icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
29. mar 2019

@nana134 ale 7 dni atb by mohlo stacit...

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@nana134 súhlasim s @ikonica

Ja som na začiatku tehotenstva (asi 5tt) zobrala na môj úplne prvý zápal močových ciest jednorazove atbk, bola som u obvodaka. A gynek vravela ze tie sa nesmú v tehotenstve ale v takom skorom štádiu nevadí. Mala je zdravá... Cenkni gynek... Co píšu v pribalovom letáku?

nana134
29. mar 2019

@hennyinnsbruck Pribalovy letak katastrofa ... obvodacka ked mi ich davala sa ma pytala ci som tehotna lebo ze sa nesmu .... ale v lekarni mi povedali ze tie prve dni po oplodneni este ATB na plod nevpvyvaju takmer nic ... kazdopadne obvodacka ani gynekolog uz nemaju dnes otvorene ..tak vysadim a uvidim ako sa testy budu vyvijat a ci sa to potvrdi 🙂 dakujem za rady

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@nana134 👍👍😉

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck ja som brala atb v oktobri hned po ovule a snazilkovani na mocak... Dala mi take, co sa mozu aj v tehu... Bol to prvy cyklus s clostiloma pregnylom a aj sa zadarilo, ale nedopadlo to dobre... Dosla som len do 5tt... Ale myslim, ze to nebolo kvoli atb, ale kvoli zlyhaniu zlteho telieska... Zistili mi neskor po ovule nizky progesteron...

stela01
29. mar 2019

@nana134 neviem v ktorom si týždni ale bábätko sa cca v 4 týždni pripája na krvný obeh matky .

ikonica
29. mar 2019

@stela01 az neskor... Najskor ho vyzivuje len zltkovy vak...

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica to mi je ľúto...
Koli atbk podľa mňa nie.... To bude Progesteronom😔 duphaston je na to... Berieš?

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica ja som po prvom biochemickom mala naordinovany Duphik od 3dpo...nepomohlo, odišlo, ale asi preto ze nebolo zdravé.

nana134
29. mar 2019

@stela01 no ak som naozaj tehotna, tak cca 2 tyzden

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck ano odvtedy vzdy po ovule vkladam progesteron... Aj teraz... Som stvrty krat tehotna a deti este nemam... Snad to teraz bude konecne dobre...

stela01
29. mar 2019

@ikonica a kedy podľa teba ?

ikonica
29. mar 2019

@nana134 tehu sa rata od poslednej ms... Tak si 4tt...

nana134
29. mar 2019

@ikonica 🙂) dobre vediet, vidno ze som nova v tomto .... tak musim sa pozitivne nastavit ze ATB nic nepokazili a bude co ma byt ze 🙂

ikonica
29. mar 2019

@stela01 nastuduj napr tu https://najmama.aktuality.sk/clanok/225392/i-tr... skusim najst lepsi zdroj...

ikonica
29. mar 2019

@nana134 spravne ;)

ikonica
29. mar 2019

@stela01 co citam tak najskor 5-6tt sa zacina pripajat a tvori sa placenta cez ktoru sa dieta vyzivuje.. Dovtedy ide vyziva z toho zltkoveho vacku... Na sono to vidiet ako taky kruzok....

stela01
29. mar 2019

@ikonica v poho . Ja som po umelom tak že si všetko rátam inak 😂😂😂😂.
Moja chyba .

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica si?? V koľkom? Co som zmeškala?? 😱😱

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck 8tt.. Len dnes som to pustila do sveta 🤭

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica ooooh supeeeer😍😍😍😍😍 gratulujem z celého srdiečka.. ❣️❣️

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck dakujem... Tu su moji duchovia

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica ukážkove😍ja mam moju zbierku v tehu albume 😊

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck tak uz len nejak prejst ten 12 tt... Cez ten som sa zatial nedostala...

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica tento x sa podarí. Musí!!! ✊✊

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck 🙏👍

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica ja som si pri poslednom tehotenstve povedala,ako som videla // že ah, tehotná... Pocity na nule. Strach ze zase ms príde. Nevedela som sa tešiť. Po 12tt som sa trochu skludnila a úplne kľudná som bola až po 24tt...😔

ikonica
29. mar 2019

@hennyinnsbruck no mam to rovnako teraz... Som na pn, setrim sa, nechodim medzi chorych ludi... Picham fraxik, vkladam progesteron a snazim sa byt v pohode... Viac urobit neviem...

hennyinnsbruck
29. mar 2019

@ikonica 😘

stela01
29. mar 2019

@ikonica držím palce .
👍🏻🍀