Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
myslite si baby ,ze sa da otehotniet hned den po menstruacii? kedo 3 dni na to zacina plodny tyzden???
@lowndes keď o 3 dní začína plodný týždeň (nie ze o 3dni je ovulácia) skôr nie ako áno. To by museli dobrých pár dní prežiť spermosky. Ale nikdy nevieš, na oplodnenie stačí jeden bojovnicek 😂
@hennyinnsbruck celé je to divne, žiadne kŕče, žiadne príznaky na ms, nič. Nechápem 🙈
@lowndes no ja som napr. zistila že ovu mám "na začiatku" plodneho týždňa čo znamená že plodné mám po menštruácii a nie tak ako mi ukazuje aplikácia. Takže myslím si že možné je všetko
@ceklis to je divne... 🤔
@ceklis prečo by to malo byť zle keď test nič môže sa ti oneskorí tak 10dni meškania nemyslí hneď na to zle akú máš bazalnu teplotu ak máš vysokú 37.5 tak môžeš mať zápal prechladenie ak na teste není nič pozerá som do zadu testy ani mimomaternicové nemáš určite jedine že to bude to biochemické to ti podľa krvi povedia a možno budeš aj normálne tehila a testy blby
@ikonica pozri 😕toto nemôže byt určite tehu. Podľa mna to drží ten duphaston. Ale už začínam mat kŕče, tak možno sa to už spustí.
@archanjel008 dakujem za podporu ❤️ Včera som našla niekde v diskusiách aj takéto testy, tak mi to dalo včera nádej 😊 ale dnes ta teplota že ozaj zle.
Nevadí, veď toto nemôžem nijako ovplyvniť, asi je to biochemické. Keby bolo zdravé, určite tam ostane.
@ceklis vysadila si duphik?
@hennyinnsbruck nie, počkám do tej krvi, stále sa spolieham že sa to pusti aj s ním 🙄

Ahooj, prosim vidite tam nieco? Nazivo tam vidiet slabulinku. dakujem