Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka2019 krásne testiky. Kľudne urob Digi ja som deň pred ms robila a vyšlo mi 2+3
@snazilka2019 no vidíš super gratulujem. Aj teba pekne vítam medzi tehulkami 😘😘😘
@cvikla12
@snazilka2019 teším sa za vás kočky 😍😍😍😍 nech všetko ide ako ma😘😘😘😘✊
@hennyinnsbruck už aj som,haha má tu prehovorili, haha ale ja by som aj tak nevydržala asi čakať do nedele 😀
@ceklis jupiii,je to tam!tak uz len dufat a uprimne ti zelam,aby vsetko dobre dopadlo.Cele to prezivam s tebu a tesim sa z pozitivnych testikov
@simbatko
@kukurica77
@ikonica
@daniela2227
@hennyinnsbruck
@cvikla12
Ďakujem najviac ❤️😍
@snazilka2019 srdečne gratulujem ✊🏻
@snazilka2019 ja sa chcem len spýtať, ten test 8 dpo bol ešte biely, lebo na foto vyzerá, že áno
@evk_a skús GS mamatest, ten mi ukazal čiarku oveľa lepšie, lebo na týchto moc nevidno teda asi vobec
ahojte baby, takze mam to potvrdené od gyn ....sme na zaciatku 5tt ..a mali ste pravdu, ze v takychto skorych stadiach ked som tie ATB brala (2 -3 tt) este lieky nemaju vplyv aj ked by boli inokedy nebezpecne ... tak do cca zaciatku 6tt ze je to este ok 🙂))) tak sa tesim a uz len snazit sa byt v klude

@ceklis no dobre teda tak spravím hneď ako sa bude dať , ste ma prehovorili 😀