Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte. Chcem sa len spytat, ze od ktoreho dna mam ratat ms? Uz od farbenia alebo az ked pride v plnej parade? Dr mi nasadil Clostilbegyt a zabudla som sa ho na to opytat, nakolko som ostala zarazena z jeho slov, ze pravdepodobne uz dlhsie nemam ovu. ☹
@bubu4125 vraj az ked je krv
@miminkanase ano, a ze ked pride do obeda, tak ratat od toho dna. A ked az v poobednych hodinach, tak sa cyklus pocita od nasledujuceho dna.
Asi prvykrat sa tesim na prichod ms a akurat tento cyklus meska mrcha jedna 😡
@bubu4125 zákon schvalnosti 😁 tiez som sa nevedela dočkať.. nakoľko ma čaká hormonalny profil..A milostiva si dala načas 😏
@bubu4125 mozno nedojde a budes sa tesit z // 🙂
@miminkanase to by bolo super. No dr mi robil sono prave v case ovu a nic nevidel ☹
A uz farbim,a to u mna znamena len jedno. Toto uz bude moje piate tehu a ani pri jednom som nefarbila.
@daniela2227 tak sme dve cakajuce 😉 hormonalny profil kvoli comu? Ak smiem vediet
@bubu4125 ja už som dnes bola na prvý odber.. ešte o 2tyzdne jeden no...Hmm...HP kvôli tomu..že 4 roky sa snažíme o bábo.. A výsledok taky...že 3x MA...naposledy pred rokom a odvtedy ani tuk ...mám už s8ce 2 deti...ale to tretie by sme veľmi chceli ..tak nás konečne aj začali vyšetrovať...muž dnes nesie spermose 😁
@daniela2227 ja zvazujem zmenu dr. V roku 2009 som v 19tt prisla o jedno, v 2010 v juli o druhe v 17tt. Ked ma v roku 2011 v 16tt zasivali, sa uz krcek skracoval. Vserko islo potom ako malo, az na to ze som porodila v 26+5tt. Potom rozvod a ked sme sa a terajsim muzom rozhodli, trvalo 3,5roka kym sa podarilo. Ale teda sme to nechavali na nahodu. Vlani hned 3.1 som nastupila na serklaz znova, kde pri kontrolnom sone zistili, ze srdiecko nebije, to bol 13tt. A odvtedy nic. Az sa od januara pretlkam lekarmi, kde mi zistili par veci ktorych sa nezbavim do konca zivota. Tak som uz isla aj ku gyn. A on ma zabije odpovedou, ze ovu nikde.
Odbery na zrazanlivost, mutacie a rozbor plodov bol v najlepsom poriadku. Len blba nahoda? Ci?
@bubu4125 asi ta dr. Je na zvazenie
@bubu4125 je mi to hrozne ľúto . Nemyslím že je to náhoda...to snáď ani nemôže byt...Mne dr povedala..ze nam spravia potrebné vyšetrenia...ale mám sa pripraviť aj na to..že sa odpoveď.. prečo to nejde...nikdy nedozvieme...A že takýchto prípadov je dnes čoraz viac...
@miminkanase na jednej strane je ludsky, no neviem ci ako primar nema toho vela. Lebo inac nemam s nim absolutne ziadny problem.
@daniela2227 zial, je to tak. Stale viac predcasnych porodov. Vela MA a nevysvetlene otazky.
Ked som mu povedala ake mam zdravotne problemy, tak sa ma opytal, ze a teraz co? Padlo mi to velmi zle. Lebo vysoky tlak a zlyhavajuca oblicka a tehu mozno tak ,,trosku'' spolu suvisia. Aj ked internistka mi povedala, ze hodnoty mam zatial ok a odporucila tehu cim skor, kym este oblicka pracuje.
@daniela2227 a kedy vam povedia vysledky? Drzim palce
@bubu4125 za 10dni budeme vedieť . Ja idem ešte na jeden odber..A som zvedavá či niečo zistia teda
@daniela2227 no som zvedava. A co by z tych testov mali zistit? Mne to dr nikdy nenavrhol, tak neviem nic blizsie.
@bubu4125 pravdupovediac ani sama neviem..nikdy som sa tomu tak nevenovala a takého vyšetrenia podstupujem prvykrat..až budú výsledky.. môžem ťa informovať ak chces..teda..dúfam že mi to doktorka povie zrozumitelnou rečou 😁
@daniela2227 ja ked nieco nerozumiem, tak poviem, ze nech mi to vysvetlia ako debilovi 😂😂😂 trosku srandy. Jasne, az nezabudnes, daj vediet. Mozno to potom navrhnem aj tomu mojmu
baby... 4 testy..tycinkovy, kazetovy, rozne znacky ..vsade presvita kanalik?? je to mozne??? alebo je to ozaj duch

@saskia00721 tak pisem moju skusenost.Zaujimave,mne to nikdy neurobilo,len ked som bola tehu.🤔