Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmemia no to viem.
@kotatko1232 mimčo sa neudržalo...pozri do môjho albumu, mám tam testíky
@kotatko1232 Neviem digi som si nerobila este skusime uvidime
@mimka11111 ooooo ☹ vidno // a tak neprišiel ten vhodny cas aby si mala mimčo
@misha666
ovulačný test je pozitívny ak je testovacia čiarka rovnaká alebo silnejšia ako tá kontrolná,
takže áno, tvoj test je pozitívny,
no skús testovať ešte aj zajtra, pozitívny môže byť aj viacej dní, aj ja som tak mala, dva dni po sebe pozitívne ovu testy,
no a ovulácia prebehne DO 48 hodín po poslednom pozitívnom teste, takže nie je nevyhnutné, že ovuláciu budeš mať dnes, môže byť aj zajtra, alebo kľudne aj pozajtra (aj to iba za predpokladu, že toto je tvoj posledný pozitívny test), ak by bol pozitívny ešte aj zajtra tak sa ovulka kľudne môže ešte o deň neskoršie posunúť
@kotatko1232 nobolelo lebo som vasu spravu citala raz .... a hned odpisala..... nesedim tu non stop ....... a vasu otazku zo strany 266 som tiez necitala.... ale prve priznakky boli bolestive prsia este pred mrchou...... bola to ina bolest take pichanie.... po bokoch neskor sa to presuvalo na cele prsia take to bolo ine .....a potom test ... potom to zacinalo tocenie hlavy obcass unava.... a nevedela som neskur uz vobec spat na prsiach ani sa ich dotknut nic.... uff..... tot asi vse.........
@ivanabalogova blahoželám ja som vedela že bude silnieť to bolo jasne nech ti všetko dobre dopadne 😉
@monicka2510 no ako robyla si sidaksi testik dufam ze ciarka ti silnie drzim palce
@ivanabalogova blahozelaaaaam 🙂
Dievčatá, ja som dnes ráno netestovala, až zajtra. Chcem sa vás ale opýtať, či môže chrípka ovplyvniť tehu... Som úplne odpadnutá, celé telo ma bolí a dutiny zahnisané... 😒
Dakujem Vam a prajem tak isto uspech ...
@zuzanka2905 ahoj robila robila len rano bol zhon pred oddchodom do prace tak som nestihla odfotiit ...:( ale citiim sa unavena a strasne mam ako keby nafucane brusko , a som dnes ukayovala kolegyniam foto z ultrayvuku sestrinho nakolko ona cakaa babo uy 22 tyzden ..a jedna y vedlajsej kancelarie si myslela, ze ja som tehotna, ze by to aj povedla, pretoze ja som chuda len brusko mi vytrca...🙂
@monicka2510 a aku mas ciarkuja som uz 1DC dnes dorazila mrcha ☹
tak prva je silna a druha slabsia ,ale je ju uz vidno, dnes po praci budem robit este ten digi a zajtra pojdem k lekarke a uvidiiime, jooj to ma mrzii, ale treba to brat pozitivne a ist do toho odznova.. 🙂 neboj niic vyyde too.🙂 ja som to mala za posledny mesiac aj daco zaujimave, lebo 1.12. som mala dostat M, ale prisla taka zvlastna este pred 2 tyzdnami, to bolo 5 den po teoretickom oplodneni prisla taka yvlastna a tak zvlastne to bolelo a o 3 dni to preslo, som vtedy aj bola u lekarky a ona povedlaa, ze to sa telo mohlo pripravovat a vycistovat maternicu, preto som z toho zmetena...
@zuzanka2905 tak prva je silna a druha slabsia ,ale je ju uz vidno, dnes po praci budem robit este ten digi a zajtra pojdem k lekarke a uvidiiime, jooj to ma mrzii, ale treba to brat pozitivne a ist do toho odznova.. emoticon neboj niic vyyde too.emoticon ja som to mala za posledny mesiac aj daco zaujimave, lebo 1.12. som mala dostat M, ale prisla taka zvlastna este pred 2 tyzdnami, to bolo 5 den po teoretickom oplodneni prisla taka yvlastna a tak zvlastne to bolelo a o 3 dni to preslo, som vtedy aj bola u lekarky a ona povedlaa, ze to sa telo mohlo pripravovat a vycistovat maternicu, preto som z toho zmetena...
ahojte baby, potrebujem poradit. Som 8 DPO a na 6 DPO som si urobila test, vysiel dusik. Dnes som si ho tiez urobila a uz tam nebol ☹ Je mozne, aby sa mi objavil znovu ?
@monicka2510 alebo to bolo uhniezdovanie ale hlavne ze silnie prajem ti nech ti lekarka povie same dobre spravy a nech to vsetko dobre dopadne 🙂
@victoriasju no skor si msslim ze to bol kanalik ja som tiez mala neskutocne tych dusikou a nakoniec to boli kanaliky mozno keby si dala fotku skor by sme ti vedeli poradit
@zuzanka2905 mozno ano, som uz nervozna z toho, a strasne som v poslednej dobe naladova, by som dnes v praci kazdemu len vynadala..:D a dakujeem
@zuzanka2905 co su tie kanaliky ? 🙂
@victoriasju no to je tak ze iba z nejakeho uhla presvita nieco ako duch a je to sfarbene do seda neni do ruzova
@zuzanka2905 ano bolo to viac - menej tak ako píšeš...ale tak to potom ešte môžem mať akú takú šancu 🙂
@victoriasju sanca je vzdy ale ja uz som sa naucila ze najskor testovat den najviac dva pred ocakavanymi kramammy ako skor
@victoriasju ahoj mne ukazal test ruzoveho ducha az na 14 dpo... 13 dpo nic a mamtesty mne ukazovali duchov kazdy mesiac za poslednych 8, presne ako @zuzanka2905 pise... Podla mna je 6 dpo ( ak si si ista tym datumom) velmi malo, fakt skus pockat potom ta radost stoji za to 🙂 aj ked viem, ze to je tazke...drzim ti palce
@zivika a ked si mala takuto bledulinku ciarocku bola si tehu ci nie?
@janluk29051 ano 🙂
@kotatko1232 Clearblue Digitálny test stojí v lekárni okolo 8,50€ ja som ho kúpila max. za 9€ viac som isto nedala.

@kotatko1232 no normalne nie je to,ze spinis