Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sheilla11 ja som mala od ovulky pichanie vo vajecniku a ked som otehotnela brusko bolelo oko pred ms nie tak silno az do 12 tt
@sheilla11 a dnes si neskúšala?
@sheilla11 a v tom cikle bolo mi to velmi divne lebo mna prsia bole 2 tyzdne pred ms co ked som otehotnela vobec som nepocitilaa taktiez bezne pms a ciarku som mala slabulinko teda dusikatyzden pred ms bolest prs prislo presne v den ocakavanej ms ale to uz som bol tehu
@daniela2227 nieco sa tam tieni,ale tazko povedat ci to je ono.. pockaj par dni a skus znova
@sheilla11 držím ti palce..nech je tak..ako si prajes
@sheilla11 ja budem 😊 test čo som sem dávala je včerajší.. Tak zajtra ešte skusim
@sheilla11 ja mám krátky cyklus..dnes je to 9-10dpo..stredu ma prísť ms..
Ahojte prosim vas skusenosti s meskanim menstruacie pocas chrypky uz to niekdo zazil?
@hestia1 ano vela krat sa mi stalo ze mi pri chorobe meskala menstruacia...
@prettiness aha dobre mne meska druhy den reku ze by sa zadarilo ale test negatyvny
Baby, neviem, či máte skúsenosť, no keď mi čiarky nezosilneli a dostala som MS a teraz necelý týždeň po, s tým, že som si pre istotu spravila 2 testy, obidva negatívne, môžem predpokladať, že to bolo biochemické? Prípadne, myslíte, že máme s drahým čakať tento cyklus a snazilkovat sa zas až od ďalšieho, prípadne ešte neskôr? Som z toho trochu vyvedena z miery mno 😔 Ďakujem.
@domcatko1811 netreba vôbec čakať kľudne sa snažte aj ja som mala tento cyklus čiarku potom o dva dni test biely a ms prišla.
@domcatko1811 ano biochemicke a nie cakat nemusite. Kludne mozte dalej snazilkovat👌
@sheilla11 dakujem, ja sa snazim menej kojit, ale moc to nejde, ja uz by som chcela dostat menzes ;)
@domcatko1811 netreba cakat, kludne sa snazte dalej, suseda tak otehotnela hned v dalsom cykle

@archanjel008
@dominy12 Ako ano v oktobri ked som bola tehu este som ani nevedela isto a mala som tieto bolest bradaviek,take tupe pichanie medzi nohami ako to inak napisat a puchanie ako hore v bruchu dokonca aj okolo pupka takze nic cudne akoze mohla si odpustit tie slova ziena nestastne