Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babulky co si o tom myslite
Dnes som 27DC cize 12-13DPO ms mam dostat 1-2 .4 dnes som skusila test (nie z ranneho moču) a ukázala sa slabucka druha ciarka no ako test zacal schnut tak sa ciarka zacala stracat az sa uplne stratila ... ☹ nerozumiem tomu stalo sa to uz niektorej?
@simbatko ja som si robila najprv den pred ms ten bol cisty... Potom o dva dni ten bol toez cisty ale zabudla som ho v kupelni a ked som ho o hofinu objavila bola tam slaba ciarka... A o dva dni na to uz mi digitalny vysiel 1-2 pozitivny..viem ake to je ked by si uz najradsej aj brucho mala len nic s tym neurobis... Najskor si podla mna urob test ked ti bude meskat nejake 4 dni..ked si tehotna a ovulku si mala nacas tak ti to uz ukaze hoci aj ked slabucko...drzim silno palce 🙂
@simbatko ja som mala poslednu ms 20.1 a odvtedy aom pocitovala cely februar bolest bruxha ako na ms... A teraz tak dvakrat denne polhodinu ma boli. Ta bolest je bud ms ze pride alebo to ze sa prekrvuje maternica a to boli.... Ale pamatam si ze v tie dni ked som cakala ms ma bolelo brucho pekelne a aj tak som uz nedostala
Ahojte baby, trosku mimo temy otazka len je vas tu vela tak mozno sa niekto najde so skusenostou. Nemate skusenost s pichanim Pregnylu pocas prveho trimestra ako prevencia proti potratu?
@ikonica
@lenka1115 ano to ja viem. Mam za sebou viac potratov. Stale som brala duphaston zial nepomohlo. Obchodene mam uz vsetky mozne aj nemozne vysetrenia a nikde nic v podstate nezistili. Teraz mam nasadene injekcie prolutex miesto duph a picham aj pregnyl. Chcela som len vediet ci to niekto nemal takto tiez. Nasla som len zahranicne clanky a zaujimali ma aj osobne skusenosti. Tak verim ze to tentokrat dopadne dobre 🙂
@emikyana ja mam skusenosti jen s tabletkami clostilbegyt, estrimax, duphaston a injekce pregnyl naštesti po 2 mesicich uživani se zadařilo ale hlavní zásluhu má asi folikulmetrie protože při nepravidelné ovulaci a zaroven nepravidelném sexu ( manžel dělá na 3 směny a navíc nam nemá kdo pomáhat s hlídánim našeho hyperaktivního 2ročneho syna) takže se to ne vždy dá tak takto jsem přesně vědela kdy nastane ovulace a kdy je potřebné si to zařídit aby bylo tuleníčko 🙂 a vyšlo to jsem moc šťastná a při dalším díteti bych to takto skusila klidně znovu kdyby se delsi dobu nedarilo
Tak baby hlasim sa. Neviem čo som mala minulý mesiac tých duchov na testoch ale v nedeľu na obed mi došla mrcha. V nedeľu slabucke iba na intímku, v pondelok na tampón normálne a v utorok skoncila tiež max na intímku. Ale zo soboty na nedeľu a v nedeľu do obeda som mala také bolesti že som si myslela že skončím v nemocnici. Podbruško, krize, celé brucho. Hroza. Neboli to predmenstruacne bolesti ale také iné, musela som si dať flektor. Ja mávam mrchu bez bolesti. Takže neviem čo to malo celý ten mesiac znamenať, duchovia , zmena chuti atď ale tehu rozhodne teda byť nemôzem keď nakoniec prišla so 4 daňovým meškaním. Teraz sa cítim dobre čiže ani zápal to nebol. Koniec hlásenia 😁

@simic na kolky den DPO..ma. Zmysel robit test?