icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

misicka123655
8. mar 2019

@stratenanajdena a koľko dní je normálne špinenie a kedy už je zle a mam ísť???

lowndes
8. mar 2019

@misicka123655 kamoska spini celych zatial 6 mesiacov...a je vsetko ok.... kym tam nie je krv je to zevraj v pohode

lowndes
8. mar 2019

baby a co tie duchy na mojich testoch...cystu nemam..slabunka ciarka mi vychadza vzdy na testoch aj roznych znackach...co to je? :(

stratenanajdena
9. mar 2019

@misicka123655 no ja som to mala jednorázové, mohlo to byť kľudne dodatočné špinenie z uhniezďovania (ale zdá sa mi, že ja som mala práveže trocha čerstvej krvi, alebo ružový výtok, nie hnedé špinenie). Ono sa to nedá brať jedným metrom na všetky... Pri šiestom tehu som silno zakrvácala, a tak obrovská hruda zo mňa vypadla, že ako som bola na konferencii v zahraničí, tak sme tam rovno z miesta činu leteli na pohotovosť. Prezeral ma nejaký arab alebo koho to tam mali akurát... No potom som už tiež viac nekrvácala. Rovno mi tam nasadil duphaston a ten som hneď začala brať a brala ho do 20-ho týždňa. To som mohla byť tuším v 6tt vtedy? Ale to si už presne nepamätám. (Mne už sa to trocha pletie z toľkých 🙂 ) No všetko dobre dopadlo a tak nám tu behá zasa štvorročné 😉
Niektoré ženy majú aj menzes, jeden, dva, tri mesiace... a sú ďalej tehotné a dotiahnu to do úspešného konca. Moja rada je, že ak sa Ti čokoľvek nepozdáva, radšej zbytočná kontrola, ako čokoľvek zanedbať. Ten duphaston ak Ti nasadia, treba ho potom brať dlhodobo, to sa nevysádza po týždni, ja som ho brala raz do 16tt a raz do 20tt tuším... Ale ten môže pomôcť pri zastavení krvácania a udržaní plodu. Dáva sa bežne.
Hlavne nech ste obaja, Ty aj bábo v poriadku. 🙏🤰👶

stratenanajdena
9. mar 2019

@lowndes akých silných duchov máš? máš aj nejaké fotky? aké značky testov používaš? a ako dlho to už pozoruješ?
hcg môže byť zvýšené aj pri mimomaternicovom tehotenstve, alebo pri niektorých onko ochoreniach, alebo pri zápale obličiek. Smerodatné je, že čo Ti vyjde v krvi a nie na papierikových testoch. Ak máš na odberoch hcg v poriadku, nad testami by som sa nevzrušovala už - moja škola života. Ak je žena úspešne tehotná, a nemá ani biochemické, bude mať dve koľajnice na teste skôr či neskôr v každom prípade. Duch ani slabá čiarka nie sú zárukou ničoho. Ja som mala minulý mesiac (neviem, či si si tu všimla), peknú čiarku, žiaden duch, síce slabšiu ako kontrolnú, ale viditeľnú čiarku, farebnú, test nerozpitý, namáčaný krátko, pod značku, baby mi tu už gratulovali... Bolesti ako šľak, myslela som, že mi utrhne vaječník. Ms bola silnejšia, meškala tri dni, bolesti neprestávali. Na pohotovosti hcg v poriadku, nič zvýšené nad normy. Bolesti mám nonstop, nič mi nezistili, je to v oblasti pravého vaječníka, ani slepák to nie je... Ak sa bolesti zhoršia, mám prísť hneď (mám ich stále rovnaké, hoc neprestávajú, tak sedím doma...).

