icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
27. mar 2019

@simic na kolky den DPO..ma. Zmysel robit test?

olylili
27. mar 2019

@simbatko normálny zmysel ma keď meška ms najlepšie týždeň

dbs2014
27. mar 2019

@simbatko Ahoj ty tam v realite nieco vidis alebo nie? Pretoze foto môže skreslovať

dbs2014
27. mar 2019

Babulky co si o tom myslite
Dnes som 27DC cize 12-13DPO ms mam dostat 1-2 .4 dnes som skusila test (nie z ranneho moču) a ukázala sa slabucka druha ciarka no ako test zacal schnut tak sa ciarka zacala stracat az sa uplne stratila ... ☹ nerozumiem tomu stalo sa to uz niektorej?

simic
27. mar 2019

@simbatko ja som si robila najprv den pred ms ten bol cisty... Potom o dva dni ten bol toez cisty ale zabudla som ho v kupelni a ked som ho o hofinu objavila bola tam slaba ciarka... A o dva dni na to uz mi digitalny vysiel 1-2 pozitivny..viem ake to je ked by si uz najradsej aj brucho mala len nic s tym neurobis... Najskor si podla mna urob test ked ti bude meskat nejake 4 dni..ked si tehotna a ovulku si mala nacas tak ti to uz ukaze hoci aj ked slabucko...drzim silno palce 🙂

simic
27. mar 2019

@dbs2014 je zvysena hladina ale je este taka mala ze to neudrzi ani test po vyschnuti.. Podla mna j e to na dobrej ceste 🙂

simbatko
27. mar 2019

@simic minuly týždeň..zo soboty na nedeľu ma zobudila bodava bolest(kŕč)v podbrusku..to som mala prvy krat..naposledy som mala MS...23-28februara...tak uvidime...vcera sme sa s mojím mužom mojkali..a dnes ráno som mala troooosku krvi..mozno rozbiehajuca ms..inak nic

simic
27. mar 2019

@simbatko ja som mala poslednu ms 20.1 a odvtedy aom pocitovala cely februar bolest bruxha ako na ms... A teraz tak dvakrat denne polhodinu ma boli. Ta bolest je bud ms ze pride alebo to ze sa prekrvuje maternica a to boli.... Ale pamatam si ze v tie dni ked som cakala ms ma bolelo brucho pekelne a aj tak som uz nedostala

simbatko
27. mar 2019

@simic ako nedostala ze si-bola si tehu?

simbatko
27. mar 2019

@simic gratulka❤

simbatko
27. mar 2019

@simic a keď si lahnem..tak mám pocit v podbrusku také ťažko...neviem to popisat..hádam ma pochopis..😙

dbs2014
27. mar 2019

@simic keby si mala pravdu 😊 uvidime ráno skúsim ďalší test s ranného moču a snáď tam niečo bude ms mám dostať až 1-2.4 tak musím len vydržať

simic
27. mar 2019

@simbatko ano nedostala som ms tak uz som zacala tusit ze konecne po dvoch rokoch sa podarilo

simic
27. mar 2019

@simbatko viem viem presne... Ja som si naprv myslela ze ms potom ze si len prdnut neviem 😂😂 a nakoniec mam v bruchu 1,5cm ziveho tvora.... Bolesti ako pri ms ale ziadna ms je super znamenie

simic
27. mar 2019

@dbs2014 hned z ranneho skus a ak bude co i len slaba tak to je dobre znamenie uz len pockat potpm ci silnie.. Drzim vsetky palce 🙂

simic
Autor odpoveď zmazal
simic
27. mar 2019

@dbs2014 a kup si cim skor pregnafolin pre planujuce tehotenstvo, ja aom to zacala brat a do dvoch mesiacov som tehotna

simbatko
27. mar 2019

@simic supeeeeeeeer...❤❤❤❤Nooo každopádne uvidim..co bude ďalej..dufam nepride MS uz...

simic
27. mar 2019

@simbatko drzim palce urcite sa ozvi ci sa podarilo 🙂 sa budeme tesit spolu🤰

simbatko
27. mar 2019

@simic ozvem určite😍tebe želám krásne tehulkovanie🙏🍀

simic
27. mar 2019

@simbatko tebe zelam dve ciary jak svet na teste 🙂 🤩

simbatko
27. mar 2019

@simic aaaa Zlatá😁tak boli by sme radi😍

marikagombitova
Odpoveď bola odstránená
emikyana
27. mar 2019

Ahojte baby, trosku mimo temy otazka len je vas tu vela tak mozno sa niekto najde so skusenostou. Nemate skusenost s pichanim Pregnylu pocas prveho trimestra ako prevencia proti potratu?

ikonica
27. mar 2019

@emikyana pregnyl (hcg) sa pouziva skor na to, aby sa uvolnilo vajicko... Na udrzanie tehu je skor duphaston, progesteron

lenka1115
27. mar 2019

@emikyana presne tak jak piše ikonica pregnyl se picha na to aby folikul praskl a uvolnilo se vajičko. ja beru duphaston 2pilule denne to ma zabranovat potratu a zaroven vytvařet vhodnějši prostředí pro plod. pokud se chceš zeptat na něco bližšího klidně mi napiš

emikyana
27. mar 2019

@ikonica
@lenka1115 ano to ja viem. Mam za sebou viac potratov. Stale som brala duphaston zial nepomohlo. Obchodene mam uz vsetky mozne aj nemozne vysetrenia a nikde nic v podstate nezistili. Teraz mam nasadene injekcie prolutex miesto duph a picham aj pregnyl. Chcela som len vediet ci to niekto nemal takto tiez. Nasla som len zahranicne clanky a zaujimali ma aj osobne skusenosti. Tak verim ze to tentokrat dopadne dobre 🙂

ikonica
27. mar 2019

@emikyana neviem, nestretla som sa s pouzitim pregnylu na takyto ucel... Drzim prsty nech to zaberie...

lenka1115
27. mar 2019

@emikyana ja mam skusenosti jen s tabletkami clostilbegyt, estrimax, duphaston a injekce pregnyl naštesti po 2 mesicich uživani se zadařilo ale hlavní zásluhu má asi folikulmetrie protože při nepravidelné ovulaci a zaroven nepravidelném sexu ( manžel dělá na 3 směny a navíc nam nemá kdo pomáhat s hlídánim našeho hyperaktivního 2ročneho syna) takže se to ne vždy dá tak takto jsem přesně vědela kdy nastane ovulace a kdy je potřebné si to zařídit aby bylo tuleníčko 🙂 a vyšlo to jsem moc šťastná a při dalším díteti bych to takto skusila klidně znovu kdyby se delsi dobu nedarilo

saskia00721
27. mar 2019

Tak baby hlasim sa. Neviem čo som mala minulý mesiac tých duchov na testoch ale v nedeľu na obed mi došla mrcha. V nedeľu slabucke iba na intímku, v pondelok na tampón normálne a v utorok skoncila tiež max na intímku. Ale zo soboty na nedeľu a v nedeľu do obeda som mala také bolesti že som si myslela že skončím v nemocnici. Podbruško, krize, celé brucho. Hroza. Neboli to predmenstruacne bolesti ale také iné, musela som si dať flektor. Ja mávam mrchu bez bolesti. Takže neviem čo to malo celý ten mesiac znamenať, duchovia , zmena chuti atď ale tehu rozhodne teda byť nemôzem keď nakoniec prišla so 4 daňovým meškaním. Teraz sa cítim dobre čiže ani zápal to nebol. Koniec hlásenia 😁