Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 dakujem,snad sa postastilo.. po 2potratoch🍀
@gabuliacik na niektorých fotkách vidím slabuckeho dušika... Držím prsty... ✊
@julianka007 dakujem,modlim sa
Baby ahojte, mam 4 dni do MS...myslite, ze si mam uz spravit test?Aspon slabulilinky dusik by tam mohol byt?
@maciatko950 Ahoj, idem ta potesit 🙂 som sa pohrala so svetelnostou vo photoshope (ten program je brutalny najde to co ludske oko nie 🙂 a podla mna tam nieco je evidentne
@maciatko950 niečo veľmi slabé tam vidieť
@julianka007 ja tam nič nevidím 🙁
@natalia_r fíha ďakujem ono je vidno aj voľným. Okom keď s na to pozriem ale dnes som robila ráno a je to ešte slabšie ako včera je možné že hcg nemusí byť ráno silné ale môže byť v priebehu dna silnejšie? Ms ma. Byt dnes ale žeby šla byť nevypadá 🤗
@looola ďakujem ms zatiaľ nieje tak skúsim asi vo štvrtok
@natalia_r je tam druha ciarka👍🏻
@natalia_r neoplatí sa takto vyťahovať tie testy, to môže byť kľudne kanálik. Ak je to duch, o jeden, dva, či tri dni bude i tak vidieť voľným okom. Nevidím v tom zmysel vyťahovať biele testy, ženy sa potom samé zbytočne stresujú. Ten jeden alebo dva dni nič nezmenia.
@maciatko950 Ahoj, niektoré ženy mávajú silnejšie čiarky poobede, niektoré ráno. Takže áno, môžeš mať testy silnejšie poobede.
@stratenanajdena včera som pridávala test robený na obed skus kuk dozadu v diskusii dnes má byť ms a testovala. Som ráno no je to oveľa. Slabšie ako vcera
@maciatko950 áno, videla som tie fotky už včera. Iba na jednej sa mi čosi slabunké zdalo, ale pozitívny test vyzerá inak. Treba fakt hľadať tú čiarku na tej fotke. Zasa zo skúseností viem, že niekedy som u seba sama pekne tú čiarku videla, hoc slabunkú, ale odfotiť ju nie a nie ani s tým najlepším svetlom a zrkadlovkou. Ak to je zdravé tehotenstvo, o dva, tri dni bude čiarka isto silnejšia. Skús zajtra ten istý test, držím palce, nech MS NEpríde 🙂
@stratenanajdena ťažko sa odoti ale vidno ju voľným. Okom bez toho aby sa musel nejak na klaňať alebo podobne..... Ak to ma byt to bude 🙂
baby mozno blba otazka - aky je, prosim, rozdiel medzi duchom a kanalikom a kolajnicami? Dost casto to tu citam 🙂 dakujem
@natalia_r podľa mňa je kanalik úzka ciarocka ktorá je na teste, duch je slabo ružová širšia ciarocka ktorá podľa. Mňa sa znazorni aj v negatíve co kanalik sa nezobrazí teda nemal by sa a koľajnice sú rovnaké čiarky ako kontrolná teda podľa. Mňa 🙂
@natalia_r koľajnice sú dve silné čiarky, a neprehliadnuteľné. Duch je druhá - testovacia čiarka, ale slabá, no má nádych farby kontrolnej čiarky. A kanálik je miesto, kde sa má rozpiť farba, ak je v moči prítomné hcg. Niekedy je vidieť sivastá čiarka, len pod určitým uhlom svetla, a to môže byť práve ten kanálik. A tiež sa dá vytiahnuť v negatíve. Celkovo používanie negatívu je nespoľahlivé, ak je žena tehotná, a nie je si istá výsledkom testu, je najlepšie ho skúsiť spraviť znova - tú istú značku o dva dni, ak nevydrží, tak o deň.
Baby ahojte potrebujem poradiť čakám na cyklus prvý krát počas 3 rokoch snaženia a 2 deň mešká ideme na ivf a nie a nie prísť tak som skúsila test... Za hodila som krabičku a neviem ci ma byt plusko alebo len jedna ta druha čiarka viete mi poradiť niečo tam vidím ale ale ja vidím všade čiarky už... Samozrejme som ho aj rozobral ako to my snazilky robíme 🙂 ďakujem vám vopred za odpoveď
@zuzulka501 ja tam druhu ciarku vidim ☺️ Drzim palce aby pekne silnela. A tieto testy su nie pluskove ale kolajnickove ☺️🙏🏻
@zuzulka501 podľa mňa pozitívne 😊
@zuzulka501 na rozobratom sa mi nieco mari urob zajtra alebo pozajtra test, bude vidiet viac ak je to tehotenstvo
@zuzulka501 ja zasa vidím viac na vrchnom.
@zuzulka501 áno aj ja vidím druhu ciarku
@looola niekedy ani ja keď sa pozriem, tak nič nevidím a niekedy mi to hneď udrie do očí... Uvidím ďalšie testy aké budú... Zajtra na 13dpo mám v pláne znova testovať
@0507 negativny
@hennyinnsbruck mozes sa pozriet aj na tento? ked si to zvacsim, vidim tam obrysy ciarky..dik
@0507 je to ten isty test??? Ked to zvacsim volaco strasne blede sa tam zjavuje ale tazko povedat.... Na nejake obrysy ja neverim bud ciarka alebo nie ☺️

@gabuliacik niečo na poslednej foto sa marí držím palce testni o pár dni