Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena ja zatial nic😔
Naposledy to predsa nebolo tehotenstvo? 😔
@stratenanajdena ja tam vidím ale veľmi jemnú čiarku
@hennyinnsbruck meškala mi vtedy pár dní (dva či tri) a mala som väčšie kusy sliznice, silnejšiu ms. Takže to už neriešim.
@stratenanajdena zas a opat NEGATIVNE :/
@stratenanajdena velmi jemnu ciarku vidim
@monika2101 ahoj, nemusíš tak veľmi zvýrazňovať slová ako "zas" a "opäť". Možno si si to nevšimla, no dala som sem prvý (jeden ten istý) test, mala mi prísť dnes MS a zatiaľ nič.
Ako sa darí Tebe?
@ludka0611
@eliska1986
ďakujem, naživo ju vidím aj ja a vyskočila hneď po namočení. Zatiaľ to nie je ale pre mňa ozajstný duch, kvôli ktorému by som si povedala, že som v radostnom očakávaní. Je to fakt veľmi slabé a vyhodnotila by som to zatiaľ ako negatívne, i keď úplne biely nie je... Takže si ešte počkám 🙂
@stratenanajdena držím palce aby silnela ✊✊
@stratenanajdena ja nevidim zvyraznene zas a opat 😁 napisala som svoj nazor 🙂 po poslednom utoku tu na Teba ved sama vies ako to bolo ..... som ostala zarazena z Tvojej fotky s testom ktory je opat bohuzial negativny :-/ .... nic v tom ine nebolo .... pekny vecer 🙂
mne sa dari dobre ✌🏼😉🙂
@monika2101, nebuď zarazená 😉 je to len fotka, o nič nejde (zatiaľ) 😉 🙂
takých testov tu je denno denne kopec od plno báb, čo vidia "čosi" a chcú sa popýtať aj druhých na názor.
Vďaka za ten Tvoj, zatiaľ to ja ja beriem za neg. test, i keď úplne snehobiely ho nevidím. O dva dni budem múdrejšia. Snáď. 🍀
@stratenanajdena tak drzim palce 🙂
@stratenanajdena ano nieco na nom je ale skusila by som radsej s citlivostou 10 kedze tieto dost casto falosne duchuju. ak sa nemylim tento s citlivostou 25
@dadulik6 áno, nemýliš, je to ten 25 🙂
Ďakujem. Počkám do zajtra (snáď) 😀 ako sa poznám, ale mám občasné bolesti do krížov, takže možno už zajtra ani nebude treba.
@stratenanajdena ja tam napriklad vidim slabulilinku druhu aj moje testy vyzerali takto pri obidvoch detoch
@sewie Ďakujem pekne, súhlasím, len ak by to bolo tehu, musí silnieť. Čo podľa mňa nebude, lebo ma už dosť bolia kríže. Takže si myslím, že sa mi najskôr do zajtra spustí ms.
@stratenanajdena vidím čosi slabé skus zajtra 10
@adria88 Ahoj, na fotke vidím len jednu čiarku, ale je dosť preblesknutá. Vieš to odfotiť aj bez blesku? Príp. zajtra si nebudeš robiť ešte jeden?
@stratenanajdena mám aj bez blesku
@stratenanajdena asi tam nič nie je... No ak zajtra nepríde ms, urobím další test
@adria88 takto nevidno ani tu, ale to ešte nič nemusí znamenať. Skús zajtra, to bude obdeň spravený test. Máš aj nejaké príznaky okrem tej teploty či nie? Koľko dní Ti mešká? Aj vieš, kedy si mala ovulku?
@stratenanajdena ja už som zmierená s hocičím popravde, prvý cyklus snaženia po dlhej dobe a robí mi hneď šarapatu... MS mala prísť koncom minulého, začiatkom tohto týždňa, podľa teplôt a pocitov bola ovu začiatkom mesiaca, pravdepodobne 4.2. Od kedy som mala dostať ms ma pichá raz na jednej, raz na druhej strane a samozrejme aj prsia bolia, ale len od soboty...
@adria88 to pichanie na stranách brucha aj prsia by mohli byť, ale môže to byť aj PMS. Tak uvidíš, skús zajtra ďalší test, najlepšie je robiť tou istou značkou, nech vidíš rozdiely 🙂
Držím Ti palce! 🍀
@stratenanajdena veď uvidím, ale aj tak si myslím, že už by bola dávno čiarka aspoň slabá, bude ako bude 😁 ale ďakujem a aj Tebe držím paľčoky ✊

@sheilla11 kolo 12-16dni