icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
6. apr 2019

@evita1233
@butterfly333 ja tiež dúfam ze to bude u ceklis ok.. Nie je tu veľa báb co mam rada, ale ona patrí k tým ktorým veľmi fandím... Aj vám dvom 😍😉😉

lela123
6. apr 2019

@ceklis mne pri biochemickom za tri dni čiarka uplnez zbledla a prišla ms

butterfly333
6. apr 2019

@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne. 😘😘😘😘😘😘

ceklis
6. apr 2019

@hennyinnsbruck dakujem krasne 🙏🏻❤️ Ono je to take, človek to tu sleduje a uz fakt niekedy sa chytám za hlavu pri niektorých prípadoch. Tak nechcem byt jednou z nich. Uvidim, ale ozaj mam v sebe taky "divný" pocit. Nevadi, pre mna je uz len toto zázrak 🙏🏻 naozaj. dam mesiac pauzu a pojdem do Brna pre toho nášho vybojovaneho mrazacika 😳🙃 verim tomu, ze vsetko je tak ako mam byt. Mala som inak hrozne Stresy cely cyklus :( kvoli praci a tak si toto musím vyriesit cim skor A potom pride Aj ta fazulkA. Este raz dakujem za objektívny názor ❤️😘

ceklis
6. apr 2019

@lela123 dakujem moc. Uvidim teda v pondelok. Ked tak sa to snad uz spusti a bude rozhodnuté. Určite napisem 👍🏻

ceklis
6. apr 2019

@hennyinnsbruck jaj a este, duphik beriem 15ty den. Teraz som 27dc a mávam tak 22-24dnove cykly. Ovu bola na 10-11dc, čiže uz je to ozaj vela aby sa daco ine ukázalo. Uvidim teda v pondelok ☀️

ceklis
6. apr 2019

@evita1233 dakujem krasne ❤️ Snažím sa myslieť pozitívne, len ten vnútorný pocit. Najhoršie je, ze stale porovnávam to prve tehu a začiatky s týmto a je to 180•stupňový rozdiel 🙈 Ale tak, asi sa tam nieco deje a nevie co to ma byt 🙄

hennyinnsbruck
6. apr 2019

@ceklis ty si ok😉😉 nepatris k tým "divným" 😊😊
Bude fazuľka určite 😊😊 dočkáte sa 👍👍👍✊✊
Oh no to si už pekných pár dní po ovulke 😔😔

vavrovaeva
6. apr 2019

@lenka1115 dakujem pekne no snad to dobre dopadne v pondelok idem k dr

miminkanase
6. apr 2019

@ceklis ahoj, chcela som ti napisat a povzbudit ta, ze nemas zufat, ze je urcite vsetko v poriadku. Ja som mala ovulku na 13dc a az 16dpo mi vysiel pozitivny test. Tiez som brala dufik. Dnes mam krasnych dvoch chalanov, dvojicky. PrvePrTy riznaky, nevolnosti sa objavili az po 6tt.Ty mas podla mna krasny test, daj babike sancu a mysli pozitivne. Urcite si krasne tehotna.

ceklis
6. apr 2019

@miminkanase dakujem velmi pekne za povzbudenie. Najhoršie je, ze stale sa porovnávam s tym prvým tehotenstvom. Ale hej, ved pokým ms neprisla, stale je nádej. ❤️☀️ Naozaj dakujem. Idem tomu veriť a hotovo. Na sklamanie je este dost casu.

hennyinnsbruck
6. apr 2019

@miminkanase co odporúčas?
@ceklis
Ma podľa teba brat ďalej Duphik?

rebecca999
6. apr 2019

@miminkanase ahoj. Teraz si dala nádej aj mne keďže som 15dpo s vysokými teplotami ale MS nikde a test biely😯

ikonica
6. apr 2019

@ceklis len ho pekne ber este... Aspon do pondelka... V pondelok urob zas test a porovnaj... Ja som mala biochemko na prelome okt/nov a testy slabli... Tvoj dnesny sa mi vidi silnejsi.... Ak ma prist ms, pride aj napriek dufiku....

ceklis
6. apr 2019

@hennyinnsbruck kamoska ho brala a aj tak začala krvácať ked jej skončilo tehu. Tak do pondelka, ved ono je to len daky progesteron umelý. Asi to nijako neublíži. Podla mna sa pustia aj ked ho beriem. 😀 Spolieham sa uz len na tu prírodu. 👍🏻 toto je ako telenovela. O mojich duchoch uz par strán 😂😂😂😂🙈 všetkým vam ozaj najviac dakujem ze mi dávate nádej.

miminkanase
6. apr 2019

@hennyinnsbruck ano treba brat., vysadi az doktor, ked to uzna za vhodne

ikonica
6. apr 2019

A rob testy v rovnakom case...

evita1233
6. apr 2019

@hennyinnsbruck ďakujem 😊

ceklis
6. apr 2019

@ikonica on je tmavý len ked je mokrý, to je take zvlastne. Ok, budem to brat pokým doktorko nepovie nieco ine. Idem tomu veriť a hotovo. Ved oveľa lepsi pocit mam ked sa z toho tesim ako ked myslim na to, ze to nevyšlo 😉 Napisem. Moc dakujem každej za nádej a podporu ❤️

hennyinnsbruck
6. apr 2019

@ceklis
@miminkanase no tak ako som písala.. Aj mne sa spustila ms napriek braniu..

ceklis
6. apr 2019

@rebecca999 tak ono niektorej zevraj vysiel test az v 5,6tt 🙂 pokým neni ma, teplota vysoko, tak je nádej. Ja stresujem kvoli tej nesilnejucej čiarke, ale uz idem myslieť na to, ze kým neni ms, je dobre 👍🏻 drzim aj tebe moc palce ✊🏻

ceklis
6. apr 2019

@hennyinnsbruck akože neteším sa ze sa pustila ms, ale ze teda keby daco, snad uz začnem krvácať. Počkám, asi som malo trpezlivá, tak ma to ma nieco naučiť 🙂 dakujem moc

miminkanase
6. apr 2019

@ceklis skus si k prilozit len ten od predvcera a dnes. Urcite tam bude rozdiel.

zuzu8511
6. apr 2019

Baby prosím poraďte mi je ten horný test silnejší?sú robené 7 a 10 deň po Ket.mna do stredy porazí 😞 kým pôjdem na krv.

ikonica
6. apr 2019

@zuzu8511 no tazko porovnavat dve znacky :/

zuzu8511
6. apr 2019

@ikonica som si myslela ale ďakujem aj tak 🙂

mira1987
6. apr 2019

Ahojte tak dnes som mala dostať ms robila som si ďalší test ráno ten spodný ☺️

zuzu8511
6. apr 2019

@mira1987 myslím ,že to je na dobrej ceste 🙂