Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domcatko1811 áno ešte aspom týždeň počkaj a nemusíš sa báť tým.ze budeš tancovať mu neublížia akurát nepi
@domcatko1811 preco by si mala ohrozit?? 🤔 Zit mozes dalej normalne,len alkoholu sa vyhybaj..
@sonazitnanova ahoj aj ne pozries v negative
@sonazitnanova mam dostat 21,22
@kacicka30 až 21,22 máš dostať ms? Ved to sú ešte dva týždne. Koľko DC si už si mala ovu?
@butterfly333 ved prave ze min mesiac som mala kratko a slabo a skusali sme cez menzes tak to by skor aj ukazalo,aj okt som otehu pocas menzesu slabebo vtedy som mala plodne ja uz ovulku neviem
@kacicka30 no lebo na tehu je vidieť ducha tak držím palce.
@butterfly333 A moze byt ze som otehu cez menzes alebo na konci a uz ukazuje ved
niekedy sa stává že žena otehotnie už cyklus predtím, alebo ovuluje na začiatku cyklu potom to možné určite je nie aj...aj dnes som supla no ale neviem fakt.
@kacicka30 to nič moja z toho to je slabé aj keď si mala menses tak už by mali byť koľajnice a ak máš ešte 2 týždne do menses tak teraz máš plodné dni tak môžte sa snažiť test je falošný ak urobíš druhý za 2 dní čiarka bude taká istá alebo žiadna
@archanjel008 robila som 4 a vsetky su takto kde by mi mohlo ukazat kolajnice uz musela som mat uz
@dimitra asi by si mala dotycna nastudovat nieco o reprodukcnom cykle zeny. ;) ;) tiez kukam ako puk, ze asi nemala este ani ovulaciu a uz robi testy
@kacicka008 urob si digitálny a určite ti ukáže či si tehotná, alebo si urob 10tkovy test. Ja si myslím že tieto intimed dosť duchuju aj keď sú to až 25. Ja som tiež takého mala minule ducha a nebola som tehu.
@kacicka30 si robila každý jeden deň tie testy keď máš 28 dňový cyklus ovulácia máš na14den skôr nemôžes mať potom by sa ti skrátil aj cyklus lebo uhniezdnene trvá 10dni a ak žena není tehotná na 14prichadza mesnes a také testy som mala aj ja celý jeden mesiac mala som paratubarnu cystu test som mala jasné dve ciarky a mala som už 2krar mimomaternicové proste všetko je na prírode zbytočné sa trapis takými testami každý jeden lekár ti povie že negatívne ta čiarka musí byť o trochu silnejšia a hlavne v čase meškania menses v polke cyklu testovať nemá zmysel a ešte ak si mala aj menses načas výhod si to na chvíľu z hlavy lebo niekdy psychika blokuje dosť tehotenstvo
@kacicka30 lebo ak ti test po krvácaní ukazuje duchov a čiarka ešte zosilnie tak tehotenstvo je z minuleho cyklu a ja dobrá návšteva lekára aby vylúčil mimomaternicové poprípade cystu lebo dnes je ešte len 6 februára a máš dostať 21 takže teraz si v plodnom období a ak by si mala ovuláciu aj počas menses ešte test by ti nič neukázal uhniezdnene trvá ,10dni a hcg sa začne produkovať o ďalšie 3dni takže ak by si otehotnela cez menses test na robiť zmyslel na 13az 14
@kacicka30 až 14den proste príroda nepustí taký je celý proces a ak si si robila každý deň a rovnaké tak to je zle čiarka musí silnieť
@archanjel008 toto su vsetko s dnes a kedy mam testovat
@kacicka30 po meskajucej MS. nie v strede cyklu, ked mozno este ani ovulacia nebola....
@kacicka30 pretoze tie testy vyssie su negativne...
@veronikaszabova
@veronikaszabova ja s otehu cez menzes a aj yo pisu ze ako je mozne a s coho usudzujes ze neg ?
@veronikaszabova a ked som bola tehu mala som este od tohoto slabsie testy no ved v pohode
@kacicka30 lebo vidim, ze tam je len 1 ciarka.
Drzim palce pri otehotneni, ale testy tomu teraz nenapovedaju.
@val9 😂😂😂😂👌👌👌👌👍👍👍👍
@domcatko1811 je to tam určite ... Gratulujem
@veronikaszabova ok a pozeras moje testy😊?

@domcatko1811 pozitívny