Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nella15228 ja tam niečo vidím. Byť tebou počkám 2-3 dni a z raného moču otestujem. Nestresuj sa. Bude to dobre uvidíš🙂
@nella15228 nooo tu to už lepšie vidno.Na tom spodnom určite😉Skúsim upravit
@nella15228 som zvedavá na ďalšie testy. Lebo keď spodný je ranný poobedny by mohol byť aj tak výraznejši... Lebo na poobednom neni nič. Hádam sa mýlim
@nella15228 za mna premoceny a aj negativny tym padom :(
Neviem ani ja čo z toho bude prve tehotenstvo som zistila až v 2.mesiaci druhé som mala v deň menštruácie na 10tich testoch hneď za sebou pekne čiarky ale nevyvijalo sa to ako málo Tak kyret a teraz toto. Uvidím ráno
@nella15228 je tam ciarka
@nella15228 tak ako? robila si ted rano test??foto 🙂
@nella15228 prečo až v 2 mesiaci?Si mala normal menstruaciu?
ahojte baby 🙂 moja skúsenosť, ja som robila:
3. deň čo meškala a hneď z rána Pepino test - ukázal slabú 2. čiarku
4. deň som robila Mabybaby - 2. čiarka bola silnejšia
5. deň som robila Lady MAX - 2. čiarka bola krásne ružová
a taktiež som na porovnanie dala Pepino (zvýšil sa mi 1) - a bola slabšia ako Lady MAX
Vždy som čakala do rána (pre istotu), ale podľa mňa treba skúsiť viacero testov ;)
@diaalex nie keď chceš vidieť ako čiarka silnie je práveže najlepšie testovať stále tou istou značkou... Lebo rôzne značky testov=rozne intenzity ciarok..
Keď som ostala tehotná mala som 2 druhy testov.. Jedna značka silnela pomaly
Druhá oveľa rýchlejšie.
@nella15228 asi bol ten druhy ozaj premoceny
@hennyinnsbruck lenže čím dlhšie ti mešká, tým by mala byť čiarka silnejšia 🙂 a nie všetky sú rovnaké, ale keď ti už 3 odlišné značky ukázali 2. čiarku, tak si nemyslím, že ide o negatívny test 🙂
@nella15228 tak potom to boli kanáliky.
@diaalex to je logické cim dlhšie mešká tak čiarka je silnejšia (ak ide o zdravé tehotenstvo).. A ak pár testov ukáže druhu čiarku na 99,99% je to tehotenstvo
Ja som to myslela tak ze keď chce kocka sledovať ako pekne silnie, tak rovnakou značkou 😊😊
@nella15228 volaco tam vidno ale slabé to je..od toho predtým spodného by to malo byt silnejšie.. na foto to vyzerá byt sivé. Bolo to v limite?
@hennyinnsbruck zato som urobila po 2 dňoch aj ten prvý 🙂 ale si myslím, že je lepšie urobiť viacero (každý deň iný, aspoň 3 značky) a potom porovnať znova v tom poradí a porovnať 🙂
@nella15228 je to úplne úplne slabučké :( koľko dní Vám mešká?
@diaalex ja som furt testovala 😂😂😂😂 mala som veľa testov doma z Amazonu 😂😂
@hennyinnsbruck to mi ani nenapadlo objednať :D ja som vždy šla do inej lekárne alebo drogerky :D
@nella15228 jaj tak ja ze si mala normal ms...tak super
@diaalex cenovo oveľa lacnejšie.. Oplatí sa ak patríš k testovacím maniackam 😂😂😂😊😊
@hennyinnsbruck zatiaľ mi MS chodila ako hodiny na deň presne :D takže toto som skúšala len teraz :D
Už to neriešim, ráno idem na kontrolu asi mi vezmú aj krv a uvidí sa,to je asi najrozumnejšie ☺️
Môžem ale povedať že by mali zaviesť závislosť tak ako na automatoch, drogách, alkohole tak aj na testoch . Keby na to mám tak sa to dá testovať celý deň 😂😂😂😂😂😂
@nella15228 👍👍👍😂😂😂
@nella15228 som zvedawa..presne taketo duchy mam ja na ja na kazdom jednom teste..rozne znacky a typy...len ja si pockam kym pride mrcha .este tyzden ..nekonecne dlhyyyy

@nella15228 za mňa nič 🤔