Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby, ja tomu už ozaj nerozumiem😳
@hennyinnsbruck
@lenuska1919
@looola
@sunflower28 ani ja tam nič nevidím
@dominika_sk prvy by som ignorovala a druhy neviem no... Keby to bolo zdrave tehotenstvo malo by to silniet sak uz je tomu par dni Co si mala prveho '' ducha''... Alebo zbehni lekarovi na krv-vysetrenie.
@dominika_sk prvy ma ciarku nie tam kde ma byt nie?? Bol druhy v Limite? Nabehla ciarka hned?
@dominika_sk a koľko ti meskaju?? Ten druhý je pozitívny podľa mňa každý test má inú citlivosť preto ti môže niektorý ukázať niektorý nie
@dominika_sk aj ja som mala taku slabu na mamateste,po tyzdni meskania ms.a som 11ty
@looola zrejme chybný. Dnes robila iný 10tkovy a bol negatívny
@dominika_sk skoc na odber krvi...
@dominika_sk na hornom teste ta druha čiarka je viditeľná ale je moc na okraji, na dolnom teste pekne vidieť druhu čiarku a je aj na správnom mieste , vyzerá ako pozitívny 🙂
@dominika_sk daj tomu tyzden. Potom skus zase
@dominika_sk na oboch je čiarka....už ti mešká aj ms?
@dominika_sk čo sa týka toho prvého testu, ja som ho mala tiez takto “posunuty” a teraz som 16tt ☺️
@marsellinpir takto tam nič nevidím. Ty tam niečo vidíš?
@marsellinpir Ahoj, negatívny test
@marsellinpir co je to za test? vidiet akoby obrys ciarky ale je to dost neostra foto a neviem kde ma byt na tom teste ciarka... Ci je na spravnom mieste...
@marsellinpir a vyzera ze ked si ho fotila, tak este poriadne neuschol
@archanjel008 tak mne sa tam niečo zdá aj keď som hodila do negativu ale neviem či to nie je len rozpita farba
@archanjel008 tak tu je vidieť už počiatok čiarky ☺️ Tak snáď to tak bude ✊🏻
@kvecinka321 mozes to prosim aj mne skusit cez ten negativ?
@kvecinka321 počkáme 2 dni a uvidíme 😀ale mám pocit že to vyslo
@marsellinpir nič tam nevidim
@kikusha2212 nieco slabé sa mi tam mari

@sunflower28 nic nevidim bohuzial