Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katarinkabrnka22 krásny už je ❤️
@maciatko950 tak skus v iný čas na obed večer a hlavne 10 test držím palce
@nikussska123 jej,bude babo,gratulujeeeem
@barboritta vyzerá to tak ze do tretice ❤️🙏 no ďakujem aj keď zatiaľ to ešte není vôbec iste
@nikussska123 ja som teraz pri piatom mala slabe ciarky cely cas,silnu som nemala ani z ranneho v 7tt.takze podla mna si urcite
@barboritta už sa mi začína páčiť ta predstava že by boli traja 😍🙏 uvidíme ci cez víkend príde mrcha dúfam ze nie a už sa s tým nejak popasujeme 😉💞
@maciatko950 mne sa tiež pozdáva 😊 uvidím či príde mrška a podľa toho si spravím ďalší test.
@nikussska123 tiež očakávam cez víkend mrchu a na teste bol dnes duch. Tak si držme palce ✊❤️
@katarinkabrnka22 tak po víkende budeme jasne 😉 držím palčeky aj tebe nech ta mrcha nepríde
@nikussska123 to vyzerá ozaj veľmi slubne♥️
@nikussska123 tichucko gratulujem ;)
@nikussska123 držím palce aby to bolo tak ako si prajes 😊
@dajda459
@daniela2227
Ďakujem vám žienky 😘
@janamexico ahoj, môžem sa ta spýtať, ty si bola na odber krvi, keď si mala iba slabého dusíka tak dlho?
@ludka0611 akú máš čiarku na teste a menzes mešká?
@archanjel008 práveže veľmi slabú, čiarkou by som to asi nenazvala, skôr jemný dušik. Len ma veľmi bolia prsia, kríže a býva mi zle. MS mešká asi 5 dní a popravde som už dosť vystresovana z toho lebo som vyskúšala asi 3 druhy testov a na všetkých niečo slabé je. Bojím sa ci to nemôže byť mimomaternicove....
@ludka0611 podľa mňa dostaneš normálne mesnes ja som mala koľajnice na teste a začala som špiniť tak už som vedela nebudes mať mimo príde menses
@archanjel008 joj, to dúfam, keď už nič... Trochu som spanikarila.. Ďakujem
@nikussska123 krasne zosilnel.. . 😍Gratulujem 🥰
@hennyinnsbruck 🙏ďakujem už len počkať kedy budem môcť ku doktorke nech potvrdí to co ukazuje test ❤️
@nikussska123 kedy ides?
@hennyinnsbruck dúfam ze vydržím do konca mesiaca nech už je všetko pekne vidieť teraz mi vychádza ze by som mala byt 4+1 tak za také tri týždne by to bolo ôk
@nikussska123 noooo... 😊😊😊
@nikussska123 tak vidíš 😊 zo ❤ gratulujem
@daniela2227 ďakujem krásne ❤️

@katarinkabrnka22 musis len verit... ;)✊