Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenuska1919 uvidime 😍..no teraz ak myslis ze si tehu tak nic namahave nerob..to pichanie je dobry naznak
@lenuska1919 mňa dnes tiež nejak celý deň pichá v podbrušku nikdy som to nemala trepala dom hore po schodoch na tretie kabelu s nákupom ledva som vyšla od vtedy ma cely deň tak občas jemne občas viac pichá. Tak som zvedava. No zajtra idem na gastro na hadičku.
@dominika_sk testovala siii???
Ahojte dievčatá viem že to sem nepatrí ale potrebujem poradiť dnes som 15ty deň po KET bola som ráno na krv a volali my že krv 75,5 ževraj je to malo ale ze mam počkať a prísť o týždeň n a kontrolu čo si o tom myslite ??
@lenuska1919 ahoj, ano. ale nič :D a ty?
@dominika_sk ja este lezim v posteli , ale dam este jeden teraz rano 😂😂
@simbatko Ahoj, iba jedna čiarka, negatívny. 😔
@looola
@hennyinnsbruck
ostal mi ešte jeden test tak som skusila a zas je to kravina. Už kašlem na tie toptesty. Fotky su jedneho testu
@simbatko Ty na nich niečo vidíš? Konkrétne na tej poslednej fotke? Vieš ho odfotiť, keď bude úplne suchý? Koľko dní Ti mešká dnes?
@dominika_sk tak keby sa mne toto stalo, by som si už nahovárala. Ale takto, bez hormónov, nezúčastnene, neviem neviem. Kvôli tej rozpitosti a po uschnutí či je druhá čiarka na správnom mieste? Ale na začiatku to vyzeralo sľubne. Nechceš skúsiť tyčinkový plus lekáreň? je do prúdu, ale dlhšie nasakuje a tak som ho tiež ponárala. Ale ukáže presne a ak som nebola, neukázal. Dokonca mi ukázal tehotenstvo najskôr zo všetkých!
@dominika_sk jaaa si myslim , ze pozitivny... ja som robila dnes ten mamatest a ten je uz po zaschnuti rozpyty stale 🤣🤣🤣
@lenuska1919 poslala som manžela pre ten mama test akurat do lekarne. lebo fakt neviem čo si myslieť :D
@dominika_sk ja zozeniem este ten toptest ... 😂😂 Vcera vecer som myslela , ze sa uz spusti MS skor. Bolelo ma hrozne podbrusko. Uplne presne tak ako pred MS. Akurat , ze MS mam mat az nedela,pondelok. Aj krize ma bolia. No uvidime
ahojte tak i já jsem zase tu, měsíc co měsíc stále jen čekám kdy se už zadaří a vydrží do zdárného konce, před 2 mesíci jsem kěla biochem.tehotenství a od te doby zase nic no dnes nad ránem jsem vyskousela test a nic ale potom ráno mi to nedalo a udelala jsem si ho znovu no nevim jestli už jsem blázen nebo co trošku se mi zdá že tam něco vidím ale moc tomu nevěřím, vím že mi napíšete at skouším za pár dní ale jen by me zajímal vaš názor jestli tam neco je nebo to vidím jen já
@dominika_sk tento červený je nehodnotitelny
@dominika_sk lebo na pozitívnych testoch po uschnuti ostanú farebne len tie dve čiarky, zvyšok ma byt úplne biely. Ten Tvoj je cely rozpity.
@looola takyto je suchy
@dominika_sk to je divne🤔mas taky test doma este? Daj ocikat chlapovi co na nom vyjde
@ereska dekuju ano ten na kraji je delany až rano a taky zrovna na tom se mi to zda v porovnani s temi dalsimi, to čekáni je hrozné ☹ včera mě dost bolely prsa a aj jsem dost casto chodila čůrat aj me cely den pobolivalo dole ale dnes se citim normalne nic zvlaštniho nepocituju tak nevim no doufam ze ne další biochem.tehu....
@dominika_sk podľa mňa tam je ciarocka 🙂 ja som mala na 10 dpo biely a keď som ho išla o dva dni vyhodiť kuknem ešte naň a tam takáto čiarka asi nabehla po limite no teraz sme už 8+4tt
@hennyinnsbruck nemam, posledny som si urobila. Poslala som ho kupiť iny. Tu je fotka ešte na dobrom svetle

@mimiqa len mam akoby citliby krcok ten hlien biely tahavy ako sopel a boli ma podbrusko take pichave. A dnes zaludok bolel. Take stahy zaludka ako keby.