icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lowndes
6. jan 2019

tak baby.. mne sa spustaju ,,svoje dni" cize 26den cyklu... predtym duchy na testoch neznamenali nic :( najviac je zaujimave ze podla apky sme mali sex naplno 24.. a 25 som mala ovulku.... som smutnaaaaaaa

ikonica
6. jan 2019

@lowndes podla akej apky.? Ak myslis nejaky ms kalendar tak tym by som sa obec neriadila... Ovula moze byt uplne inokedy ako ti ju tam vyznacilo... Lepsie je robit ovulaky a plus merat bazalku ked uz... Aspon tri cykly, nech zistis, kedy mas vlastne ovulu...

dominika_sk
6. jan 2019

@lenuska1919 ja mam rovnaky test aj ducha. Som zvedava čo to bude😁

lowndes
6. jan 2019

@ikonica a co ak mam ovulku mimo plodnych dni? ci ...

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@lowndes ovulaciu nemozes mat mimo plodnych dni🤔 plodne dni su v case ovulacie
Suhlasim s
@ikonica

lowndes
6. jan 2019

@hennyinnsbruck no ved... v strede cyklu mam plodne dni a ovulku..cize apka neklame..ci? ako si to @ikonica myslela???

katarina5194
6. jan 2019

@lowndes ja mam tiež apku na plodné dní a vôbec som tomu neverila. Ale fust sme mali sex s partnerom v tie dni ako mi to ukázalo. Chcela som zistiť ci sa na to dá spoľahnúť. A bum. Presne podľa apky a aj posledného ms co som mala 13 septembra to tak aj vychádza tej 16tt. Bola som prekvapená že je to pravda.

kvecinka321
6. jan 2019

@katarina5194
@lowndes aplikácia predpokladá ukážkový cyklus a teda ovulaciu dáva cca do stredu cyklu.. avšak môže sa stať, že sa trosku žena hormonálne rozhádže a už to nevychádza.. nedá sa na to spoľahnúť aplikácia je univerzálna.. to kedy máte naozaj ovulaciu môžte zistiť spoľahlivo len pozorovaním vlastného tela, meraním bazálnej teploty alebo ovulacnymi testami.. spôsobov je aj viac ale každé telo je iné inak rozložené.. pre jedno stačí aplikácia ale je to viac menej šťastie ženy že ma ukážkový cyklus..

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@lowndes
@kvecinka321 ako pise kvecinka. Alebo u lekara hormon profil +folikulometria..... Ja som mavala cyklus 32-36dnovy a ovulu na 20dc... Treba odsledovat.. Alebo ak mate sex kazdy 2den sledovat nemusis nic😂☺️😎

kvecinka321
6. jan 2019

@lowndes napríklad mne aplikácia ukazovala ovulaciu ale keďže sa nám nedarilo dva cykly keď sme to nechali na “náhodu” začala som si merať teplotu a aj robiť testy.. zistila som že nemám ovulaciu napriek tomu že aplikácia veselo ukazovala ovulaciu 🙂 a to už potom riešil doktor.. 🙂

ikonica
6. jan 2019

@lowndes mam 26-28 dnovy cyklus a appka mi hadzala ovu na 12 dc... A ja som ju po prvom kyrete mala az niekde 14g17 dc.. Odsledovane ovulakmi a bazalkou... Appka ukazuje akysi statisticky priemer, ktory ale vobec nemusi sediet na teba....

lowndes
6. jan 2019

@ikonica dakujem Vam baby..ja tiez mam 26-28 dnovy cyklus... no tak skusim ovulacne testy .len ja s tym skusenost nemam..kedy ich zacat robit?? a ked budu slabe ciarky alebo duchy na ovulacnych znamena to ze mozem splodit?? ci ako?? musim cakat ci budu obe ciarky rovnako silne a iba vvten den sup na to???

