icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

liv_94
1. apr 2019
daniela2227
1. apr 2019

@liv_94 tak ešte vyskúšaj ✊

ceklis
2. apr 2019

Je tam niečo, či mi zase šibe? Snažím sa ozaj nedávať biele testy ale tento nie je úplne biely. Je to dr.max, tie mi v minulosti duchovali. Pôjdem kúpiť iný a spravím.

kukurica77
2. apr 2019

@ceklis nieco tam vidim,ale pre istotu sprav este jeden test,nech si si ista.Drzim palce. Uz ti aj meska ms?

ceklis
2. apr 2019

@kukurica77 dnes mám dostať, ale idem k zubárovi na kontrolu, tak že aby som vedela keď by náhodou robili röntgen. Kúpim digi test. Ďakujem ❤️

sivana09
2. apr 2019

@ceklis tiež vidim. Mne tento vzdy ukazal spravne

kukurica77
2. apr 2019

@ceklis to je dobre znamenie,tak nech len pekne silnie.Pevne verim,ze budes tehula.

ikonica
2. apr 2019

@ceklis juuuj nieco tam vykukuje 👍

ikonica
2. apr 2019

@ceklis skus mamtest ;)

snazilka2019
2. apr 2019

@ceklis ja som.si tento.robila.v piatok.a bol.tam.asi tiež.takyto.duch a v nedeľu som si spravila mamatest a bolo to už oveľa jasnejšie 😀 ale.ja tam vidím celkom pekného dusika

ceklis
2. apr 2019

@snazilka2019
@ikonica ďakujem baby, je to aspoň taký pocit že nejaku nádej mám. Som už hodila všetky nádeje do kosa že sa to nepodarí a toto by bol ozaj najväčší zázrak ❤️😍 idem k zubárovi a potom sa zastavím v lekárni kúpiť ten mamatest. Dám vediet

cvikla12
2. apr 2019

@ceklis toto je podľa mňa celkom pekná slabá čiaročka. Držím palceky 😘

ikonica
2. apr 2019

@ceklis mne sa tiez stal zazrak, tak verim... Drzim prsty nech to nie je falosny duch a nech to uz dobojujeme do tej porodnice konecne ;)

ceklis
2. apr 2019

@ikonica moc sa teším že Vám to takto vyšlo ❤️ Tíško gratulujem a najsamviac silno držím všetky palce aby to išlo ako po masle 👍🏻

ikonica
2. apr 2019

@ceklis dakujeme... Cakam na tvoj dalsi testik ;)

ceklis
2. apr 2019

Netrpezliva som bola a spravila :( ale bola som cikat hodinu predtým, takze neviem 🙈🤷🏼‍♀️ Mne sa aj niečo zdá, ale ja teraz uvidím všade // musím počkať na ráno a spravit potom alebo až vo štvrtok.

snazilka2019
2. apr 2019

@ceklis je tam úplne slabucka to.je super znamenie

ikonica
2. apr 2019

@ceklis cosi tam je.... Skus rano alebo az vo stvrtok rano....

cica1650
2. apr 2019

@ceklis tiez vidim a to su ani priblizit nemusim na tie moje slepe oci.,drzim palce nech silnieje😘

daniela2227
2. apr 2019

@ceklis ja vidím.. držím silno palce 🍻

daniela2227
2. apr 2019

@ceklis prepac zlý emotikon mi to hodilo 😁 nazdravie až neskôr 😊✊✊

daniela2227
2. apr 2019

@ceklis dovolila som si dať ti to do ciernobielej 😊

ceklis
2. apr 2019

@daniela2227 waw, to sa ti ako podarilo tak vytiahnuť? 🙏🏻 Ďakujem najviac. Aspoň toto vidieť je pre mna zázrak ❤️ Spravím zajtra alebo vo štvrtok.

ceklis
2. apr 2019

@daniela2227 to pivo by sa hodilo mužovi ak to bude pravda 😂takze emotikon si trafila 👍🏻

daniela2227
2. apr 2019

@ceklis len som stiahla foto a v úpravách som dala ciernobielu možnosť 😊 vidieť to parádne tak silno držím paluchy ✊✊✊😘

daniela2227
2. apr 2019

@ceklis my sme práve odštartovali kolotoč vyšetrení tak aj nám sa snáď niekedy zadari 😁

ceklis
2. apr 2019

@daniela2227 o tom kolotoči ani nepis :( ja som to už všetko vzdala. O týždeň mám termín na hysteroskopiu. Mame jediného mrazacika v Brne a vklad som chcela v maji dať. Brala som kortikoidy kvôli imunologii a teraz čakám na výsledky čo a ako ďalej. Na hematologii mi odporúčali pred vkladom začať pichat fraxiparine. Tak neviem. Ale moc moc držím palce. Vyšetrenia zreba asi absolvovať aby človek vedel aké ma šance. Asi treba veriť aj v tie zázraky. Ak sa ta moja slabunka čiarka ukáže viac, bude to ozaj pre mna neuveriteľný zázrak ☺️ Bojím sa myslieť že by to mohla byt pravda. Ešte raz ďakujem za tu fotku 👍🏻 Dobre sa na to pozerá ❤️

daniela2227
2. apr 2019

@ceklis trochu to máme stazene..keďže žijeme v UK.. našťastie som natrafila na lekárku.. ktorej nie je sum a fuk ..že i keď máme 2deti už ..strašne túžime po ďalšom.. A zatiaľ 3 MA..dnes mi vzali nejaké 3 vzorky ..budúci týždeň výsledky...muž ide piatok na spermiogram ..no a ja potom 2/3 deň cyklu na krv a na 17den opat...krv a imunologiu mám vraj ok ..tak hádam nájdu príčinu. .hoci lekárka ma dopredu upozornila ..že dôvod sa veľakrát nenájde 😞
Strasne ti prajem aby ta ciarka silnela ..tak ale hádam to nebude klam...keď bolo vidieť i na tom prvom čo si dala 😊
Fotky nevyjdú vždy takto ..ale tvoja ano..tak verím že je to pravda 🙏❤

rebecca999
2. apr 2019

@ceklis podľa mna to tam je. Koľko Dpo si?

ceklis
2. apr 2019

@rebecca999 práveže už 13dpo. Na ten deň by už mohla byt vidieť aj viac 🙈😕 Skúsim zajtra hneď ráno.