icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
•
27. mar 2019

@simic na kolky den DPO..ma. Zmysel robit test?

olylili
•
27. mar 2019

@simbatko normálny zmysel ma keď meška ms najlepšie týždeň

dbs2014
•
27. mar 2019

@simbatko Ahoj ty tam v realite nieco vidis alebo nie? Pretoze foto môže skreslovať

dbs2014
•
27. mar 2019

Babulky co si o tom myslite
Dnes som 27DC cize 12-13DPO ms mam dostat 1-2 .4 dnes som skusila test (nie z ranneho moču) a ukázala sa slabucka druha ciarka no ako test zacal schnut tak sa ciarka zacala stracat az sa uplne stratila ... ☹ nerozumiem tomu stalo sa to uz niektorej?

simic
•
27. mar 2019

@simbatko ja som si robila najprv den pred ms ten bol cisty... Potom o dva dni ten bol toez cisty ale zabudla som ho v kupelni a ked som ho o hofinu objavila bola tam slaba ciarka... A o dva dni na to uz mi digitalny vysiel 1-2 pozitivny..viem ake to je ked by si uz najradsej aj brucho mala len nic s tym neurobis... Najskor si podla mna urob test ked ti bude meskat nejake 4 dni..ked si tehotna a ovulku si mala nacas tak ti to uz ukaze hoci aj ked slabucko...drzim silno palce 🙂

simic
•
27. mar 2019

@dbs2014 je zvysena hladina ale je este taka mala ze to neudrzi ani test po vyschnuti.. Podla mna j e to na dobrej ceste 🙂

simbatko
•
27. mar 2019

@simic minuly týždeň..zo soboty na nedeľu ma zobudila bodava bolest(kŕč)v podbrusku..to som mala prvy krat..naposledy som mala MS...23-28februara...tak uvidime...vcera sme sa s mojím mužom mojkali..a dnes ráno som mala troooosku krvi..mozno rozbiehajuca ms..inak nic

simic
•
27. mar 2019

@simbatko ja som mala poslednu ms 20.1 a odvtedy aom pocitovala cely februar bolest bruxha ako na ms... A teraz tak dvakrat denne polhodinu ma boli. Ta bolest je bud ms ze pride alebo to ze sa prekrvuje maternica a to boli.... Ale pamatam si ze v tie dni ked som cakala ms ma bolelo brucho pekelne a aj tak som uz nedostala

simbatko
•
27. mar 2019

@simic ako nedostala ze si-bola si tehu?

simbatko
•
27. mar 2019

@simic gratulka❤

simbatko
•
27. mar 2019

@simic a keď si lahnem..tak mám pocit v podbrusku také ťažko...neviem to popisat..hádam ma pochopis..😙

dbs2014
•
27. mar 2019

@simic keby si mala pravdu 😊 uvidime ráno skúsim ďalší test s ranného moču a snáď tam niečo bude ms mám dostať až 1-2.4 tak musím len vydržať

simic
•
27. mar 2019

@simbatko ano nedostala som ms tak uz som zacala tusit ze konecne po dvoch rokoch sa podarilo

simic
•
27. mar 2019

@simbatko viem viem presne... Ja som si naprv myslela ze ms potom ze si len prdnut neviem 😂😂 a nakoniec mam v bruchu 1,5cm ziveho tvora.... Bolesti ako pri ms ale ziadna ms je super znamenie

simic
•
27. mar 2019

@dbs2014 hned z ranneho skus a ak bude co i len slaba tak to je dobre znamenie uz len pockat potpm ci silnie.. Drzim vsetky palce 🙂

simic
•
Autor odpoveď zmazal
•
simic
•
27. mar 2019

@dbs2014 a kup si cim skor pregnafolin pre planujuce tehotenstvo, ja aom to zacala brat a do dvoch mesiacov som tehotna

simbatko
•
27. mar 2019

@simic supeeeeeeeer...❤❤❤❤Nooo každopádne uvidim..co bude ďalej..dufam nepride MS uz...

