icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lubka251
22. jan 2019

@stratenanajdena 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Amen! Normálne neverím, že može niečo takéto existovať.

rebeka211
22. jan 2019

@lubka251 Tiez som si ju tu uz davnejsie vsimla.Ja len nechapem ako moze mat 33rocna uz 7deti a tuzi po 8dietati. 🙈 Dieta je dar,ja by som brala aj 3,ale 8? 😮😮😮
Mne to pride ako zena,ktorej sa nechce absolutne robit a vyhovuje jej byt stale na materskej.
A hovorit tu o potrate s kontrakciami v 5.tyzdni tehotenstva mi pride tiez na hlavu.A ak aj otehotnie a potom potrati,tak jej telo uz asi rezignovalo z tolkych tehotenstiev a porodov,ale to si ona nepripusta,ze jej vlastne telo nieco naznacuje..Ale ano,treba rychlo otehotniet kym neskonci materska-rodicak...🙈

stratenanajdena
22. jan 2019

@rebeka211 Kde sa vo vás berie toľko zla a predsudkov, nechápem. Ja pracujem popri materskej a toľkých detičkách (čo je práca sama o sebe). A nie, nevyjde mi prejsť z materskej do ďalšej, medzitým budem nastupovať do práce. Teraz už budeš po tomto poznaní reagovať milšie?
Každý nech si dá takú hranicu, akú zvláda. Každé jedno dieťa je pre nás ten najvzácnejší dar, nielen po tretie. A áno, osem, kľudne aj desať. Je to moja osobná vec. A to, že som sa o ňu podelila, by nikoho nemalo spraviť horším. Ale tu sa spustila nepochopiteľná paľba.

stela01
22. jan 2019

@stratenanajdena nesedia im tvoje čísla a výpočty .

stratenanajdena
22. jan 2019

@stela01 Ďakujem Ti. Ani mne to nesedí, ale boli sme spolu iba raz. Sama som sa čudovala tomu. Jasné, že to logicky nesedí, aby sme mali styk a na piaty deň by som mala príznaky. To nesedí ani mne. Preto som tu aj vymenovala iné možnosti, kedy býva zvýšené hcg v tele ženy. Ale niektorí nechcú počúvať naozaj, len útočiť. Tak nech si útočia, je to ich charakter.
Ale je to tak, ako som písala. No čo už. Vyšla som na trh s holou kožou, nemusela som tu rozpísať môj príbeh ani žiadne termíny, iba capnúť fotku bez slov, to by tu asi nemali chuť útočiť a rypnúť si do mňa.

Rešpektujem názor, ak niekto na teste čiarku vidí, ale aj keď nevidí. Rešpektujem, ak je niekto veriaci, ale aj keď neverí. A rešpektujem, ak žena bez vajcovodu otehotnie, alebo ak neplodná žena ostane po mnohých rokoch tehotná. Ja žiaden z tých zázrakov nie som, skrátka buď mám zdrav. problém, alebo som tehotná, možno sme trafili ešte plodné vajíčko na ceste do maternice, neviem, nemám pre to rozumové vysvetlenie. Akurát si pamätám, kedy sme boli spolu a kedy mi začalo byť zle. Podľa príznakov to vyzerá na začiatok tehotenstva. Počkám ešte pár dní, ak ms nepríde, spravím ďalší test. Ak bude pozitívny, pôjdem sa objednať ku doktorke. Nič zvláštneho.

A najviac ma mrzí, vysmievať sa z niekoho, kto potrat zažil (bez ohľadu na počet). Je to maximálne neľudské a necitlivé. Nech to nemusí žiadna z nich nikdy v živote zažiť. Nič viac im neprajem.

lulupulu
22. jan 2019

Baby aha ako dopadol dnešný test

stela01
22. jan 2019

@stratenanajdena na 5 deň po styku neexistuje aby mala niektora žena príznaky - tehotenské . Veľa robí psychika ..... čo chceme .
Na všetko je vysvetlenie a aj na to ak žena bez vaječníkov otehotnie 😉.
Necitala som všetko a ani neviem čím všetkým si si prešla a ani koľko máš deti a koľko rokov .

Určite vieš aký máš cyklus aký priebeh má tvoja menzes a aj aký máš týždeň pred menzes .

Na tvojom mieste volám objednávam sa k ženskému a už tam aj som .

rebeka211
22. jan 2019

@stratenanajdena Zla?A v tebe nie je ani stipka pokory a skromnosti..Mas 7deti a este ti nestacilo..Ked vidis,ze sa nieco s tvojim telom deje,tak preco ho nepocuvas a nedas mu oddychnut?Mas za sebou potraty,to ti nic nehovori?Zvalovat to na dr.,ktora to neriesi nie je uplne na mieste.To dieta mozes mat kludne aj za 2-3roky,az taka stara nie si.Tlacit na pilu,lebo ho chces prave teraz,tak to tiez nie je uplne ok.
Ked sa ti nieco stane po zdravotnej stranke,tak si to odtrpia len tie deti,ktore su uz na svete.
A mimochodom...tebe som nic nepisala...A tiez asi ani nerespektujes svojho muza,ktory ti povedal,ze uz dieta nechce a ocividne jeho nazor ta asi nezaujima..A to,ze ti niekto napise svoj nazor,ktory sa ti nepaci,neznamena,ze je to nieco Zle!....Jednoducho povedane,niektore maju triezvejsi pohlad na danu situaciu ako ty sama...

