icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

stratenanajdena
17. jan 2019

Takže tu sú spolu, dvojčence...

julianka007
17. jan 2019

@stratenanajdena podľa mňa je tmavšia.... Skús nemyslieť na tie zimnice a nalad sa na na tú krásnu druhu čiarku a že to musí vyjsť... Držím ti silno prsty... 🙏😍✊

stratenanajdena
17. jan 2019

@julianka007 Ďakujem pekne. Tak si dám ešte kofolu 😂😂😂

konica2
Autor odpoveď zmazal
maciatko950
17. jan 2019

@stratenanajdena daj si kofolu vyloz nôžky a hlavne v kľude pusť si romantiku a zábal sa pod deku a čiarka bude určite silniet na foto silnie 😘

stratenanajdena
17. jan 2019

@maciatko950 haha tak toto je gól. Moja romantika sa práve ide skloniť nad mega hrniec a spraviť 15 litrov kôprovej omáčky a k nej uvariť asi 20 vajec 😵 Ešteže dnes mali akciu na podstieľkové :D :D :D
Ale, nohy si pri tom vyložím 😉

archanjel008
17. jan 2019

@stratenanajdena mešká 7 deň testy nerobím čakám ak budem meškať 14 dní idem rovno do lekára🙂

stratenanajdena
17. jan 2019

@archanjel008 fíha, tak to Ti veeeeľmi držím palce! Dobre si sa rozhodla, nestresovať sa testovaním. Ja skúsim ešte test, lebo sa bojím ďalšieho biochem. Od septembra som dvakrát... 😢 Tak preto. Ale múdro si sa rozhodla, lebo z krvi to máš na istotu a na jedenkrát. Daj potom vedieť teda prosím 🍀

looola
17. jan 2019

@kacicka30 ja netestujem, to nebol môj test 🙂

archanjel008
17. jan 2019

@stratenanajdena ok samozrejme už len 6 dní od zajtra 😀

looola
17. jan 2019

@stratenanajdena áno, to podľa mna pomylilo Kacicku, lebo ti písala že más krásnu čiarku.

kacicka30
18. jan 2019

@looola Viem potom som zistila😊

1chimen
18. jan 2019

G

konica2
Autor odpoveď zmazal
ikonica
18. jan 2019

@konica2 ano... Mala som to v novembri a slo o biochemko... Mala som to potvrdene aj z krvi...

archanjel008
18. jan 2019

@konica2 ukáž fotky aký cyklus máš ako ti ho mešká a robíš tú istú značku testu?

archanjel008
18. jan 2019

@archanjel008 robíš tú istú hodinu test

konica2
Autor odpoveď zmazal
konica2
Autor odpoveď zmazal
archanjel008
18. jan 2019

@konica2 no ja si myslím že ti zosilnela hcg v začiatkoch je veľmi nízke a u každej rastie rozdielne testovať by si mala až o deň pretože vtedy sa hcg zdvojnásobuje a podľa mňa ak teraz urobíš test tak už budeš mať oveľa silnejšiu

archanjel008
18. jan 2019

@konica2 aj keby ho teraz spravíš čiarka bude silnejšia

konica2
Autor odpoveď zmazal
archanjel008
18. jan 2019

@konica2 netreba sa tak sledovať treba nechať voľný priebeh ja som predtým toto iste robila z testami teraz mi mešká 8 deň v čase menees som urobila 2 testy a teraz čakám ak bude meškať 14 dní k lekárovi tým testom aj tak prestávam už veriť pokiaľ neurobí 2 jasné koľajnice tak mi to príde ako z chipsami keď ich zacnejs jesť nevieš prestať tak mám pocit že niektoré testy sú tak aby sa urobil duch a išla si si kúpiť ďalších 5 ale to je len môj názor 😀

ikonica
18. jan 2019

@konica2 no... Kym nepride ms... A ona pride... Len trosku neskor... Mne meskali asi tyzden

kudusko
18. jan 2019

@stratenanajdena ahoj prosím ťa mohla by som sa opýtať neviem už ako sa sem dávajú príspevky tak sa opýtam tu podľa vás a teba je toto kanalik
@stratenanajdena

sonazitnanova
18. jan 2019

@kudusko to uz je jasna ciarka ,ziadny kanalik

kudusko
18. jan 2019

@sonazitnanova to fakt po 5 rokoch keď ma dobrú robotu a ani nevie keď mala ovu je 30 DC a a vždy mala na 26-28dc mezes keď chcela nevedela a teraz toto však 2x bola hneď sa osprchovala nechápe

sonazitnanova
18. jan 2019

@kudusko nooo asi to tak bude 🙂

archanjel008
18. jan 2019

@kudusko nie je to čiarka😀

natalia_r
18. jan 2019

Dievcata tuto mi vysla ciarka ale je tenka akp vlas....co si o tom mysliet?mrcha zajtra...