Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@natalia_r ja si tiež predstavujem tak že keď nie je HCG / okrem tej bazálnej hodnotyu netehotnych / tresty nemajú čo ukazovať druhu čiarku. Môže sa ba nich objaviť to miesto kde by sa mala objaviť druha čiarka v prípade tehotenstva , ale to je kanalik, a nemá byt zafarbený, iba taký sivasty, priehľadný. Ja osobne som sa nikdy nestretla s falošnými nálezmi, keď som bola tehotná boli tak dve čiarky, keď som nebola boli testy snehobiele. Ale testovala som az po vynechaní MS, nie pár dni po ovulácii .
@kikusha2212 ja tam nič nevidim 😕
@natalia_r Ahoj, môže to byť rozdielnym obsahom farbiva, každá firma to dáva ináč. Aj dva desiatkové iných značiek Ti nevyjdu rovnako silno. Nestresuj sa zbytočne za jeden test, teda dva iných značiek ;)
@lenuska1919 teraz ju vidno bez hľadania 🙂
@natalia_r veľakrát ukáže test ducha a ženy sa rozčuľujú, že sú to falošné čiarky, a že testy "duchujú". A ja len hlavou krútim, že prečo si nepripustia možnosť, že iba 30% tehotenstiev sa skončí úspešne a zbytok ženy potratia, že sú tam aj biochemické tehotenstvá veľakrát? Podľa mňa testy ukazujú správne (netvrdím, že neexistuje chybný, ale zhodiť každého ducha na chybu nie je pre mňa argument).
@kikusha2212 zatiaľ nič nevidno. Ak skúsiš o jeden, dva dni, možno bude lepšie vidieť, ak tak je. Koľký dpo si?
@julianka007 tak toto vyzerá nádejne drzim palce
@stratenanajdena to praveze vobec neviem
@julianka007 jéééj dnes ho máš najkrajší 😍💃
@maciatko950 vyzerá... Ale bojím sa este tešiť... Počkám si na meskajucu MS poprípade na tehu knižku... 😂
@stratenanajdena dúfam, že už bude každý deň len krajší...
@julianka007 no veru radšej počkaj mne meskala deň včera prišla no dnes doobeda bola už nieje. Čiže testnem ešte keď už nebude vôbec nič a uvidím
@maciatko950 držím prsty nech si na teste nájdeš vytúžené ciarosky aj po tejto krátkej MS
@vica90 možno že si pila viac tekutín už ti mešká?
@archanjel008 meská 4 dni, ovulku som mala 30.12.
@stratenanajdena vsak mas krasnu ciarku
@lulupulu iné značky. Vždy testuj s rovnakou.
@stratenanajdena ďakujem za radu 😊
@kacicka30 vidím ju o čosi lepšie ako na včerajšom teste, teraz som to bola pozrieť po vyschnutí a je silnejšia ako na tom včerajšom. Len mám stále tie zimnice. Takže mám podozrenie na biochem. zasa :(
Tebe sa ako darí kacicka30?
@looola silná je kontrolná, čo sa ukáže vždy, a slabunká naľavo je testovacia a ukazuje prítomný hcg v moči.
@stratenanajdena a tá úplne tmavá je ??
@stratenanajdena asi len zásobník farbiva , že ?
@looola tá pri tej buničine? to je tieň z tej buničiny, to bolo fotené na slnku a mala som to bokom od okna 😂😂😅

@looola chcela som, ale na fotke to absolutne nevidno len volnym okom....moze byt aj dusik iba plany poplach ? ☹ ale ten dusik musi predsa vyniknut z niecoho aj z minimalneho hcg a ten ked uz raz mam som tehotna, nie? ci moc jednoducho si to predstavujem ?? 🙂))))