Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ereska to nevydrzim , jak se znam tak zitra rano budu cekat jen na to abych mohla jit zas testovat protoze ted jsou predemnou velke rozhodovani ktere by tehotenstvi zmenilo např už tyden vybirame dovolenou k moři a čekame už jen na to jestli jsem nebo ne protože v terminu dovolene bych uz mohla byt v 29-30tydnu tehu a ve vetsine letadel berou tehotne jen do 27-28 tt a v jinem terminu letet nemuzeme protoze manzel ma celozavodni dovolenku no a pokud bych letos otehotnela takje jasne ze přišti rok nikam nepojedeme tak bych to chtela ted jeste využit, navíc ted budu mit velkou oslavu 30ku a jdeme na svadbu tak me čeka spousta behani zařizováni a nevím jak moc se mám šetřit protože kdyby se zadařilo tak bych to miminko chtěla dotáhnout do konce
@dominika_sk takto suchý by aj vyzeral celkom nádejne, ale ostala farba aj medzi kontrolnou čiarkou a druhou. Asi tento test nestojí za veľa. Skús inú značku alebo ten digitálny Clearblue, síce je 25-vy ale kamoske ukázal správne pár dni pred MS. Tam aspoň nemusis hľadať duchov 🙂
@ereska tady pujdeme taky manžel dnes dostal v praci ten poukaz co hlasili i ve zpravach ze budou dostavat zamestnanci ze jim zamestnavatel zaplati 55% treba nejakeho pobytu ale plati to jen na slovensku tak to chceme vyuzit kdyz nas to vyjde jen par eur. dovolenky na svk jsou nic moc protoze vetsinou je hnusne pocasi a nebo se nikde neda jit s nasim skoro 2 rocnym synem kdezto na pláži si to fakt užival a byl dobručky, při malem oba pracujeme, svokrovci co bydli vedle nas nam žerou nervy atd tak hledame jakykoliv unik od toho všeho
@lenuska1919 ja som bola presne na tom istom. Strašne na bolel mechúr ako keď mi ma prísť ms. Ešte som si chcela dať tabletku od bolesti ale povedala som si ze seten na to. Bolelo a pichalo ma tam asi cca 3 dní. Ešte som si robila srandu s kamarátkou že budem tehotná. Nakoniec mi to nedalo a spravila som si test. MS som mala dostať o 2 dní. A test bum slabulilinka ciarocka. ☺️☺️ A teraz som už v 4 mesiaci 🙏🙏konečne po 6 rokoch ☺️☺️😉😉
@katarina5194 len mne v sobotu ukazal ciarku a dalsie nie ... a od vcera ma boli brucho uolne ako na MS .. no MS mam mat az nedela , pondelok. Tak nerozumiem zatial.
Ahojte...chcem sa opýtať:Nemali ste niektora výtok tahavy bielo-hnedy?Ci to moze byt napriklad aj priznak tehu.Ďakujem
@lenuska1919 ahoj cize si si robila testik pred vynechanim a ukazalo ti dve II ?
Ahojte baby, prosimvas, ktory je najlepsi tehot test? najcitlivejsi? 20 alebo 25? je aj taky ze ukaze pre meskanim aspon ducha? Dakujem
@natalia_r ano ... takto vysiel. Odvtedy ziadny neukazal nic.
@natalia_r 10mlu ukaze najskor. Je najcitlivejsi.20/25mlu su menej citlive
@lenuska1919 ako kolko si dpo?
@lenuska1919 prosimta kedy ti ma prist MS ked vysiel takyto test?
@lenuska1919 Cize 6 dni pred vynechanim MS ti test ukazal ciarku takuto? tomu sa az tazko veri...
@natalia_r moze. Ja mavala ovulu 20dc prvy duch 30dc a Ms na 36dc.. Pri dlhych cykloch ano☺️
@natalia_r ak je to tehu tak ovu bola hned po ms. A mozno to je len duch a nieje to twhy kedzw ine testy neukazuju nic. Uvidime cez vikend
@liliana2222 ahoj, test je rozpitý, takže podľa mňa neplatný. Skús inú značku, alebo neskôr.
@liliana2222 chybny test
@stratenanajdena
@hennyinnsbruck ďakujem baby. Aj som si myslela že bude chybný. Ešte mám 10tkovy iny tak zajtra skusim
@liliana2222 skus hneeeed 🙂
Baby potrebujem radu. Možno to sem nepatrí ale niektoré ste už mamičky. Po 6 rokoch sa nám zadarilo a som práve 16+5. Už nejaký čas na pobolieva pod bruško. Akoby mechúr. Co to môže byť? Je to tým ze sa roztahuje maternica? Zažili ste to niektora? Ja keď som čakala dcérku tak som o tom ani poriadne nevedela. Tak neviem co to znamená. K Dr idem 18teho.
@sunflower28 ja tam nič nevidim
@liliana2222 farba by mala ostať po uschnuti len na mieste kde by mala byt druha čiarka
@sunflower28 ja vidím. Ale príde mi moc široká ta ciarka 🤔

@ereska ne teprve ma za par dnu přijit ale na tech nekterych testech pisou ze mozno testovat uz po 5-7 dnech po početí no ovu byla už před tydnem tak jsem si řikala jestli náhodou už neco nepujde videt a tu toto,posledni mesice jsem mivala ovu nepravidelne a ms taky nekdy po 28 nekdy po 25 dnech a minuly mesic 4 dny spozdeni takze pocitam ze kolem nedele až utery by ms mela přijit