simic
•
27. mar 2019

@simbatko drzim palce urcite sa ozvi ci sa podarilo 🙂 sa budeme tesit spolu🤰

simbatko
•
27. mar 2019

@simic ozvem určite😍tebe želám krásne tehulkovanie🙏🍀

simic
•
27. mar 2019

@simbatko tebe zelam dve ciary jak svet na teste 🙂 🤩

simbatko
•
27. mar 2019

@simic aaaa Zlatá😁tak boli by sme radi😍

marikagombitova
•
Odpoveď bola odstránená
•
emikyana
•
27. mar 2019

Ahojte baby, trosku mimo temy otazka len je vas tu vela tak mozno sa niekto najde so skusenostou. Nemate skusenost s pichanim Pregnylu pocas prveho trimestra ako prevencia proti potratu?

ikonica
•
27. mar 2019

@emikyana pregnyl (hcg) sa pouziva skor na to, aby sa uvolnilo vajicko... Na udrzanie tehu je skor duphaston, progesteron

lenka1115
•
27. mar 2019

@emikyana presne tak jak piše ikonica pregnyl se picha na to aby folikul praskl a uvolnilo se vajičko. ja beru duphaston 2pilule denne to ma zabranovat potratu a zaroven vytvařet vhodnějši prostředí pro plod. pokud se chceš zeptat na něco bližšího klidně mi napiš

emikyana
•
27. mar 2019

@ikonica
@lenka1115 ano to ja viem. Mam za sebou viac potratov. Stale som brala duphaston zial nepomohlo. Obchodene mam uz vsetky mozne aj nemozne vysetrenia a nikde nic v podstate nezistili. Teraz mam nasadene injekcie prolutex miesto duph a picham aj pregnyl. Chcela som len vediet ci to niekto nemal takto tiez. Nasla som len zahranicne clanky a zaujimali ma aj osobne skusenosti. Tak verim ze to tentokrat dopadne dobre 🙂

ikonica
•
27. mar 2019

@emikyana neviem, nestretla som sa s pouzitim pregnylu na takyto ucel... Drzim prsty nech to zaberie...

lenka1115
•
27. mar 2019

@emikyana ja mam skusenosti jen s tabletkami clostilbegyt, estrimax, duphaston a injekce pregnyl naštesti po 2 mesicich uživani se zadařilo ale hlavní zásluhu má asi folikulmetrie protože při nepravidelné ovulaci a zaroven nepravidelném sexu ( manžel dělá na 3 směny a navíc nam nemá kdo pomáhat s hlídánim našeho hyperaktivního 2ročneho syna) takže se to ne vždy dá tak takto jsem přesně vědela kdy nastane ovulace a kdy je potřebné si to zařídit aby bylo tuleníčko 🙂 a vyšlo to jsem moc šťastná a při dalším díteti bych to takto skusila klidně znovu kdyby se delsi dobu nedarilo

saskia00721
•
27. mar 2019

Tak baby hlasim sa. Neviem čo som mala minulý mesiac tých duchov na testoch ale v nedeľu na obed mi došla mrcha. V nedeľu slabucke iba na intímku, v pondelok na tampón normálne a v utorok skoncila tiež max na intímku. Ale zo soboty na nedeľu a v nedeľu do obeda som mala také bolesti že som si myslela že skončím v nemocnici. Podbruško, krize, celé brucho. Hroza. Neboli to predmenstruacne bolesti ale také iné, musela som si dať flektor. Ja mávam mrchu bez bolesti. Takže neviem čo to malo celý ten mesiac znamenať, duchovia , zmena chuti atď ale tehu rozhodne teda byť nemôzem keď nakoniec prišla so 4 daňovým meškaním. Teraz sa cítim dobre čiže ani zápal to nebol. Koniec hlásenia 😁