Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck Pribalovy letak katastrofa ... obvodacka ked mi ich davala sa ma pytala ci som tehotna lebo ze sa nesmu .... ale v lekarni mi povedali ze tie prve dni po oplodneni este ATB na plod nevpvyvaju takmer nic ... kazdopadne obvodacka ani gynekolog uz nemaju dnes otvorene ..tak vysadim a uvidim ako sa testy budu vyvijat a ci sa to potvrdi 🙂 dakujem za rady
@nana134 👍👍😉
@hennyinnsbruck ja som brala atb v oktobri hned po ovule a snazilkovani na mocak... Dala mi take, co sa mozu aj v tehu... Bol to prvy cyklus s clostiloma pregnylom a aj sa zadarilo, ale nedopadlo to dobre... Dosla som len do 5tt... Ale myslim, ze to nebolo kvoli atb, ale kvoli zlyhaniu zlteho telieska... Zistili mi neskor po ovule nizky progesteron...
@ikonica to mi je ľúto...
Koli atbk podľa mňa nie.... To bude Progesteronom😔 duphaston je na to... Berieš?
@ikonica ja som po prvom biochemickom mala naordinovany Duphik od 3dpo...nepomohlo, odišlo, ale asi preto ze nebolo zdravé.
@hennyinnsbruck ano odvtedy vzdy po ovule vkladam progesteron... Aj teraz... Som stvrty krat tehotna a deti este nemam... Snad to teraz bude konecne dobre...
@stela01 nastuduj napr tu https://najmama.aktuality.sk/clanok/225392/i-tr... skusim najst lepsi zdroj...
@ikonica si?? V koľkom? Co som zmeškala?? 😱😱
@hennyinnsbruck 8tt.. Len dnes som to pustila do sveta 🤭
@ikonica ooooh supeeeer😍😍😍😍😍 gratulujem z celého srdiečka.. ❣️❣️
@hennyinnsbruck dakujem... Tu su moji duchovia
@ikonica ukážkove😍ja mam moju zbierku v tehu albume 😊
@hennyinnsbruck tak uz len nejak prejst ten 12 tt... Cez ten som sa zatial nedostala...
@ikonica tento x sa podarí. Musí!!! ✊✊
@hennyinnsbruck 🙏👍
@ikonica ja som si pri poslednom tehotenstve povedala,ako som videla // že ah, tehotná... Pocity na nule. Strach ze zase ms príde. Nevedela som sa tešiť. Po 12tt som sa trochu skludnila a úplne kľudná som bola až po 24tt...😔
@hennyinnsbruck no mam to rovnako teraz... Som na pn, setrim sa, nechodim medzi chorych ludi... Picham fraxik, vkladam progesteron a snazim sa byt v pohode... Viac urobit neviem...
@ikonica 😘

@nana134 ale 7 dni atb by mohlo stacit...