Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@saskia00721 cca 10-11 odhadujem iba podla seba nakolko mavam nepravidelnu ms tak iba podla svojich vnutornych a fyzickych podnetov odhadujem, nerobila som si testy na ov.
@paulimauli dakujem. lebo niečo na tom teste máš. dufam že ti to bude silnieť.
@stratenanajdena kolko maš rokov?
@paulimauli ja vidím na oboch, na spodnom silnejšiu.
@stratenanajdena vidím ✊🍀
@stratenanajdena už len nech silnie, gratulujem...myslím že je to tam
@snazilka2019 ďakujem pekne, no ešte nemusíš gratulovať, uvidíme, ako to dopadne... Ešte je priskoro, veľmi.
@stratenanajdena ano vidim gratulujem,nech ti pekne silnie
@eliska1986 ďakujem, veď toto, nech silnie. Zatiaľ takto...
@stratenanajdena hlavne byt v pohode,nestresovat sa,nasadit kyselinu listovu,viac odychovat
@paulimauli aj ja vidim na obydvoch držím palce
@stratenanajdena áno je to pekné vidieť 😍
@stratenanajdena vidím držím palce
@stratenanajdena vidím aj ja 🙂 vy sa snažíte o bábätko?
@petra102 vyslovene sa nesnažíme splodiť, ale ani sa nechránime.
Nazvem to voľný priebeh a užívanie si blízkosti jeden druhého ❤
Ak bude, budeme sa tešiť, obaja. Veľmi. 😍
@stratenanajdena držím palce nech silnie....
@evita1233 ďakujem Ti, no uvidím, mám kŕče do krížov, síce iba slabé a občas, ale cítim. Ešte nič nie je isté, len duchovia silnejú (zatiaľ).
Ty si ako dopadla? Ms ešte neprišla?
@stratenanajdena mne sa zdá silnejšia.. držím silno palce 😊
Baby 7-8 dpo z veľmi koncentrovaného moču slabá druhá čiarka (skoro nič som nepila deň predtým) odvtedy pijem denne tak 2 litre dnes ráno 10dpo a žiadna druhá čiarka. 10 dpo by mi už malo ukázať ak som tehotná že?
@saskia00721 nemusí ti ešte ukázať, počkaj do dňa ms😉 ono je to individuálne, niekomu ukáže aj 7 dpo, niekomu až po termíne ms
@saskia00721 To isté som mala aj ja..dnes čakám ms tak som zvedava
@saskia00721 To je môj test 5dni dozadu..odvtedy žiadna sláva. Takže dnes cakam
@daniela2227 ale máš tam druhu paličku tak daj vedieť ako sa to bude vyvíjať lebo ja mám do ms ešte cca 6 dní. Brucho ma občas pobolieva, prsia ešte nie ale chute mám poblaznene. Všetko mi je slane a to som človek čo solieval hrstami. čakala som dnes dve paličky a nič ☹️ radšej na teste nelovim ducha lebo nechcem byť sklamaná
@daniela2227 a čo to máš za test?

@evita1233 po zaschnutí môže byť tá druhá čiarka - ktorá bola v limite, sivá ako kanálik alebo farebná - ako druhá čiarka. preto tá fotka po zaschnutí. Ak tá čiarka bola viditeľná hneď a po uschnutí je ružová, tak by to mohla byť druhá začínajúca čiarka. Toť vše, treba si presne ako píšeš, počkať na dve jednoznačné.