Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@saskia00721 presne tak. Ja som
Nejak mala od začiatku v hlave, že ak by som bola tehotná proste musím sa cítiť aspoň trosku inak. Keďže moje telo prežíva absolútne všetko tak intenzívne, či už ovulaciu alebo menštruáciu neverila som že tehotenstvo by bolo len tak 😂 aj keď jasne dúfala
Som. Stále som mala testy biele absolútne bez náznaku toto bolo prvý krát kde som fakt niečo videla
@dominika_sk jasneeeee on sa nasiakaval
Hádam aj 5 minút. Len som nejak tíško verila že tá druha čiarka by tam nenaskočila len tak so srandy. Ale ocividne zo srandy naskočila 🙂 žijem v zahraničí preto som si ešte na Slovensku kúpila primárne testy ktoré boli v balení dve. Nejak som nepozerala na značku len som supla do kosika. Už tu istú chybu neurobím 🙂
@ceklis urcite to raz vyjde. Moja kamoska sa s mm pokusali 10rokov. Nakoniec adoptovali a ked mal chlapcek 5 rokov, zrazu bum. Vynosila zdrave babatko a ked to babo malo 9mesiacov mi, oznamila, ze je v 4mesiaci. Sa rozrodila jablon. Vtedy uz mala 42rokov.
som 12dni od ,,sexu" a na teste je duch...slabunky obrys celej ciarky. nie je sice ruzovy .je to bledunke ale obrys je tam viditelny okom..len mi to foto nechce zachytit....moze to byt pravda????? poradte
@lowndes neplatny, urob nový 😊
@judit_ka to vyzerá sľubne 😊
@daniela2227 myslis? ❤❤😍
Babule kedy mozem skusit aj digi?
@judit_ka myslím že je to na najlepšej ceste..A čo sa týka digi..Ešte by som 2 dní počkala
@daniela2227 ďakjem ❤
@mims1520 ja si uz kladiem otázku ak testy takto duchuju a robia falošné druhé čiarky da sa im vôbec veriť? Spravíme si test a je pozitívny aj keď tehotne nie sme, ďalšie baby zas majú negatívny a tehotné sú.... potom neveríme ani pozitívnemu ani negatívnemu výsledku 😡
@judit_ka gratulujem
@saskia00721 presne..mne duchuje skoro uplne vsetky...to je nemozne aby na kazdom bol kanalik

Snazilky Prowin vas je Tam duch? Ci len ja Vidim? Som 24 DC, mam este 4 dni do terminu mens..