dominika_sk
6. jan 2019

@looola ešte vieš nad čim rozmyšlam? Že keď som sledovala ovulaciu mala som ju na 11-12-13 dc ako kedy. Na 9-10dc sa kludne mohla posunuť a tym padom by som mohla byť 7-8dpo a to už by som takeho ducha mohla vidieť🙈
@hennyinnsbruck nemožem si spraviť test teraz, lebo poslala som manžela do lekarne pre velke naplasti cosmopor a pružkovy top test dvojbalenie a doniesol male naplasti a jeden kazetovy test. Mňa porazi😂 musim si ho nechať na rano

kacicka30
6. jan 2019

No som zvedava fakt uz 3 dni jrami sj s topankami od 31 do 2 ho a potom nic podbrusko tvrde a stredu gynde no a test takyto no skusali sme aj stale pred cez aj po menzese

ereska
6. jan 2019

@lowndes ja som mala ovulku až na 24 DC alebo na 42 DC a potom o dva týždne prišiel menzes takže nemusí byť ovulácia v strede cyklu

ikonica
6. jan 2019

@lowndes kup si lacne onestep ovutesty z ebayu... Su dobre (tehotenske uz az tak moc nie) ... Ja objednavam od predajcu fertilityplan... Naposledy som objednala 50 ks, ved nebudem vkuse objednavat... Prvy cyklus zacni dajme tomu od 7-9 dc a testuj az pokial nebudes mat pozitivny... Teda dokial nebude testovacia rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna... Testy rob medzi 10 az 20 hod a dve hodiny predtym obmedz pitie.... Testy si niekam nalepuj, aby si ich vedela porovnat.....

ikonica
6. jan 2019

@lowndes no a este.. Ovula nastava 12 - 48 hod od posledneho pozitivneho testu (mozes mat pozitivne aj viac dni po sebe) ... Ak sa chcete strafit, tak majte tutu mutu kazdy druhy den od skoncenia ms... Ak to date... My uz take vykony nedavame :D ledva dojdem z prace domov a mm detto :D ak by si nemala ani jeden pozitivny test, neznamena to nutne, ze ovula nenastala... Najlepsie je sledovat si aj hlien... Ked je priesvitny a natahuje sa ako bielko, ide o plodny hlien, v nom sa spermosky dobre citia a vedia v nom doplavat do vajcovodov....

stratenanajdena
6. jan 2019

@lenuska1919 Ahoj, ale Ty máš ružového, takže asi už nie ducha 😉

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@ikonica @lowndes a este doplnim ked mas uz celkom peknu ciarku mozes aj 2x denne testnut. Inak uplny suhlas s ikonickou

lowndes
6. jan 2019

@hennyinnsbruck a @ikonica moc dakujem baby.. hned sa na to dam a budem sa sledovat.. a na konci mesiaca si vyhodnotim...snad uz potom sa mi podari trafit sa a mat babynko milovane..

ikonica
6. jan 2019

@lowndes ✊✊✊

katarina5194
6. jan 2019

@kvecinka321 ja som si nikdy nerobila ovu testy a ani ne merala bazalnu teplotu. Ja na toto nie som aby som sa nerala. A teoreticky mi to je aj jedno. Hlavne ze mam doma už jednu zdravú slečnu a druhe čakáme. Nech je to hlavne zdravé ☺️

katarina5194
6. jan 2019

@kacicka30 daj potom vedieť ako si dopadla. Držím palce ☺️

looola
6. jan 2019

@dominika_sk ako, 7-8 dni po ovulácii už by na testoch mohlo byt niečo

lenuska1919
6. jan 2019

@stratenanajdena ano je ruzovy. No rano iny test biely. Uvidime dalej.

looola
6. jan 2019

@lowndes tak ti vyjde nabudúce 🙂. Ale netreba testovať veľmi skoro, aby nebolo sklamanie

kvecinka321
6. jan 2019

@katarina5194 jasne keď to ide bez problémov tak nie je dôvod 🙂 my sme tiež prvé mali bez problémov žiaľ zomrela nám v 23tt a odvtedy kým som sa dala do pohody chvíľu to trvalo napriek tomu hormóny boli rozhádzané preto som sa začala sledovať viac a dobre som urobila inak by sme teraz nečakali naše malé druhé šťastie 🙂 je to na každej zvážení ja keď už som vedela že v čom je problém začala som užívať materskú kasicku a som prestala riešiť teplotu a robila si len ovulacne testy ktoré ma nestresovali a podarilo sa 🙂 a preto hovorím že je to na každej niektorú ak to ma stresovať tak tomu nijako nepomôže ale spoliehať sa slepo rok dva len na aplikáciu je blbosť 🙂 to som len chcela 🙂

dominika_sk
6. jan 2019

@looola rano tuto zahadu rozluštime😄

looola
6. jan 2019

@dominika_sk tak nech to dobre dopadne 🙂. Ako dlho sa snažíte ?

lowndes
6. jan 2019

@kvecinka321 matersku kasicku????na co to je?