icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel008
6. feb 2019

@val9 dúfam že si nerobis zo mňa srandu ak si urobís test po ovulácia na 10den máš tam ducha ale na13 ciarka zosilnené to znamená že keď sa vajíčko uhniezdni je tam nižšia koncentrácia hcg a postupnep ocas tých 3dnocj ačne pekné rásť preto ak niektorá žena má presny cyklus má na 28den pekné čiarky

val9
6. feb 2019

@archanjel008 to asi nepatrilo mne predpokladam :D

veronikaszabova
6. feb 2019

@kacicka30 asi slepa este nie som

archanjel008
6. feb 2019

@val9 preto aj niektorým ženám test ukáže neskôr lebo sa posunie ovulácia a aj neskôr začne sa najskôr v malom množstve produkovat hcg a ak je vajíčko už dobre zahniezdnene tak pekne každé 2 sa zdvojnásobuje

val9
6. feb 2019

@archanjel008 prosím ťa, prečítaj si čo som napísala a ešte raz si pozri ten obrázok 0 deň je deň ovulácie. Mne nemusíš vysvetľovať ako to funguje.

hennyinnsbruck
6. feb 2019

@archanjel008 to je jedno kedy je ovu... Teoria je stale ta ista 😊

archanjel008
6. feb 2019

@kacicka30 nemáš tam nič najskôr si urob test toho 21 menses si mala teraz by si mala ovuláciu choď sa vrhnúť na manžela a kašli na duchov teraz určite besi tehotná

archanjel008
6. feb 2019

@hennyinnsbruck som tam nenapísala že vo väčšom množstve o tie 3dni ale to je jedno nemôže byť tehotná po menses a v čase ovulácie

archanjel008
6. feb 2019

@val9 ja ti nič nechcem vysvetľovať som s tam urobila preklep a mala som pocit že si sa toho chytila a urobila zo mňa cvoka ale možno to je len môj pocit chcela som jej len vysvetliť že nemôže byť tehotná keď mala menses na teste skoro nič a má dostať až 21 to je všetko nič v zlom

val9
6. feb 2019

@archanjel008 no veď to isté tvrdím tým obrázkom aj ja. Asi si ma nepochopila.

archanjel008
6. feb 2019

@val9 hej pohode moze byť som po laparoskopii klesá mi hormón hcg beriem všetko osobné prepáč

hennyinnsbruck
6. feb 2019

@archanjel008
@val9 sme sa pochopolili😂😂😂

val9
6. feb 2019

@archanjel008 och to ma mrzi :/ ale verím, že o chvilu tu bude tvoj pozitivny testik drzim palce 🙂

archanjel008
6. feb 2019

@val9 tá veď pri minulom mimomaternicovom mi nechali vajíčkovod a opäť sa mi do toho istého dostalo tak mi ho odstránili pozreli druhý že je ok ale mám vrodené dlhé vajcovody odporucaju už len ivf takže 28.2idem k lekárovi ideme to riešit tak uvidíme už jak má byť bude toto bol už tretí nevydarený pokus ale stále si poviem že sú ešte horšie ľudia natom ako ja hlavne nech sme zdravý a snáď aj mne bude dopriate byť mamou

hennyinnsbruck
6. feb 2019

@archanjel008 😒😒😒hrozne 😐ale urcite budes raz mamou😍! ✊✊

veronikaszabova
6. feb 2019

@archanjel008 drzim silno palce. Urcite ti bude dopriate byt mamou. Treba verit 🙂

stela01
6. feb 2019

@archanjel008 mne odstránili oba. Jediná možnosť bolo IVF a podaril sa mi syn 6r .
Držím palce .

prettiness
6. feb 2019

@kacicka30 za mna su tie testy negativne.. a nejak divne po boku rozpite... skus si radsje kupit 10tkove testy tieto ti podla mna vzdy duchuju, alebo radsej investuj do ovulcnych a zisti si kedy mas presne ovulku aby si potom nemusela testovat 2 tyzdne pred menstruaciu... a kedy mas testovat? no idealne ked meska menstruacia...
viem ze si po kyrete a chces silou mocou hned otehotniet ale treba trochu zvolnit, lubit sa s manzelom pre istotu cely mesiac a nehladat duchov..
prajem cim skor 2 ciarky

kacicka30
6. feb 2019

@prettiness ja nehladam duchou ja som skusala keďže sa vtedy podarilo aj cez tu viaceri hladaju duchou a lubime sa aj bez toho ze len nato mydlis ako pises..

