Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena 😂 ty si šialená.
@cvikla12 oh to bude už vidno mini drobatko😍😍😍 držím palčeky daj potom vedieť 😊
@hennyinnsbruck keď som bola s malou u mojej dr ona má dosť slabé sono tak som bola 5+6 a nevidela nič len gestacny vacok a na druhý deň som šla k dr čo nam nastavuje liečbu a on v nemocnici už pekne videl aj srdiečko. Tak verím že už uvidím nášho drobca. A isto dám info 😘😘
@cvikla12 tak to je dobre...
Určite záleží na Sone... 😊
Baby už mi to mešká jeden den.... Test som si robila naposledy 5 dní pred ms bol negatívny tak čakám kedy resp ci príde. Mám ale na vás taku otázku. Pred ms mám zvyčajne obdobie sucha ale tento mesiac sa mi dnes spravil nejaký krémový výtok taký iný ako predtým. Nesvrbi, nepáli nic. mavate ho niektorá pred mrchou ?
@saskia00721 moze to byt priznak tehu.. ja som vytok mala skoro cele tehu
@saskia00721 presne tak môže to byť príznak tehu. Ja mám tiež výtok a mala by som byť 6+3 TT dnes
@kacicka30 to je 10 či 25 je tam vidno pekne čiarku už ti meska
@cvikla12 blahoželám samozrejme je všetko ok a uz bude vidno všetko aj srdiečko
@kacicka30 ak je to 10 predtým si mala oveľa slabší ten 1 tak hod ho sen nech porovnáme to so testovala za 2 dni
@stratenanajdena prepáč ale trocha si to prehnala ja som ti len povedala ze aj mne testy tak duchovali a poslala tá k lekárovi teraz keď ti vyšiel taký test aby ťa prezrel keďže potom už pár krát prišla menses tak som ti napísala že máš peknú rodinu o užívaj si ju a ak má prísť dalsie pride a neviem keď sa ti tie čiarky objavujú každý mesiac nesedís už lekára to ty hneď útočis nedokážeš prijať žiaden názor a to je tu diskusia hneď sa rozcertis ak ti niekto napíše čo tebe nesedí nechápem prečo a potom na ďalší mesiac máš zase také testy na poriadne vyšetrenie nejdeš
Baby, ja nechcem rypať ale tiež mate ten pocit že stratenanajdena stale foti dookola tie iste testy alebo s nimi robi niečo divne a každy mesiac dookola je tehotna a potom kontrakcie a biochemicke a neviem ake? Mne to už celkom lezie na nervy. @stratenanajdena nič proti tebe, ale už som ti minule pisala že možeš mať len zvyšenu hladinu hcg suvisiacu s vekom, hormonmi,... toto čo tu predvadzaš naozaj nie je normalne😬
@zuzkabluzka20 podľa mňa je to čiarka už ti meska
@dominika_sk ale už útočí neskutočne a akDeho posudzuje aký je ale jej nemozes povedať že má veľkú rodinu s čím sa sama pochválila hneď urážka
@zuzkabluzka20 nejaké divne testy ta čiarka je sivá a tenká 🤔 za mňa nič....
@zuzkabluzka20 ciarocky 😌
@zuzkabluzka20 jednoznačne čiarky😉
@archanjel008 uz vyse tyzdna to uz by mali byt kolajnice
@zuzkabluzka20 nemusia vyskúšaj za 2 dni a skús inú značku testu
@archanjel008 No postupne kazdy den
@dominika_sk Podla mna ta zena nie je uplne v poriadku.Sice sa tvari,ze je mudra,ale to co tu dokazuje,tak to moj rozum absolutne nebere...🙈
@kacicka30 to sú za koľko dní testy?
@kacicka30 kolko ti teraz mešká?
@hennyinnsbruck za2 dni len nie obden

@rebeka211 oškubané kurčatá? mäso nejem...
Mám sedem detí, nie som hlúpa. Viem, čo je ovulačný a čo je tehotenský test. Načo by som sem dávala fotky ovulačných testov a písala že sú tehu? Toto môže vôbec napadnúť normálneho človeka? Čo by som z toho, akože prosím Ťa, mala mať? Ako ťa toto mohlo napadnúť? Uff...
Moja odpoveď: sú to tehu testy značky plus lekáreň, citlivosť 10, kazetové, rozobrané, tiež som to tu rozpisovala dnes či včera. Stačí tak?
@lubka251 ak chceš útočiť bez príčiny na druhých, alebo máš nejaký osobný vnútorný problém a preto útočiť na druhých, čítaj všetko a nielen to, čo sa Ti hodí pre Tvoje vymyslené veci. Pretože som tu DNES niekoľkokrát písala, že som bola pred dva a pol ... to je jedno, nájdi si to tu, ak chceš ohovárať a urážať. Hľadaj, nájdeš. Hľadaj a nepíš bludy. Už je to trápne ako sa stále BEZ PRÍČINY do mňa navážaš. Asi máš osobný problém a našla si si niekoho, na kom si to budeš vylievať. Alebo žiarliš. Alebo Ti niečo (niekto?) chýba. Ale si vedľa, netrafila si sa. Toto je téma duch na teste, a ak ho mám, môžem ho sem dať. A Ty ma tu môžeš urážať koľko len chceš. Svedčí to o Tvojom charaktere, nič viac. Absolútne nič. Len Tvoja povaha.
Baby, načo sem vôbec chodíte to čítať, prispievate, keď nemáte čo pekného alebo rozumného povedať? Keď neviete povzbudiť, poradiť? Keď sa neviete vyjadrovať slušne? Načo to je dobré? Všade sa musí nájsť niekto kto bude prskať a šíriť zlobu? A to sme tu maminy a budúce maminy? Končím, tu sa fakt normálne a slušne nedá, ach, ženy...