Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonnka2014 srdiecko by malo byt vidno dva az tri tyzdne od meskania,takze v piatom tyzdni urcite nie.
@simonnka2014 dakujem za radu, skusim digitalny 🙂
@balinka ved ten 5.tt je mysleny vzdy od oplodnenia, nie od meskania menzesu 😉 ak to beries z tejto strany, vychadza to tak, ako si napisala 🙂
@kotatko1232...hm nic tam nevidim ale nezufaj kolko ti meska???
@ivanabalogova
@angelika88
@balinka
@kudusko baby dnes som 11DPO a myslite ze ze digitalny je cutlivejsi???MS mam dostat 10.teho ale dufa ze nedojde hnusoba😔mam chut urobit testik☺
@isabella22 ja si myslím, že na digitálny test je skoro hlavne kvôli jeho cene 🙂 Nechaj si ho ak budeš mať na obyčajnom ružového ducha 😉 Takže ja osobne by som na 11dpo už testovala 😀 ale papierovým.
@kotatko1232 nie. nevidím.
@isabella22 ja som si digi robila az v case mrchy,ma citlivost len 25 a ja som na 12 dpo mala na teste ducha,ktoreho nikto nevidel iba ja,ale moj zrak nesklamal😀
@ivanabalogova
@angelika88
@balinka
@kudusko baby dnes som 11DPO a myslite ze ze digitalny je cutlivejsi???MS mam dostat 10.teho ale dufa ze nedojde hnusoba😔mam chut urobit testik☺
@isabella22 kúp si klasický test najprv. Mamatest, alebo v lekárni Dr. Max majú ich testy, volajú sa originál Dr. Max a máš tam 2 kusy za euro a nejaké drobné. Alebo aj Pepino, ten nájdeš aj v Tescu. Digi je na 11dpo podľa mňa skutočne skoro a veľká suma eur ti vyletí hore komínom.... lebo digi je drahý.
Ja som napr. pri prvom synovi mala už na 10dpo jasne pozitívny test, ale pri druhom ešte na 13dpo bol ledva viditeľný duch. Takže kúp obyčajný a skúmaj 😉 😀 Držím palce.
@isabella22 ja som si robila len ten z obchodneho centra a to 3 dni pred menstruaciou a neukazalo mi nic,ale stale som mala vnutorny pocit,ze som-kupila som si digitalny a uz tri dni pred menstruaciou mi ukazal +1-2
@piacere vdaka tak zajtra pohladam niaku lekaren a budem skumat...mas pravdu digi by som uz len kupila na potvrdenie..
@somjankad tak asi to bude individualne...kiezby daco ukazal aj ked pocit niaky nemam..
@isabella22 ja som testovala s pepinom, lebo tam je najvacsia citlivost, musis pozerat na cisla na testoch, cim mensie, tym lepsie 🙂 vela stastia 🙂
@angelika88 vdaka ty si kolky dpo testovala?? 🙂 krasny testik kolko ste sa snazili??
@angelika88 a som pocula ze pepino dost casto duchuju....
@isabella22 ahoj baby ti dobre radia ja by som digi skusila az v den ms a teraz kup v dm alebo v 101😉 drogerii pepino za 1eu alebo dr.max ma velmi dobre pruzkove stoja 3,50€ ale su vnom 2kusy to by som ja spravila ja 🙂
@isabella22 je mozne, ze casto robia duchov, myslim, ze kvoli tomu, ze su tak citlive.. ved vcera sme tu ciarku s muzom videli len pod istym uhlom,cast som si domyslela a na tej fotke ani nie je viditelna 🙂 neviem presne, kolky dpo som, mala som posledne 2 mesiace rozhadzany menzes, takze to nejak presne neviem urcit a skusali sme kazdy den, takze sa to mohlo stat kedykolvek 🙂 zhruba v tychto dnoch mam mat menzes, tak som skusila testovat, ze co vyjde 🙂 trvalo nam to 3 mesiace 🙂
@angelika88 tak to je super 🙂 aj mas niake priznaky?? mna dnes zacalo boliet podbrusko jaak pred mrchou slabo ale boli....myslim ze tento mesiac z toho ani zase nic..co uz...
@kudusko no pojdem zajtra kupit niaky dnes sa uz nedostanem...ale neviem ci to ma daky zmysle...zacina ma boliet brucho ako pred ms malo ale boli...takze asi aj zbytocne...
babenky máťe skusenosti stým že test 7dní pred ms pizitivny 13mám dostať a od 3ma strašne bolia prsia a nejako divno asi cca 8dní divne pocity v bruchu a 3my bolo tak strašne zle vracala som test 10citlivosť.dakujem vám pekne a pekného mikuláška.
@isabella22 zatial nic specialne..jedine, co som si tento tyzden vsimla bolo, zesom bola neuveritelne unavena..prisla som domov z prace a najradsej by som prespala cele poobedie..a mala som neskutocnu chut na cipsy 🙂 musis len skusat a byt v pohode, proste na to nemysliet 🙂 ja som sa stale stresovala, ked to nevychadzalo a tento mesiac som si povedala, ze s tym koncim a vyslo to 🙂
@angelika88 no hej len ked sa nedari nie vzdy sa to da ☹ ale tak presne hlavu hore a bude...ja zas nemozem vobec spavat a dnes to podbrusko...a unavena som z tohto pocasia stale lebo slnko uz ani neviem ako vyzera...
@balinka fuuuuuuha ;) TO je ale riadna kolajnicka !!! 🙂 niekto ma ledva ducha pri tyzdennom meskani 🙂) Gratulujem ;)
@angelika88 budes si robit aj zajtra??? 🙂 pekne tam vidno ducha ;)
@isabella22 a ako dlho sa snazite? Neviem ti nic ine poradit, ako ze sa nemas stresovat.. uzivaj si manzela/priatela
@veronikax skusim uz az v pondelok 🙂

@zuzanasimona prajem ti to aby to bolo co najskor 😊