Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk tak ako si dopadla?
@katarina5194
@hennyinnsbruck
presne ako som hovorila, test biely ako sneh. ten prvy jednoducho bol chybny...
@looola od kyretaže bol 4.1. presne 1 rok
@dominika_sk uff, na tomto teste nič nevidím 😕. Tebe naživo sa niečo zdá?
@dominika_sk ani ja nič nevidím 😔
@dominika_sk ja som na tom rovnako. Mali sme take iste ciarky na top teste a dnes na mamatestr nic.
@lenuska1919 možno nam dali ovulačné 😀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣asi ano .... tebe už meška ms??
@lenuska1919 ja som praveže v strede cyklu, ale posledna ms bola divna a mala som take zvlaštne pocity tak som si urobila test. ideš skusiť ešte iny?
@dominika_sk ja neviem ... pozri na to. Ja testnem asi az cez vikend
@lenuska1919
@dominika_sk drzim palecky...testiky si polozte na parapetu ku oknu..naj denne svetlo a foto 🤗
@lenuska1919 na prvom vidno dajakeho dusika.😍...no prvych ale 10 minut je platnych ono to potom vacsinou zmizne....rano je najlepsie hned foto ...kolko meska menzes???
@mimiqa ten prvy je robeny v sobotu vecer. A foteny dnes.
@mimiqa nemeskaa este. Az v nedelu mam mat
@lenuska1919 aj ja vidím na tom červenom držím palce. Aj ja mam mat ms v nedeľu.
@butterfly333 ja tomu neverim ked ine neukazuju nic. Nechapem ale.
@lenuska1919 pockaj do pondelka 😘
@dominika_sk ja som mala testy poobede vždy silnejšie ako ráno, poobede jasná čiarka, ráno oveľa slabšia, aj som sa zľakla čo sa deje, ale poobedná znova bola silnejšia, bez ohľadu na to koľko som pila 🙂
@lenuska1919 na hornom červenom slabucku číslu vidieť, na ostatných nie
@lenuska1919 ja ked si nahnem obrazovku na notebooku vidim aj na tých fialových sabučké čiarky
@mimiqa a este mam aj taky akysi divny hlien. Bielo priesvitny a tahavy. Jak pri ovu ale je viac do biela. A je ho dost. 🙄🙄
@lenuska1919 ja mam tiež taky hlien
@looola presvedčila si ma, poobede si kupim top test :D
@dominika_sk potom ho sem hod ... ja som bola v dmke a top test uz nemali ... tak som zobrala tie mama testy a tie nic ... 😂asi ovu predali 😂🤣🤣
@lenuska1919 vidím na všetkých ✊
@lenuska1919 😘drzim palce...a mas nejake ine pocity??? Ono este skoro..no skor take pichanie ci nemas zo spodu

@dominika_sk bre ranko, ako?