prettiness
6. feb 2019

@kacicka30 no vsak ja nechapem vsetky co hladaju duchov uz tyzden pre MS ale tak to je moj problem :D nebrala som to ako utok na teba... len teda aj my sme sa snazili dlho o babo a dlho myslim roky ale testovala som az ked som mala nejake priznaky alebo mi meskala ms...

len sama viem ze toto upinanie sa nic neriesi len to vela krat zhorsuje... psychika robi vela

kacicka30
6. feb 2019

@prettiness ano ale ja mam testovat skor koli krvy a uz neriesom

dimitra
6. feb 2019

@kacicka30 jasne všetko je možné. Len sú to skôr výnimky

enusamt
7. feb 2019

@kacicka30
Dopredu prepac, ale trocha sa rozpisem 🙂

na tvojich testoch, alebo aspon na jednom vidim ciarku, ale len polovicnu.. a vsetky su fotene za mokra ci sucha? Lebo aj v tomto su take zvlastne
Este by som sa vyjadrila k jednej veci - ovulacii... ked tak rada testujes, nenapadlo ta niekedy si tu ovulaciu otestovat? Lebo mi je normalne luto, ze sa upinas stale na tu teoriu, ze otehotnenie len cez ms... mozno budes prekvapena, ale ovulacia zvykne niekedy "cestovat" 🙂 hlavne, ked sa medzitym vyskytnu biochemicke :( sama som zazila MA a biochemicke, tak viem povedat...

Kludne sa snaz aj pocas ms, ale najprv si skus najpr spravit ovu test, ci ozaj ta ovu prebieha a nesnazis sa nadarmo v nespravny cas...
A to iste sprav aj cca v strede cyklu.

Raz ma u teba zarazila jedna vec... Pred par mesiacmi si bola na folikumetrii ( dobre som to napisala?) A tam ti doktorka povedala na com si a kedy bude ovu, no ty si si aj tak povedala, ze podla teba to tak nie je, ze isto bude ovu inokedy a ty sa budes vtedy a vtedy snazit...

Asi tolko k mojmu nazoru... Drzim palce ;)

kacicka30
7. feb 2019

@enusamt Ano chodila som 2x a vravela ze moze sa posunut uplne na posl.den a tym ze ked sa uvolni uz zacina menzes alebo sa mi posunie a mam vtedy

81anina
7. feb 2019

@kacicka30 presne tak ovu sa moze presunut na uplne iny den cyklu.Zvykla som mat na 13-14 dc a po biochemickom bum az 20dc na dalsi mesiac znova 13dc.Najlepšie urobis ked budes ovu sledovat ovulacnymi testami alebo meranim teploty aj cez ms ked si presvedcena ze vtedy ovulujes.Takto zistis kedy ju mas.Radsej by som investovala do ovu testov ako do tehotenskych...ja kupujem na ebayi tu:https://http://www.ebay.com/itm/30-Ovulation-Tests-5-Pr... su za dobru cenu a su tam aj tehu testy v baliku s ovulacnymi

monicka1995
14. feb 2019

Ahojte baby, pridam vam foto testu, je robený včera /1 deň meškania / neviem či si to nahováram ale ja tam nejakého dušíka vidím.

sasa46
14. feb 2019

@monicka1995 vyzerá byt pozit

monicka1995
14. feb 2019

@sasa46 no to by bol krasny valentinsky darcek, ale nebudem si robit nadeje, pockam a testnem znova 🙂

gabuliacik
14. feb 2019

@monicka1995 vidim druhu ciarku. Urob zajtra dalsi a uz bude silnejsia

ludka0611
14. feb 2019

@monicka1995 tiež vidím čiarku ✊