icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
7. dec 2014

@sharlly juuuj mne sa zda ze je tam!!! Je viditelnejsi ako vcera ;)

veronikax
7. dec 2014

@sharlly na tom 25 je tam !!!! Ja ju vidim !! 🙂) normalna ciarka ;)

sharlly
7. dec 2014

@veronikax vidiiiim tieeez 🙂 len nech pekne silnie!!!

piacere
7. dec 2014

@sharlly nie je o čom 😉 😵

piacere
7. dec 2014

@sharlly a na 10dpo, test 25-ťka oho hoooo, krásna čiarka 😀

sharlly
7. dec 2014

@piacere tiez som prekvapena, ze tak ukazal 🙂

veronikax
7. dec 2014

@sharlly toto uz bude len silniet!!! ;) a nebudu dvojicky?? Ze ti tak skoro ukazalo a na 25tkovom ;)

sharlly
7. dec 2014

@veronikax ja by som prijala aj dvojicky ale muz by sa asi zblaznil 😀 nech je to hlavne vsetko v poriadku!!!

mirkamurko
7. dec 2014

@sharlly u nás je to zas opačne,manžel by privítal dvojičky,ale ja si to neviem ani len predstaviť,mala som čo robiť s jednou.

piacere
7. dec 2014

@sharlly ja som pri prvom synovi mala ešte výraznejší test na 10dpo a tiež na 25 teste a dvojky to neboli 😀 a tiež ma tu dievky vtedy "strašili", že toto musia byť dvojičky ak nie trojičky 😀

sharlly
7. dec 2014

@piacere mne sa zda, ze ten 25 je citlivejsi ako ten 10 😀

zibritka
7. dec 2014

celé zle... fakt neviem... 6 dní ma trápia zapálené dutiny, dostala som lokálne ATB v kvapkách do nosa, celkové ATB som nechcela... teplotu som mala 38,3 v stredu, vcera uz len 37st. Včera mierny výtok a dnes čiaročka mizne... fakt neviem, čo na to vravíte? Zajtra nemám v ambulancii svoju doktorku, myslíte, že mám ísť aspoň na krv?

piacere
7. dec 2014

@zibritka mrzí ma to ☹ ale myslím, že tehotenstvo sa neudržalo.

zibritka
7. dec 2014

@piacere asi mám očakávať mrchu, že... ?!

nynyky
7. dec 2014

@zibritka mali by uz byt riadne kolajnicky podla toho ske pekne boli tie prve. Radsej zajdi k lekarovi nech sa na to pozrie a vezme ti krv. Drzim palce

zibritka
7. dec 2014

No, začal hnedý výtok... vyzerá to, že je koniec... ☹

piacere
7. dec 2014

@zibritka ono v tomto prípade je lepšie, ak sa sa spustí menštruácia sama ☹ a nie je potrebné čistenie, lebo to je zásah do maternice, kŕčka. No mrzí ma to ☹ Ale určite si zájdi na gyndu, možno vezme krv na hcg, určite treba maternicu skontrolovať, čo sa tam deje a či sa sama vyčistí alebo nie.

zuzanka2905
7. dec 2014

pozrite sa v menštru.krvy dnes rano test zaznamenal hcg vydit.čiarky o 2hod neskôr v čistom moči roben test a je čisty

angelika88
7. dec 2014

@isabella22 ja som mala po prvom neuspesnom mesiaci rovnake pocity ako ty. Casom to zo mna opadlo.Mesiac je naozaj malo, treba sa obrnit trpezlivostou 😉

balinka
7. dec 2014

@sharlly ja som odpadla.no dobre si papala bacily😀

sharlly
7. dec 2014

@balinka 😀 este aj musim papat 🙂

balinka
7. dec 2014

@sharlly ze uz zajtra skoro rano tu bude test s cariskami,budem cakat netrpezlivo😆

sharlly
7. dec 2014

@sharlly jeeej dakujem krasne za srdieckooooo :-*

sharlly
7. dec 2014

@balinka dakujeeeem krasne za srdiecko! ♥ som zvedava ako bude zajtra 🙂

isabella22
7. dec 2014

@angelika88 no ale predtym som sa snazila uz 2 roky a nic....teraz bola pauza a zase nevyslo...neviem kolko budem este cakat ☹

smart27
7. dec 2014

aj vy tam niečo vidíte? ideme ďalšie kolo snaženia, ovulácia bola 28 - 30 november.....

isabella22
7. dec 2014

@zibritka no mrzi ma to ale ako vravia baby...asi babo sa neudrzalo ☹ hlavu hore znovu sa podari...ale urcite zajdi na gyndu...

isabella22
7. dec 2014

@smart27 bohuzial ale asi len kanalik...kolky DC si?? skus testovat neskor....

isabella22
7. dec 2014

@zibritka a ake mavas dlhe cykly?? 28 dnovve??

smart27
7. dec 2014

@isabella22 volným okom slabo ružové v limite, bud je to skutočný duch alebo falošný....26DC ale cyklus od ovu je to dnes 8 - 9 dc