Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk mala som takéto testy v zahraničí a som bola spokojná, pekne ukázali tehotenstvo
@ludka0611 ja som mala jasny pozitim az okolo 11 tt
@ludka0611 no nevidím žiaľ nič skus iný test pripadne na obed správ alebo večer držím palce
@marienn55 ja tam nevidim nic
@chiara_elle to je pozitívne gratulujem
@dominika_sk nie, som v zahraničí. Počula som, že sú dobré a sú aj dosť drahé...
@janamexico a dovtedy boli testy negatívne? 😲
@chiara_elle toto je pozitívne, čiarky na tehotenských testoch nemusia byt rovnako silne, stačí že sú jednoznačne zreteľné
@ludka0611 slaby dusik a pri prvom synovy 5 testouu negaticvnych a 6 pozitivny mesiac a pol tehu pred otehotnenim mi testu duchovali dost bola som u gyn a zistil hormonalnu cystu ktora sa vstrebala teda praskla a otehotnela som
Takto to ukazovalo, koniec testu bol fialový, aj na obale fialový
@janamexico no ja som pri oboch synoch robila test až po vyše tyzdnovom meškani a tam som už mala koľajnice. No nič, neostáva nič iné ako čakať s najväčšou pravdepodobnosťou na MS,len ma zmiatli tie prsia, nikdy takéto bolestivé nemávam asi sa hormóny zbláznili 🤷♀️

@chiara_elle 🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️ 🤦♀️
Urcite nie