Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck myslím, že Ti odpovie dominika, keďže sa ti páčilo jej vysvetlenie. Prepáč, ale ja toto nemusím. Budem kľudnejšia bez tej špiny tu na MK.
A vedzte, že sú väčšie zázraky, ako to, že žena môže otehotnieť skoro po styku. Skôr, ako vás váš rozum môže pustiť. Lebo hranice nekončia tam, kde naše rozumy - chvála Bohu.
@stratenanajdena však čo sa uražaš na pravdu
@stratenanajdena 😲😲😲😲 sak ja som nic nepisala len like dala... Jaaaj kolko like-ov ja davam na vselijake komentare.
Jasne ze sa zazraky deju,mozne je vsetko... A je nas tu viacej co sme ozaj zvedave ako to dopadne... Nespravis si novy test? Ten je ozaj nejako prepity😒🤔
@stratenanajdena prosim ťa, nepiš mi psychologicke posudky mojej osobnosti v sprave a zamysli si sa najprv nad sebou že podla čoho si určuješ diagnozy, pani doktorka. Ďakujem
@stratenanajdena prečo by si opúšťala túto diskusiu veď je to duch na teste sa to volá ty máš svoj názor svoje pocity svoje prežite veci tak aj na druhej strane si tu baby píšu svoj názor vieš jak sa vraví 100ludi sto názorov napísali že sa im zdá že test je viac mokrý ako je vhodné to je pravda moja je namoknuty zato sa nemôžeš hnevať ale čiarka zosilnenala Dominika mala zas skúsenost s testami že keď viac ho mala namočený aj v strede cyklu jej výšla druhá čiarka takže ona rozpráva so svojich skúseností o testoch tiez nevidím nátom nič zle a pri takejto diskusii sa stretneme s rozdielnymi názormi a každého človeka treba prijať každý má svoj názor a tu sa to samozrejme sa striedajú aj také názory aj také..ja ti prajem aby čiarka zosilnela skús test o 2 dní a neber si to zle vieš sú ľudia čo si prečítali čo si písala ti verili a ďalšia polovica ti neverila ale ty vieš sama najlepšie ako to bolo a podľa mňa nemáš potrebu to rozmazávať ďalej
@dominika_sk
tak teda verejne.
Vieš, čo je pravda? Že nedôveruješ ľuďom, a že nikto nemôže mať viac, ako jedno dieťa, lebo Ty máš jedno. A nikto nemôže prekonať viac, ako jeden potrat, lebo práve Ty si prekonala jeden. Možno Ťa to prekvapí, ale Ty a Tvoje skúsenosti nie ste hranicou na určenie pravdy na tomto svete. Skús sa trocha zamyslieť nad tým, čo chceš povedať ľuďom, skôr než to spravíš.
Najlepšou radou pre Teba - a vlastne jedinou je, skús sa pozrieť hore. Vyššie, kamsi nad seba. Lebo Tvoje poznanie nie je piedestál tohto sveta. Vesmír má omnoho viac možností, ako by si si mohla dokázať predstaviť.
Maj sa a prajem Ti, aby si v živote začala vidieť pekné farby. Lebo život nie je čierno - biely.
@stratenanajdena krasne❤️ Ak z časopisu iluminati ☝🏻
@dominika_sk Ty si teda mrcha 😂😂😂 to nevieš že jej treba len gratulovať? Dúfam, že aj mňa poctí takýmto podrobným opisom mojej osobnosti 😂
@stratenanajdena nemôžeš prijať názor iných žien? O čom sa tu vlastne dohadujete? Presne ste si všetky diagnostikovali povahy bez toho aby ste sa poznali, táto debata prestáva byť už aj smiešna...zober ich názor len ako názor, nie ako urážky, tieto baby ti len povedali svoje, na tých predošlých testoch fakt nič nebolo a baby ťa len zbytočne nepodporili v tom aby si si namýšľala že tam niečo je..ja sama som radšej keď mi baby napíšu pravdu že na teste nič nieje, ako keď mi predtým písali že je tam čiarka, ja som verila a tešila sa a to sklamanie bolo 100krat horšie....na poslednom teste je čiarka, len je zas premočený, s čím majú tiež ženy skúsenosť, že vytiahne čiarku...v každom prípade ti to bábo prajem, ak bude...len je to len fórum a nemôžeš si to tu brať tak osobne, skús to všetko brať trošku s nadhľadom a vykašlite sa už na tie doťahovačky ...a som zvedavá na ďalší test , prajem ti nech je silno pozitívny 🤗🤗🤗🤗
@lubka251 ale prosim ťa, to už je čo keď “ona tvrdi že ja si myslim “ že maju mať všetci jedno dieťa😂 obdivujem tieto veštecke schopnosti hlavne v pripade že si vobec nič nemyslim a je mi uplne ukradnute kto ma kolko deti..
