Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cica1650 ddala som do negatívu a niečo sa tam rysuje
Skús ešte jeden testik
@archanjel008 cakam este bud budu riadne ciarky alebo nic a keby boli ciarky tak lekarovi mam cas ist aj tak az neskor
Ahojte..chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s one step testami..mne sa zdajú nejaké divné 😕
@cica1650 tak 14 dní od meškania ja som mala dostať neviem presne sa mi striedajú cykly raz 28 dňový raz 30 dňový tak počítam že teraz som mala ten dlhší lebo som mala bolesťi od 11.1 az12.1jak na menses ciarka bola úplne neviditeľná a tak som počkala týždeň a objavila sa tam dve tak som. Volala na gyndu a sestrička má na sono objednala aZ 30 januára tak určite máš čas keď sa objavia 2 čiarky
@daniela2227 ja mám som s nimi testovala a nebola som trhu a bol duch stačí že som ho asi viac ponorila a stále ukazoval tú druhú čiarku rovnaku
@archanjel008 ja som skúsila predvčerom.. slabá ciarocka...včera o čosi silnejšia.. a dnes dokonca tri čiarky.. na jednom teste ale 😂
@daniela2227 presne toto iste mi robili
@ludka0611 to uz neprídu 😀
@archanjel008 kiežby si mala pravdu. 😊 Skúsila som lepšie odfotit...
Asi by bolo naozaj najideálnejšie testovať až po dvojtýždňovom meškaní. Najskôr... To sklamanie je hrozne... Prajem vám všetkým čo si nájdete dve čiarky, nech sa vám narodia krásne zdravé bábätká.
@stratenanajdena to si testovala teraz?lebo natom poslednom čo si pridávala bola čiarka už oveľa silnejšia
@ludka0611 držím palce teraz len vydržať a vyskúša t test za pár dní ak ťa bolí bruško ako na menses a nič neprichádza to je dobre znamenie😀
@julianka007 to mi je ľúto ale nesmieš sa dať príde deň kedy si nájdeš 2 čiarky ešte nič není stratené nebuď smutná aj keď viem že ťa to mrzí ale bude dobre
@archanjel008 ja práve čítam zameškané a musím poblahoželať k tvojim krásnym ciarkam... prajem nech to úspešne dotiahnete až do konca a nech sa môžete tešiť. ❤️😍
No je to také čerstvé ešte. Najradšej by som si poplakala, ale som v práci. Už som bola s tým zmierená, ale po dnešnej kontrole mi doktorka dala ešte nádej... No keď som videla tu hodnotu HCG, tak znova ten istý pocit ako keď som videla tu krv...
@ludka0611 krásne vidno čiarocky... držím päste
@julianka007 viem ako ti je ak tak si poplac uľaví sa ti a myslí NATO že dieťa si cestu k tebe nájde😉
@archanjel008
@julianka007
@looola ďakujem dievčatá, snáď to nieje len falošný duch
@ludka0611 aj ja vidím ciarocky❤️
@ajuga yesss

@archanjel008 toto z utorka pobedia,robila som iba ten jeden,ked zaskulis lepsie nieco tam je😂