jeden pozitivny test, neznamena to nutne, ze ovula nenastala... Najlepsie je sledovat si aj hlien... Ked je priesvitny a natahuje sa ako bielko, ide o plodny hlien, v nom sa spermosky dobre citia a vedia v nom doplavat do vajcovodov....
@lenuska1919 Ahoj, ale Ty máš ružového, takže asi už nie ducha 😉
@hennyinnsbruck a @ikonica moc dakujem baby.. hned sa na to dam a budem sa sledovat.. a na konci mesiaca si vyhodnotim...snad uz potom sa mi podari trafit sa a mat babynko milovane..
@kvecinka321 ja som si nikdy nerobila ovu testy a ani ne merala bazalnu teplotu. Ja na toto nie som aby som sa nerala. A teoreticky mi to je aj jedno. Hlavne ze mam doma už jednu zdravú slečnu a druhe čakáme. Nech je to hlavne zdravé ☺️
@kacicka30 daj potom vedieť ako si dopadla. Držím palce ☺️
@dominika_sk ako, 7-8 dni po ovulácii už by na testoch mohlo byt niečo
@stratenanajdena ano je ruzovy. No rano iny test biely. Uvidime dalej.
@katarina5194 jasne keď to ide bez problémov tak nie je dôvod 🙂 my sme tiež prvé mali bez problémov žiaľ zomrela nám v 23tt a odvtedy kým som sa dala do pohody chvíľu to trvalo napriek tomu hormóny boli rozhádzané preto som sa začala sledovať viac a dobre som urobila inak by sme teraz nečakali naše malé druhé šťastie 🙂 je to na každej zvážení ja keď už som vedela že v čom je problém začala som užívať materskú kasicku a som prestala riešiť teplotu a robila si len ovulacne testy ktoré ma nestresovali a podarilo sa 🙂 a preto hovorím že je to na každej niektorú ak to ma stresovať tak tomu nijako nepomôže ale spoliehať sa slepo rok dva len na aplikáciu je blbosť 🙂 to som len chcela 🙂
@looola rano tuto zahadu rozluštime😄
@dominika_sk tak nech to dobre dopadne 🙂. Ako dlho sa snažíte ?
@kvecinka321 matersku kasicku????na co to je?

tak baby.. mne sa spustaju ,,svoje dni" cize 26den cyklu... predtym duchy na testoch neznamenali nic :( najviac je zaujimave ze podla apky sme mali sex naplno 24.. a 25 som mala ovulku.... som smutnaaaaaaa