saminko1
22. jan 2019

@lulupulu Kraaaasny testik ....gratulujem 🙂

daniela2227
22. jan 2019

@rebeka211 nedá mi nevstúpiť do tejto diskusie..možno by ste to chápali viac..ak by ste mali vo svojom okolí rovnako početnú rodinu..moja sesternica mala v 36 rokoch 10 deti...možno tolko naplánovali.. ale kazde z nich prijali s láskou.. a vôbec to nie je o tom ..že sa jej nechcelo pracovať.. skrátka to tak bolo...tak nechápem prečo sa navazate do žeby so 7 deťmi.. ktorá tuzi po ďalšom.. nerozumiem vám..

ikonica
22. jan 2019

@stratenanajdena v tom septembri si mala ist aj tak na odber, aj ked bolo neskoro... Lebo ak slo o potrat, tak hcg by este v krvi bolo a mala by si aspon potvrdene, ze skutocne slo o potrat... Duchovia na teste su pre lekarov nedostatocnym dokazom...

monika2101
22. jan 2019

do prdele ja som sa stratila uz v tych prispevkovh 🆘🙅🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

ikonica
22. jan 2019

@daniela2227 ak tuzi po detoch preco vobec pouziva antiku??? Nejako si to odporuje... Asi by som sa lepsie chranila, ak by som vedela, ze moj manzel uz dalsie nechce a uspokojila by som sa so 7 detmi... A to pisem ako bezdetna zena po 3 potratoch, cize viem co je prist o dieta a viem ako sa budem radovat aspon tomu jednemu... Ale asi jej naozaj telo hovori, ze uz stacilo, tak naco pokusat osud?

val9
22. jan 2019

@lulupulu konečne pozitívna infoška :* blahoželáááám 🙂

katarina5194
22. jan 2019

Stratila som sa v tomto. Bože ženy nechajte to tak. Načo sa hádať. Véd nieste malé deti v škôlke.

nella15228
22. jan 2019

Keby ste tak každá chytila do ruky metlu, handru a umyli si tie špinavé znudene papule. Neuveriteľne kam sú odhodene ženy zájsť. Manželia zle trtkaju že si tu zlosť musíte vybíjať tu? Je mi jedno aka je čo píše, jednoducho ignorujem a nepodcenujem však ich deti nezivite aby ste riesili koľko ich má.

stratenanajdena
22. jan 2019

@rebeka211 ak si myslíš, že som sebecká a chamtivá len preto, že mám viac detí, je to Tvoje vnímanie. Úloha matky je obetovať sa pre rodinu, dať im všetko, rozdať sa im, starať sa o nich, venovať sa im, a zároveň sa starať o svoje celkové zdravie, aby tú matku mali čo najdlhšie, ako tu niekto písal vyššie. Toto pre mňa nemá so sebectvom vôbec nič spoločné. Ale budiš.

Nezvaľujem potraty na doktorku! Prosím, neprekrúcaj, ďakujem. Vravím, že to doktorka nijako neriešila. A spomenula som jej to viackrát (nie zakaždým).

My sme dieťatko neplánovali, neplánujeme, mali sme prerušovaný styk a iba jeden (dobrovoľný z oboch strán) , tak koľkokrát to tu ešte budem musieť napísať? Vlastne, nemusím. Prečítajte si to riadne, prosím, ak chcete reagovať na túto tému. No ak sa pritrafí, každé jedno prijmeme s láskou.

archanjel008
22. jan 2019

Ešte som dnes spravila jeden test a končím s testovaním už len kontrola u lekára

katarina5194
22. jan 2019

@nella15228 KONEČNE TO NIEKTO POVEDAL NA PLNÉ ÚSTA. ĎAKUJEM 👍🙏🙏🙏🙏🙏🙏

stratenanajdena
22. jan 2019

@archanjel008 je nádhernýýýý! Teším sa za Teba, teda, už za vás 😉 😍🙏👶

daniela2227
22. jan 2019

@ikonica Ale veď je to jej vec..čo robí.. ako robi..len mi jej prislo ľúto.. jak sa tu do nej väčšina pustila...tiež mám za sebou 3 potraty..a ďalšie dve nepotvrdené lekárom.. ale aj tak sa snažíme ďalej.. nakoľko mám vraj krv aj genetiku ok..dve deti už síce mám.. ale tuzba je porovnateľná ako pri prvom...držím ti palce..nech sa čoskoro dockas ✊✊✊

daniela2227
22. jan 2019

@lulupulu srdečne blahoželám 😊

stratenanajdena
22. jan 2019

@lulupulu krásne dve čiarky máš, nech Ti bábätko krásne rastie! 😍🍀

ikonica
22. jan 2019

@daniela2227 diky... Ja nechcem rypat len mi proste nesedia fakty tak sa pytam.. Aj som jej radila nech si ti nejako potvrdi, ci je ozaj tehu nech sa zbytocne netrapi, ze potratila... A tiez drzim prsty ;)

lulupulu
22. jan 2019

Ďakujem vám😊😊 dúfam že aj vám ktoré sa snažíte o bábo sa to podarí 😊😊

cica1650
22. jan 2019

@hennyinnsbruck no mrcha este nikde tak som urobila jeden a aj sa mi na zivo nieco mari ale este pockam ci dorazije alebo o par dni testnem zas

ikonica
22. jan 2019

@cica1650 nieco slabulilinke tam je.. Len ci to je ciarka alebo kanalik neviem zatial....✊

cica1650
22. jan 2019

@ikonica nestresujem sa dopredu,len som uz mala dostat a najneskor vzdy vecer vopred alebo v ten den max do obeda,ako vzdy a vobec nic tak mi to nedalo a testla som,ja neduchujem radsej lebo to nema vyznam sa nad tym stresovatvam😜

hennyinnsbruck
22. jan 2019

@cica1650 Dost z daleka to je fotene😒vidis ozaj na zivo?? Je to do ruzova?

ikonica
22. jan 2019

@cica1650 skus znovu v piatok ;)