Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčatá aké ste mali príznaky tehu?Dikicko za info
Ahojte snažilky 🙂
1.3 som mala ms 14-16 ovu snažili sme sa 14-15.3
Dnes som 18DC a rano som mala ruzove špinenie myslíte že mohlo ísť o uhniezďovanie ??? A kedy by som cca mohla robiť tesť Ďakujem
@saskia00721 neviem vôbec aký test to bol nejaký obyčajný z lekarne 🤔.
@ada36link36 no ja som už dotestovala. Dnes ma začali bolieť prsia tak mrcha asi dôjde. ☹️
@kacicka30 waaau kačička, to je super! kedy ideš k doktorke? počuj, vo vašom kauflande ešte majú tie testy? u nás už nie, a ani vraj nebudú...
@kacicka30 krásne čiarky.. držím palce 😊
@stratenanajdena A nemáš lepšiu foto? Na tejto sú obe sive 😐
@kacicka30 krásne // gratulujem a držím palce
@kacicka30 uau to sú iné čiarky... Ale nechápem prečo modrý neukazuje 🤔 koľko DPO si?
@daniela2227 mne to tak fotilo aj keď som sa otočila chrbtom k oknu 😅 Normálne sú obe farebné.
Posielam jednu za mokra krátko po namočení, v limite.
No praveze nemaju ja som este mala doma a preco nebudu?
@hennyinnsbruck modry ukazuje ale slabsie....no ovulku som praveze az tak nesledovala
@butterfly333 a dik a zatial opatrne kedze si aj pichat mam a moja tam bude piatok alebo pondelok a neviem teda ci pichnut mam doma fragmin
@kacicka30 neviem prečo ich už nebudú mať. snáď časom budú predávať podobnej kvality a rovnako lacné 😉
A stalo by sa Ti niečo, ak si začneš pichať a nebudeš tehu? Ak nie, tak si radšej preventívne dávaj, keď až piatok ideš k dr. či nie? Dávnejšie si spomínala, že si musíš začať pichať čo najskôr.
@hennyinnsbruck uz rozmyslam pol hodinu nad tym preco na 10kovom nic a na 25 take ciarky 😆 a nejak mi to nejde pochopit 🙂 predsa na 10kovom by boli riadne ciarky uz podla mna 🙂
@stratenanajdena mozes mi povedat preco davas dole papierik z testov???
@monika2101 nedávam schválne, ak myslíš ten zelený. Ten sa mi zošuchne väčšinou, ak to chcem chytiť, on tam drží len tak tak silou vôle. Ak myslíš tú pravú stranu testu, tak to je kazetový test, ten tam papierik nemá. Ten predtým čo som skúšala woman secret (modrý papierik má napravo), tak ten papieriky normálne má, ak si pozrieš.
@monika2101 to mne🤔
Ako vidím, telenovela pokračuje 🤦♀️
@kacicka30 ak máš pozit testy tak už si pichaj inj. Ja som si už po ovu pichala.
@butterfly333 A to nevadi?sice aj ked mi vravela ze mozem pichnut ked budu pozit
@butterfly333 mam fragmin 0.3 od minula
@kacicka30 nie prečo by to vadilo? Večer si už pichni inj. Nič tým nepokazis
@butterfly333 no uz som dala dnes anopirin tak uz len zajtra

@evita1233 mne ukazal mini ciarocku 3 dni pred menzesom a uz som v 35. tyzdni, drzim palce