Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liv_94 tak ešte vyskúšaj ✊
@ceklis nieco tam vidim,ale pre istotu sprav este jeden test,nech si si ista.Drzim palce. Uz ti aj meska ms?
@kukurica77 dnes mám dostať, ale idem k zubárovi na kontrolu, tak že aby som vedela keď by náhodou robili röntgen. Kúpim digi test. Ďakujem ❤️
@ceklis to je dobre znamenie,tak nech len pekne silnie.Pevne verim,ze budes tehula.
@ceklis ja som.si tento.robila.v piatok.a bol.tam.asi tiež.takyto.duch a v nedeľu som si spravila mamatest a bolo to už oveľa jasnejšie 😀 ale.ja tam vidím celkom pekného dusika
@snazilka2019
@ikonica ďakujem baby, je to aspoň taký pocit že nejaku nádej mám. Som už hodila všetky nádeje do kosa že sa to nepodarí a toto by bol ozaj najväčší zázrak ❤️😍 idem k zubárovi a potom sa zastavím v lekárni kúpiť ten mamatest. Dám vediet
@ceklis je tam úplne slabucka to.je super znamenie
@ceklis ja vidím.. držím silno palce 🍻
@ceklis prepac zlý emotikon mi to hodilo 😁 nazdravie až neskôr 😊✊✊
@ceklis dovolila som si dať ti to do ciernobielej 😊
@daniela2227 waw, to sa ti ako podarilo tak vytiahnuť? 🙏🏻 Ďakujem najviac. Aspoň toto vidieť je pre mna zázrak ❤️ Spravím zajtra alebo vo štvrtok.
@daniela2227 to pivo by sa hodilo mužovi ak to bude pravda 😂takze emotikon si trafila 👍🏻
@ceklis len som stiahla foto a v úpravách som dala ciernobielu možnosť 😊 vidieť to parádne tak silno držím paluchy ✊✊✊😘
@ceklis my sme práve odštartovali kolotoč vyšetrení tak aj nám sa snáď niekedy zadari 😁
@daniela2227 o tom kolotoči ani nepis :( ja som to už všetko vzdala. O týždeň mám termín na hysteroskopiu. Mame jediného mrazacika v Brne a vklad som chcela v maji dať. Brala som kortikoidy kvôli imunologii a teraz čakám na výsledky čo a ako ďalej. Na hematologii mi odporúčali pred vkladom začať pichat fraxiparine. Tak neviem. Ale moc moc držím palce. Vyšetrenia zreba asi absolvovať aby človek vedel aké ma šance. Asi treba veriť aj v tie zázraky. Ak sa ta moja slabunka čiarka ukáže viac, bude to ozaj pre mna neuveriteľný zázrak ☺️ Bojím sa myslieť že by to mohla byt pravda. Ešte raz ďakujem za tu fotku 👍🏻 Dobre sa na to pozerá ❤️
@ceklis trochu to máme stazene..keďže žijeme v UK.. našťastie som natrafila na lekárku.. ktorej nie je sum a fuk ..že i keď máme 2deti už ..strašne túžime po ďalšom.. A zatiaľ 3 MA..dnes mi vzali nejaké 3 vzorky ..budúci týždeň výsledky...muž ide piatok na spermiogram ..no a ja potom 2/3 deň cyklu na krv a na 17den opat...krv a imunologiu mám vraj ok ..tak hádam nájdu príčinu. .hoci lekárka ma dopredu upozornila ..že dôvod sa veľakrát nenájde 😞
Strasne ti prajem aby ta ciarka silnela ..tak ale hádam to nebude klam...keď bolo vidieť i na tom prvom čo si dala 😊
Fotky nevyjdú vždy takto ..ale tvoja ano..tak verím že je to pravda 🙏❤
@ceklis podľa mna to tam je. Koľko Dpo si?
@rebecca999 práveže už 13dpo. Na ten deň by už mohla byt vidieť aj viac 🙈😕 Skúsim zajtra hneď ráno.

@daniela2227 9-10