Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonazitnanova no aj mne sa tam nieco mari.mozes mi ukazat ten negativ?
@sonazitnanova to je fakt vidno ani som si to nevsimla.dufam ze sa s toho vykluje //.
@kacicka30 aha rozumiem
@svadba30.maj a už ti meškajú?
@sonazitnanova nie.az cca 21.2.mam dostat
@svadba30.maj tak je to na dobrej ceste ak budeš robiť test tak až tak cca 3 dní aby si videla rozdiel čiarok ,držím palce podľa mňa to vyslo
@sonazitnanova dakujem ano skusim tak ako pisete.dufam ze to tak je drzte silno prsty.
@svadba30.maj samozrejme držím nech to vinde a dajte vedieť 😉❤
@sonazitnanova ano dam vedieť.nemoze to byt kanalikaj?
@svadba30.maj určite nie lebo ten by nebol vidieť v negative a ešte máš čas do ms čiže nech pekne silneju
@sonazitnanova tak ro dufsm ze to uz konecne tento krat vyjde.kus mam cutlive bradavky a odstavaju a su akoby do ruzova.a dnes zacinam mat aj výtok kus hustejsi.
@svadba30.maj asi nie som v poriadku, ale máš dostať 21.2. A užsinrobis test? Ako rátam tak si v polke ciklu, to by asi bolo možné aby ti test ukázal, ak by si mala plodné dní cez menštruáciu, alebo tak nejak. Nehadam sa, len sa mi to nezdá reálne 15 dní pred menštruáciou aby test ukázal 2 ciarky.
@dimitra si ma predbehla ✌🏼😁😉 tiez mi to nejde dokopy 🤔
@dimitra ja sa nehadam a netvrdim na isto ze je tam fakt ta ciarka.neberiem ti tvoj nazor.
@monika2101 v pohode.
Dakujem vam za vase nazory komentare.drzim vseykym prsty aby si nasli vytuzene dva ciarky na teste a dotiahli to do uplneho konca.
@sonazitnanova nieco tam je
@domcatko1811 vidim ju len nech silnie,skus zas pozajtra 😉
@kacicka30 uvidime
@domcatko1811 je tam //
@domcatko1811 áno je pekne vidieť že sú // už len aby tmavla ale nerob každý deň ale cca o 2-3 dní znovu
@domcatko1811 no vidíš ze som sa nemýlila, je tam a pekne viditelna... len nech pekne silnie ❤😉👍
@domcatko1811 je to tam super gratulujem
@sonazitnanova
@merien259
Len, keď mi meškajú 4 dni, a vyšiel len takýto duch, tak to je asi skoro ísť ešte ku gynekológovi... Len mám z toho mierne nervy, pretože v sobotu máme ísť na ples a bojím sa, aby som nič neohrozila, alebo tak... Budem si dávať pozor, to je jasne, len bola by som rada, keby som vedela, na čom naozaj som 😩😩
@butterfly333
ďakujem 🙂 Len ešte nie je nič isté. A tešiť predčasne sa nechcem, lebo momentálne ozaj neviem, na čom som... 😩😩 i keď v kútiku duše... Som ako whaaaa jupiiii 😁

@svadba30.maj na tom poslednom niečo sa rysuje aj v negative je vidieť //