Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katarinkabrnka22 áno, to úplne stačí, po 6.tyzdni, nech už je akcia detekovateľná
@looola ďakujem 🙂
Ja som dnes testovala a negatívny test ☹
Postupnosť je od dola nahor
@dada2610 zamna su vsetky negativne a nie biochemicke. Ten kde je ciarka tak ta je nejaka cudna..
@hennyinnsbruck aká čudná?
@dada2610 na foto vyzera taka nepulna.. A test nad tam tiez akoby zacinala ciarka.. Cudne no...nazivo to mozno inak vyzera
@kacicka30 ako vyšlo to
@archanjel008 No moja ani sama neviem,ja som sem nedala nic mne si chcela pisat?😊I ked cakam
@kacicka30 hej tebe že či prišla menses či nie😀
@domcatko1811 ja nie
@domcatko1811 nieco sa tam crta aspon, z mojho pohľadu
@merien259 ide o to, že niečo tam je... Len neviem, či je to duch, alebo len rozmoceny test a len kanálik. Len mi to vôbec nejde odfotit 😩 som 34 DC a cyklus mám nepravidelný 30 - 39 dní... No nevadí, skúsim znovu o dva dni a uvidím, čo to povie 🤷♀️
@domcatko1811 a.ked si test podsvietis je tam ciarka. Alebo to presvita? Skus.... ale test urcite zopakuj
@merien259 takže som to presvietila s baterkou v telefóne a prúžok tam bol... Čo to znamená? Že by to nemusel byť kanálik?
@domcatko1811 ano nemusi to byt kanalik moze to by zacinajuca ciarka... ale test zopakuj aby si si bola ista...
@ludka0611 aj krv mi bral aj sono robil ale bola to cysta a pri mojich tehu prvy syn sa narodil v mexiku tam som na krvy nebola ale na sone bolo vidno a pri dcerke ta sa narodila na sr a to som bola uz len na potvrdenie
@janamexico ďakujem za odpoveď.... Asi to bude aj môj prípad, s tou cystou...
@svadba30.maj nie
@hennyinnsbruck nevadi.skoda lebo mne sa tam aj nieco mari.
@archanjel008 Jajj no v januari ano ale zvlsstne kratko a slabe a teraz cakam sami duchovia
@ludka0611 mala som hormonalnu dr hovoril ze to nieje nic vazne ze to sa obcas stava ale mne 3 mesiace v kuse duchovali testiky dr vravel ze to moze byt aj z toho tym ze su to hormony
@domcatko1811 ja mám taký istý cyklus a tiež.som.dnes 34dc a vyšla mi taká slabá čiarku druhá že ju na foto nevidno...skúsim zajtra rano

@nikussska123 jeeej gratulujem a muzikovy pekne meniny ♥️