Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena ďakujem za informácie nevedela som, že mama testy občas ukazujú dve paličky až neskôr a v príbalovým letáku som také informácie nikdy nečítala.dobre vedieť. To musel byť dobrý test. Tak teda ešte vyskúšam otestovať o pár dní. Uvidím ako sa to bude celé vyvíjať lebo cítim sa zvláštne, ale nie tak tehotne ako tu niektoré ženy opisujú, práveže som vyrovnaná, kľudná, nie je mi zle, nič ma neboli iba sem tam som zacítila podbrusko a som plná energie. Jediné zle pocity čo mám sú z niektorých jedal. Všetko mi je slané a to ja soľ zbožňujem, veci čo som ľúbila neznesiem v ústach napr horalku sami margarín som v nej teraz cítila, smrdí mi aviváž a včera som nedokázala vypiť ovocný čaj. Ani glg lebo mi tak smrdel ze som si nedokázala ani odpit a to ja miesto kávy pijem celý život denne čaj a teraz ma z neho naplo. Tak som zmätená. Neviem či mi sibe alebo sa ozaj dačo deje.
@daniela2227 a ty si ako dopadla?
@snazilka2019 ďakujem už nech to rýchlo ubehne... rada mám veci pod kontrolou 🙂
@saskia00721 presne ako som písala včera...mrcha došla..s 1 dňovým oneskorením.. rozhodli sme sa s mužom.. že az skončí.. pôjdeme k dr ..nech niečo robia..vyšetrujú alebo čo.. lebo už je dost dlho..čo sa nám nedari
@stratenanajdena držím ti palce 😊 dúfam že sem napíšeš pozitívne info ✊
@daniela2227 koľko sa už pokúšate?
@saskia00721 to, že ukážu neskôr dve čiarky som myslela tak, že iná značka ti už ukáže ducha alebo slabú farebnú čiarku, zatiaľčo mamatest je ešte biely. Ale ono je to vlastne jedno, lebo o pár dní sa aj tak každá z nás raz dozvie, na čom je. S akoukoľvek značkou. Ach tá trpezlivosť 😉
@daniela2227 Ďakujem! Tak dobre, pravdu. Neskutočne ma bolia prsia. Smrdí mi biela čokoláda, údené korbáčiky - tie ale hnusne a mám kŕče do bruška a krížov (nie pravidelné, sem tam). Som unavená cez deň už asi tri dni, dnes som normálne zaspala po obede, čo nezvyknem. A to som v noci spala dlho oproti iným nociam. Prsia mám asi o číslo väčšie, kypria mi z podprdy, brucho mám nafúknuté. A už dva dni mi bolo ráno nevoľno.
Skúsila som večer ešte pepino, biely. Ladymax - slabý duch. Zajtra idem na lov - zohnať testy, ktoré som použila na začiatku.
Kaufland prestal tie ich Intimed predávať, už im odzvonilo, nie sú a ani vraj už asi nebudú.
No podľa mňa do troch, max. štyroch dní sa dozviem, na čom naozaj som. Buď mi už príde ms, alebo vyskočia dve II 🙂
Tebe prajem, vám - aj s manželom, aby vám doktorka vedela čo najskôr pomôcť a nech to ide hladko všetko. 🙏😘
@stratenanajdena čakanie je ťažké 😁. Ja som pri prvom tehu ani netušila že som tehu bolo mi zle a myslela som že mám pms. Keby kolegyňa nemala už druhu ms a ja ani prvú ani by mi to netrklo. Toľko práve som mala😂 A teraz vyčkávam už dopredua je to horšie ako keď to iba tak príde.
@stratenanajdena podľa mňa si tehu to čo popisujes sú jasné príznaky a tie testy ak máš pozitívne tak niet pochyb
@saskia00721 celkovo viac než 4 roky..za tu dobu 3krat MA...2krat v 5tt..tretí v 12tt...krv a genetika vraj je ok..tak potom neviem kde je problem
@stratenanajdena priznaky som aj ja na sebe pozorovala..teda..Ja som prezmenu nemohla spať vôbec.. .o to väčšie sklamanie prislo dnes..ale snáď ty dopadnes lepsie 😊
@saskia00721 tak aj mne to tak príde, len otázka je, ak som, či mi aj vyskočia dve riadne čiarky alebo príde zasa ms. a či to nebude biochem. Tak uvidím, tri štyri dni ako píšem a som na jasnom ;)
@daniela2227 niektoré baby majú problém aj kvôli krvným dostickam pripadne štítnej žľaze.
@lucinika Tak krv mám vraj ok a so stitnou zlazou nemám problém teda pokiaľ viem 😕
@daniela2227 treba donútiť lekárov aby urobili všetky možné vyšetrenia. Veľa šťastia želám 😉
@lucinika ďakujem Ti veľmi pekne
@paulimauli Ahoj to je pepino test?
@kacicka30 ano
@paulimauli urcite je tmavší 😊✊
@saskia00721 A kedy mas dostat?
@saskia00721 lebo ja mam dnes a este nic amavam vzdy skor 3 dni na dotyk citlivé bradavky mám teraz
@kacicka30 ja až o 5 dní. Dačo na tom tvojom teste vidím. Ale vidíš to aj voľným okom alebo iba na fotke?
@kacicka30 čo to máš za test?
@saskia00721 tak piatok mas dostat?rapid clear tento tvoj ako cerveno biely

Dievčatá otazocka:či sa vam stalo ze ste sa v noci zobudili na pichavu bolesť v podbrusku?trvalo to cca minutu..Neviete co by to mohlo byt?Dikicko😃