icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

deedaa
4. apr 2019

Babulky prosím je to kanálik či duch? Jedna foto originál a druhá upravená.

mira1987
4. apr 2019

Spravila som si dnes na obed čiarka silnie ten spodný je dnes robený

daniela2227
4. apr 2019

@deedaa na prvej vidím.. držím palce

rebecca999
4. apr 2019

@deedaa podľa mna môže byt aj duch 👀😍 skús test o dva dni

rebecca999
4. apr 2019

@mira1987 silnie ano

ceklis
4. apr 2019

@mira1987 ja vidím tiež ✊🏻❤️

lowndes
4. apr 2019

@snazilka2019 @ikonica skusala a aj vtedy sme skusili .a nevyslo..... viem ze sesternica co i len spi bez ochrany, neda to do nej, ma mimo plodnych dni a bum je v tom..... :( my cez ovulku, pred, po ....a aj tak to nevie vyst...vtedy na prvu šupu a od vtedy nic....a ked uz mam aj priznaky a testy duchuju, aj tak pride mrcha..... doktorka mi povedala ze som zdrawa..obaja ..

lowndes
4. apr 2019

@mira1987 gratulujem

lowndes
4. apr 2019

@mira1987 krasne..gratulujem

ikonica
4. apr 2019

@ceklis ahoj ako? Ides zajtra na odber? Test si dnes neskusala?

vavrovaeva
4. apr 2019

Ahijte baby som tu nova a chcela by som vas nazor. Mala som 1x missed lebo nebilo srdiecko teraz po 2m sa nam ani neviem ako opat zadarilo. Mam dilemu poslednu mrchu som mala 12/2 ale moj muz sa vratil domov az 28/2 a 11/3 mi mrska nedorazila ducha som mala 4 dni po meskani a v sobotu 16/ mi digi test ukazal 1-2t cize 3-4tt a 31/3 som bola na pohotovosti lebo ma pichalo v lavom boku a dost dr povedal,ze tam vidi este len zltkovy vak bojim sa nech sa mi neopaku to co som zazila. 18/3 moj gyn este nevidel okrem zvysenej zliznice ziadne tehu. Myslite ze este nieje neskoro aby sa srdiecko objavilo. Podla ms som suce 7+3tt ale podla mna som mala posunutu ovu. Poradte dakujem

ceklis
4. apr 2019

@ikonica zajtra nejdem, povedal že v stredu. Napísal fraxiparine a ten duphaston, zevraj tých 19hcg je ok. Tak spolieham sa, že to bude ok. Test som robila, keď bol ešte polomokry, zdalo sa mi, že je tmavší ale keď vyschol úplne rovnaká čiarka ako včera 🙈

ikonica
4. apr 2019

@ceklis tak je to rozdiel len jeden den tak tu zmenu tolko nevidno... Drzim prsty nech pekne silneje...

ceklis
4. apr 2019

@ikonica ďakujem, testovať už asi nebudem. Nechám to na stredu a tu krv. Nechcem sa stresovať, budem si zatiaľ “užívať” každú minútu tohto pocitu ❤️

ceklis
4. apr 2019

@ikonica pošli mi prosím tvoju postupku ako silneli testy 🙏🏻 Ja by som aj testovala ale naozaj sa hrozne bojím ;(

hennyinnsbruck
4. apr 2019

@ceklis určite je tmavší 👍👍😍

ceklis
4. apr 2019

@hennyinnsbruck ďakujem 🌹 toto som si hovorila že nikdy nebudem robiť!!! 🙈😂testovať každý deň jak debo! A fakt som debo! Ale mám už tie lieky a toto je to najviac co som mohla spravit. Teraz to už nechám tak a čas ukáže. 🤓

cvikla12
4. apr 2019

@mira1987 áno silnie super gratulujem

cvikla12
4. apr 2019

@deedaa podľa mňa slabý duch 👻 držím palce

cvikla12
4. apr 2019

@ceklis my keď sm prišli o synčeka a začali sa pokúšať o bábo tiež som testovala ako ty kôli liečbe 😀 a tiež stres panika a všetko bolo ok mala je krásna zdravá a má už skoro 19 mesiacov. A aj teraz som si 6 dní po sebe robila testy. A nakoniec deň pred ms som urobila Digi a potom som už testy neriešila

ikonica
4. apr 2019
ikonica
4. apr 2019

@ceklis prepac ze tak neskoro, davala som do poriadku vybuch v kuchyni :D

vavrovaeva
4. apr 2019

Baby date mi radu prosim na prispevok vyssie dakujem som tu nova

hennyinnsbruck
4. apr 2019

@ceklis to sa nedá netestovat že? 😉🤷‍♀️
Super keď máš lieky, bude dobre neboj 👍👍✊✊

ceklis
4. apr 2019

@ikonica krásne testy 👍🏻 Budem silno držať palce toho 11.4, vtedy som mala mat hysteroskopiu🙈

ceklis
4. apr 2019

@hennyinnsbruck mám už našťastie len jeden test, tak budem testovať moju trpezlivost 😂 chcela by som do tej stredy počkať a ráno otestovať pred tým odberom, aby som vedela na čom budem. Dám vedieť či som vydržala 🤓

ikonica
4. apr 2019

@ceklis diky... Snad to bude ok... Zatial mi robil sono 2x a vsetko ok...

ikonica
4. apr 2019

@ceklis a preco az v stredu ides?

ceklis
4. apr 2019

@vavrovaeva neboj, do 8tt je čas na srdiecko. Tieto stresy sú hrozne, ja to poznám :( najprv či nájde vak, potom plod a potom srdiecko. Ja som do 20tt mala nonstop stres. V 5tt som mala 3gestacne vaky, potom v 7 len 2 a v 8tt bilo srdce len v jednom. 12tt prvé testy a stresy ;( pokoj bol až po tom veľkom sone.
Skús vypnut hlavu, toto sú veci ktoré ozaj nevieme ovplyvniť a ozaj stres tým malým zubrienkam nepomôže. Držím silno palce nech je dobre. Kedy ideš na ďalšiu kontrolu?

ceklis
4. apr 2019

@ikonica netuším 🙈 povedal mi, že pokym dôjde k uhniezdneniu je to 5-8dni od ovu. Tak dajme tomu že to moje sa chytilo až ten 8den = hcg 1, a keď každý druhý deň sa znásobuje, tak na ten môj 14dpo kľudne tých 20 hcg môže byt. On bol spokojný. Oficiálne som len 25dc. Čiže ozaj úplný začiatok. Tak asi chce počkať či hcg bude väčšie a mat tak väčšiu istotu. Povedal že ani sono robiť nebude, ten len krv vezme.