@ja197 veľmi pekne sú to napísala
Po celom dni upratovania, varenia a starania sa o dieťa( čo by mala robiť každá žena) si zas otvorím diskusiu a tu zas depresívne prispevky. Zachvíľku neopustím diskusiu ale opustím sa ja že vás to furt baví riešiť.
@dominika_sk ty čo nemáš čo robiť ten ju musíš stále riešiť? Ožehlené, opraté máš? O deti postarané? Sama som potratila a viem co to spravi so psychikou ženy.
Vytvorte si vlastnú diskusiu"Páli má pi'a, neviem čo so sebou" a ventilujte sa tam a Ne mám druhých možno veľmi nešťastných ľudí
@nella15228 mňa sa pytaš či mam ožehlene a oprate? Ja s jednym prstom v nose stiham všetko aj dieťa mam naporiadku lebo si nemusim každy deň robiť testy a diagnostikovať si biochemicke tehotenstva zo zle ošťateho testu😂
@dominika_sk 😂😂😂👍
@dominika_sk aaaano moja tak jak hovoríš takej je 🖐🏼
Ale baby... Nebudte take krute... Kazdy sme nejaki... Vam by sa tiez nepacilo, keby niekto silou mocou do Vas rypal, i ked uz davno nereagujete
@enusamt ja nie som kruta, len si myslim že byť každy mesiac tehotna napriek antikoncepcii, určovať si hcg z rozpiteho testu a nasledne prezentovať srdcervuci pribeh o biochemickom tehotenstve, potrate sprevadzajucom kontrakciami nie je normalne, je to diagnoza. My ostatne to volame menštruacia. Prepač ak ti prekaža že som povedala otvorene čo si všetci myslia.
@dominika_sk to konkretne mi vobec neprekaza... prejavenie nazoru, nech je aky je... len to nasledne rozpitvavanie
Ahojte,
poprosila by som iba o Váš názor, či už môže byť niečo na 25 mlU teste vôbec vidieť.
Dnes som si spravila test 25 mlU, vidno aj druhú čiarku bez nakláňania, dnes som 12 DPO a vyšiel mi takýto test (fotka vo veľmi zlej kvalite). na včerajšom teste 10 mlU som mala iba náznak druhej čiarky (fotky zo včerajšieho testu nejdem ani prikladať - na fotke takmer nič nevidno). Bola by som rada, keby bol ten test pozitívny 🙂
Za reakcie vopred ďakujem.
@claudinocka na tej prvej fotke jednoznačne je druha ružice čiarka. Nevieš lepšie odfotiť ? Nemusis z tak blízka.
@claudinocka uff, z týchto fotiek moc sa nedá zistiť ... naživo je čiarka viditeľná? Ružová ?
@claudinocka na tej poslednej foto na hornom teste sa črta ta druha ciarocka, vyzerá to nádejne
@claudinocka nemôžeš ten test rozobrať a tak odfotit?
@looola viditeľná ružová je na hornom teste a na spodnom je celkom slabučká, musím sa poriadne prizrieť aby som tam niečo zbadala, dúfam, že sú tam dve :D už neviem, či to vidím iba ja, alebo aj niekto iný
Skúsila som ešte raz odfotiť. ďakujem za reakciu

@dominika_sk Ako si mohla niečo také vôbec napísať? Máš už dieťa? Vieš vôbec, čo tie kontrakcie sú? Môžeš sa hanbiť, že Ťa také niečo vôbec napadlo, lebo toto normálny človek nenapíše.
Buď žiarliš, že už deti mám, alebo si veľmi zlý človek.
Končím tu dievčence. Ide z vás - niektorých neskutočné množstvo zloby, podozrievania, klamstva, nenávisti, zlosti. Je to tu prehnité špinou, ktorí vychádza nielen z vašich úst.
Čas sa dá tráviť krajšími okamihmi, ako čítať odpad. Nato sú hrubozrnné noviny v obchodoch.
@dominika_sk Tebe prajem vytúžené dve čiarky - nie ducha, na teste, ale ešte predtým uzdravenie srdca.