Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, robila som si testy pred tym nez som to mala dostat, na 5 testoch bol duch, potom som vsak dostala klasiku menstruaciu...2 dni po nej som si spravla test a tam ciarka, ale slaba...mozem byt aj tak tehotna?
@balinka to su krasne ciarky krasne tehulkovanie prajem
@zuzanka2905 dakujem☺
@zuzanka2905 podla mna si tehotna
@sharlly ale nestane sa nič ked krvacam mám strach
@zuzanka2905 zavolaj doktorke
@sharlly no moj doktor dnes neordinuje budem musieť počkať do pondelka nič ine mi neostava ak naozaj som teh.alebo teda začínam byť snád to nieje biochemicke
@zuzanka2905 tak potom uz to musis nechat na prirode...drzim palce!!!
@zuzanka2905 to mas testiky od lauritky ? Tie asi nezvyknu duchovat.....a menstruacia dosla naden ako mala ?no skus zajtra ranneho novy testik a budes vidiet ci bude silnejsia.....ja som mala taku silnu ciarocku na pepine....ze to vyzeralo na tehu a mrcha dosla s meskanim na 3 den...
@zuzanka2905 budem drzat palce nech to vide ako si prajes 😉 moja sestra je tak teraz tehu...mala ms no po nej na tyzden uz pozitivne 4 testy 🙂
@1valeria1 ano od nej uvidíme čo bude do pondelka dakujem pekne
@sharly no ja neviem ja tam nic nevidim, skus neskor a ked bude silnejsi daj foto. S tymto ti nik nepomoze bo niekto tam daco vidi a niekto nic 🙂 @zuzanka2905 zuzka necakala by som na nic, nechcem ta strasit ale pokial si mala pozit. test a dostala si MS moze byt vsetko v pohode ale aj nemusi, poznam baby pri ktorych to neznamenalo nic dobre, a o baby prisli a ani o tom nevedeli.
@sibalka21 no ja s tým nič neurobým kramy mam 3den a až dnes som objavila na tetste čiarky ešťe v den očakavanej menštruácie som robila tetst a nič tam nebolo až teraz a ak tam naozaj niečo je a plod je zdravy snad to vydrží a ja verím že to bude dobre pozri robila som si inu značku testu a tam zas vyditelne 2čiarky
@zuzanka2905 jeeej su tam caaarkyyy... silno drzim palce ja som tiez takto mala na 14 dpo podla mna skus zajtra rano a ak stale krvacas chod na pohotovost, podla mna to vyzera slubne 🙂 drzim prsty
@zuzanka2905 tak toto je tehu☺moja kamoska mala tri mesiace normalnu mrchu a bola tehu.
@zuzanka2905 mne to pride ako jasne kanaliky. Ked si aj dostala ms a ak krvacas tym mam na mysli menstruacnu krv, tak neni o com. Keby si mala len spinenie, tak je tam nadej..
Mrzi ma to, isto sa co najskor zadari!!
@zuzanka2905 alebo moze ist aj o biochemicke tehonstvo, plodik sa poriadne neudrzal a preto si zacala krvacat a mas normalnu menstruaciu .. Mne sa to stalo pred 3 mesiacmi .. 😒
baby,vsetko je mozne.aj menstruovat a byt sucasne v tom.ja som tiez toho prikladom.Ked som zistila,ze som tehotna,bola som uz v 7-8.tt.ziadne priznaky.len moje vnutro mi nasepkavalo,ze nieco sa asi deje.
@zuzanka2905 moja známa zistila,že je tehu len v piatom mesiaci... Dostávala normálnu ms, je pevnejších kriviek, prsia ju moc neboleli... Žiadne nevoľnosti, proste žiadny príznak tehu... A to už má trojročného syna doma...
@zuzanka2905 podla mna si tehu. ziadne biochemicke tehotenstvo. ta ms je slaba ci silna?

som len tak skusila...8 dpo..