Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sharlly u nás je to zas opačne,manžel by privítal dvojičky,ale ja si to neviem ani len predstaviť,mala som čo robiť s jednou.
celé zle... fakt neviem... 6 dní ma trápia zapálené dutiny, dostala som lokálne ATB v kvapkách do nosa, celkové ATB som nechcela... teplotu som mala 38,3 v stredu, vcera uz len 37st. Včera mierny výtok a dnes čiaročka mizne... fakt neviem, čo na to vravíte? Zajtra nemám v ambulancii svoju doktorku, myslíte, že mám ísť aspoň na krv?
No, začal hnedý výtok... vyzerá to, že je koniec... ☹
@zibritka ono v tomto prípade je lepšie, ak sa sa spustí menštruácia sama ☹ a nie je potrebné čistenie, lebo to je zásah do maternice, kŕčka. No mrzí ma to ☹ Ale určite si zájdi na gyndu, možno vezme krv na hcg, určite treba maternicu skontrolovať, čo sa tam deje a či sa sama vyčistí alebo nie.
@isabella22 ja som mala po prvom neuspesnom mesiaci rovnake pocity ako ty. Casom to zo mna opadlo.Mesiac je naozaj malo, treba sa obrnit trpezlivostou 😉
@angelika88 no ale predtym som sa snazila uz 2 roky a nic....teraz bola pauza a zase nevyslo...neviem kolko budem este cakat ☹
@zibritka no mrzi ma to ale ako vravia baby...asi babo sa neudrzalo ☹ hlavu hore znovu sa podari...ale urcite zajdi na gyndu...
@smart27 bohuzial ale asi len kanalik...kolky DC si?? skus testovat neskor....
@zibritka a ake mavas dlhe cykly?? 28 dnovve??
@isabella22 volným okom slabo ružové v limite, bud je to skutočný duch alebo falošný....26DC ale cyklus od ovu je to dnes 8 - 9 dc

@sharlly juuuj mne sa zda ze je tam!!! Je viditelnejsi ako vcera ;)