Ja by som to brala tak, že presné sú odbery z krvi, a tie testy na moč sa už dnes vyrábajú ozaj citlivé, to, že zachytia hcg v moči od hodnoty desať, je možno to, že spravia silnú druhú čiarku. Ak máš aspoň nejakú miernu hodnotu v sebe (v rámci normy), tak to môže asi aj zachytiť test u niektorých žien v podobe ducha. Neviem to naisto, to si ja myslím. Lebo do 5 je tuším norma a do 10 hodnoty hcg sa žena ešte nepovažuje za tehotnú. Alebo ak sa Ti to nezdá, skús požiadať doktorku o odbery, a uvidíš či Ti vôbec niečo zachytí v krvi.

snazilka2019
9. mar 2019

Ja dnes 2dc a ideme od začiatku 😀

lowndes
9. mar 2019

@stratenanajdena dakujem ze si reagovala na moj prispevok...odfotim ,,duchov" a uvidis/te... 🙂 🙂 zajtra urobim dalsi testik..

stratenanajdena
9. mar 2019

@lowndes nemáš začo. A kedy máš dostať ms, keď testuješ? kedy si mala ovulku?

evita1233
Autor odpoveď zmazal
daniela2227
10. mar 2019

@evita1233 už veľa bab písalo že im skôr vyšiel 25ovy..držím palce..koľko dpo?A pred ms? 😊

stratenanajdena
10. mar 2019

@evita1233 ahoj. Prepáč, ale mne ten modrý príde rozpitý, takže podľa mňa neplatný. Kedy máš mať ms?

evita1233
10. mar 2019

@stratenanajdena áno ostala na ňom farba ,ale čiarku vidno normálne nieje rozpita,neviem čo sú toto za testy lebo predosli bol ešte horší....nevadí...do ms mám ešte dosť ja som testla ,len tak ....ale ďakujem za názor 😊

stratenanajdena
10. mar 2019

@evita1233 čiarka nemusí byť rozpitá, ale test je :(
Pamätám si Ťa z minula, prajem Ti, nech sa vám čoskoro zadarí a môžete sa tešiť z drobčeka ❤🙏

evita1233
10. mar 2019

@stratenanajdena ďakujem ,podobne 😊

biba12
11. mar 2019

@evita1233 podľa mňa sú negatívne všetky tri, ešte chvíľu počkaj s testovaním, keď máš čas 🙂

eliska1986
11. mar 2019

@evita1233 ja si myslim ze na prvej fotke je druha ciarka

daniela2227
11. mar 2019

Dá sa tomuto veriť? Mám 5dni do ms

dominika_sk
11. mar 2019

@daniela2227 niečo tam je, ale veriť sa neda ničomu 😅 každopadne skus za dva-tri dni.

adria88
11. mar 2019

@daniela2227 vidím niečo slabučké 😉 skús pozajtra ešte

eliska1986
11. mar 2019

@daniela2227 na oboch fotkach je nieco slabucke,urob tesik znova o dva tri dni,drzim palce

daniela2227
11. mar 2019

@dominika_sk veď práve že ja už neverím ani vlastným očiam 😁 práve som prisla od lekára a dala mi veľmi silné lieky od bolesti,keďže mi včera vyskocila platnicka..tak som len skúsila a ono tam toto..teraz neviem čo robiť...bez liekov sa ani nepohnem

dominika_sk
11. mar 2019

@daniela2227 ja by som ich určite nebrala, tak ale ja nejem vobec žiadne tabletky už hadam aj 10 rokov 😀 ani ibalgin, ani atb, proste nič

eliska1986
11. mar 2019

@dominika_sk t\ si ako moja suseda,ona tiez ziadne lieky,radsej si vytrpi bolesti

daniela2227
11. mar 2019

@eliska1986 dakujem 😊

stratenanajdena
11. mar 2019

@daniela2227 Ahoj 🙂
úplne biele to nie je, ale počkala by som si ešte na výraznejšiu, už istejšiu čiarku. Kiež Ti to vyjde! 🙏

stratenanajdena
11. mar 2019

@daniela2227 ja by som ešte počkala s tými liekmi deň alebo dva, ak sa to dá, kým si budeš istejšia, na čom si. Alebo si daj max. paralen 500, ten sa môže v nutných prípadoch a neuškodí jednorázovo. Odber krvi u gyn. nechceš skúsiť? To máš na istotu.

daniela2227
11. mar 2019

@stratenanajdena dnes to skúsim bez liekov a o 2dni test. Keď tak..skočím za dr že čo s tým..A ďakujem 😊

evita1233
Autor odpoveď zmazal
dominika_sk
12. mar 2019

@evita1233 strašne vela moču vnutri, je cely preliaty. neplatny vysledok uplne

eliska1986
12. mar 2019

@evita1233 ahoj,vyskusala by som este inu znacku,a tento by som si pre istotu nechala,drzim palce