Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko prave ze při tomto těhotenství nemám skoro žádné příznaky jen bych stále jedla ale otevřu chladničku nebo potravinovou skříň a jen stojim a přemýšlim na co mám vlastne chuť protože to nevím změnily se mi chuťe a mam větši prsa tak jak sundam podprsenku tak jako kdyby otěžely tahaji me a pobolivaji a prubežne poboliva hlava a křiže ale to me pobolivalo i když jsem nebyla těhotná takže žádné velke změny jsem zatím nezaznamenala ani s močením, když piju víc tak i víc vyčuram ale za normalnich okolnosti to nebyva častěji, o malé se snažíme už 9 měsícu tak bychom s manželem byli tak moc šťastní kdyby to vyšlo
@lenka1115 ahoj, ten vlčí hlad Ťa čoskoro prejde a premení sa na nevoľnosti 😉
Buď rada, kým môžeš jesť, hoc aj VŠETKO :D
Držím palce. A nestresuj sa, mohla si otehotnieť neskôr, tak aj príznaky môžu začať neskôr, a nikdy nemusia byť úplne všetky rovnako a rovnaké pri ďalších tehotenstvách.
@stratenanajdena neskor jsem urcite neotehotnela protoze v nedeli 24.2 jsem byla na folikulometrii v car a mela jsem dominantni folikul uz 19mm a pro jistotu jsem si v pondeli mela pichnout pregnil aby do 36hod prasknul folikul a nastala ovulace takze ta byla urcite 26.2 (12DC) a mivam cyklus 25 dnu takže dnes mam spoždeni 9 dnu no furt nechapu proc mam jit na sono zase zitra podle me to je zbytecne a lepši by bylo jit až tak v 7-8 tydnu a ne v 5...
@monika2101 kedy máš dostať ms?
@stratenanajdena v pondelok
@monika2101 a dpo si si odsledovala testami?
V každom prípade myslím na Teba 🙏
@stratenanajdena ano
@stratenanajdena daj všetky testy spolu že ako silnejú digi neskusis?
@kacicka30 ahoj 25 ti nemôže ukázať skôr ako 10 lebo 10 je oveľa citlivejší ako 25 neviem či si testovala rovnakom čase ale keď máš 25 také čiarky na 10 by boli silnejšie prečítaj si návod už dnes keby si si spravila 10mala by si koľajnice niečo s tými spodnými testami je skúšala si digitálny
@stratenanajdena tak teraz aby silnela zajtra by mala byť už silnejšia ja by som na tvojom mieste išla zajtra na krv hcg
@kacicka30 ahoj ty dnes ako robila si test?
@archanjel008 ďakujem, ešte počkám do piatku, či sa mi nerozbehne ms, lebo ma bolia kríže 😞 ak do pondelka zosilneje čiarka a nerozbehne sa ms, tak letím k dr.
@stratenanajdena no ja by som išla na tvojom mieste hneď keď máš potom tie problémy aby si vedela či tá čiarka je hcg a či je krv pozitívna
@olylili digi zatiaľ nie, je 25-kový. Testujem rovnakým (10), počkám do zajtra (do pondelka), či sa mi nerozbehne ms a či mi na tomto teste bude silnieť čiarka alebo nie...
@archanjel008 pôjdem pondelok. Ak...
@stratenanajdena tak pri tvojom kazdomesacnom biochemickom tehotenstve by som už sedela u lekára tie testy bohvie ako netmavnu ja som mala každý deň tmavší a tmavší držím palce
@stratenanajdena to sú zle testy falošný duchovia každý druhý deň by mal byť test silnejší kúp iní ale podľa mňa ti príde ms a tie testy zavadzaju
@olylili ale ja nemám každomesačné biochemické tehotenstvo, to si si ma s niekým musela pomýliť. Ja som mala mikropotrat v septembri a v novembri, viac nie. A teraz je marec.
Slabé čiarky som mala na testoch aj inokedy, ale tehu to nebolo podľa mňa, dokonca som to aj písala tu v tejto diskusii.
Bola som u doktorky počas končiacej ms na 4.DC v tomto cykle (cca dva a pol týždňa dozadu iba), mala som hcg 0,5 a potvrdila že u mňa prebieha ovulácia kúsok po skončení ms, povedala mi, že už mám folikul na prasknutie, že už budem mať ovuláciu o chvíľu. Brali mi aj hcg, aj robila folikulometriu, aj komplet sono brucha a podrobné vyšetrenia. Pozreli všetko, všetučko.
Vylúčili mimomaternicové, cystu, slepé črevo.
Čo sa týka týchto testov, aj ja si myslím, že slabnú málo a hlavne pomaly. Hoc sa mi zdá, že silnejú. Preto píšem, že si myslím, že najskôr dostanem ms a počkám do piatku (pondelka). Načo kupovať digi test v tomto prípade zatiaľ... Je to skoro podľa mňa a zbytočne.
@archanjel008 tak asi nemôžu byť tak zlé, keď inokedy som ich mala úplne biele... To by som mala ducha vždy a nie, že by bol biely test napr. po ms.
Môžem skúsiť inú značku ešte nejaký 10-kový ak si myslíš, že problém je iba v značke testu. A uvidím. Vďaka za názor.
Tieto fotky čo som pridala sú v rozpätí osem dní. Ak má silnieť každý druhý deň, aj mne sa zdá málo že zosilneli :(
@stratenanajdena nie nepomylila stále keď tu nakuknem sem dávaš slabé testy a potom že bude zle že máš zimnicu či čo 🤷♀️
@stratenanajdena a určite by som testovala až keby mi aspoň týždeň meškali
@stratenanajdena určite ja som tiež mala onestep a ukazoval mi stále rovnakého ducha tsk jak tebe tieto ale podľa mňa to nebude tehotenstvo ale nechcem ťa uraziť ale máš doma krásnu rodinu samozrejme že túžiš po ďalšom ale čo má povedať taká čo nemá ani jedno podľa mňa by si si mala užívať to čo ti bolo dopriate a nebyť každý mesiac tak sústredená a tak sa sledovať ale to len oj názor
@olylili áno, keď mám zimnicu, viem, že nie som (alebo neostanem) tehotná a že mi príde ms. Mne nikdy zimnica neprišla, ak som bola tehu a donosila som zdravé bábätko. A predtým čo som potratila som mala zimnicu. Nie som prvá ani posledná. Mimochodom až tretina tehotenstiev sa končí skorým potratom, tzv. biochemické. To sa dá nájsť všade, aj v príb. letákoch od teh. testov to už je...
Neraz som zasa písala, že nie som podľa mňa tehotná a že to môže byť iný problém alebo že som ani podľa mňa tehu nebola (min za posledné dva mesiace, nejdem to tu teraz hľadať v histórii, mám inú prácu).
U dr. som bola niečo cez dva týždne dozadu.
@stratenanajdena prečo sa tak veľmi tým trápiš a sa sleduješ keď máš doma detičky a biochemické ti musím potvrdiť lekár nerozumiem tomu že ja som 3krat mi to nevyšlo nemá dieťa prijala som to budeme bojovať ďalej ale nerobím toto čo ty a si matka 7 deti ty by si mala skôr byť v tej pozícii radosť tehulkam mama musíš mať predsa veľa skúseností by som si na tvojom mieste užívala veľkú rodinu rodinu a ak ti dieťa má prísť ono príde skús kúpiť iní test a uvidíš že bude negatívny

@lenka1115 mne sa mala ukázala až začiatkom 8tt 🙂 žiadny strach ✊✊