Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk a určite si nebola?,lebo ja pri biochemickom som tak mala.Toto už nebol dúšik u teba,ale pekná ciarka.
@dominika_sk takto som to mala ja,prvy bol zeleny 5 dni pred ms na dalsi den ten cerveny,ba dalsi den rovnaký a potom dalsie dni slabol az uplne zmizol a prisla ms,len silnejšia.
@dominika_sk nechce mi poslat druhu foto,
@dominika_sk takze teraz fakt nevies co mas ocakavat od testu a moze byt hocijaky cinsky azijsky americky slovensky barz co ..... ked uz toto robi a niesi tehu hm hm hm 🤔 nepochopitelne
@dominika_sk asi si bola len sa to neuhniezdilo dobre, ja som pri takejto ciarke mala hcg okolo 50 ale tiez potom odislo...
@vevericka13
@monika2101
@lela123 nie, jednoducho chyba. Hneď som si urobila iny kazetovy a bol snehobiely. Len na margo pepino testov, toto robil každy jeden
Pepino testy majú byť namočené 3 až 5 sekúnd mne to nerobia vôbec
@dominika_sk ja som mala s pepino testami dobre skusenosti,ukazal mi oba keď som bola.Inak nič
baby ja mrcha 1 den...druhy den spinenie
@leyla1212 je silnejšia..... Len tak ďalej ✊👍
@lela123
@hennyinnsbruck mám také zvláštne pobolievanie v podbrušku, tak verím, že to na tretríkrát dopadne dobre a nebude to biochem. alebo mimomaternicove.. to som mala v pravom vajcovode a gynekológ mi pred týždnom povedal, že ovu bola z ľavej strany.. tak už len dúfať, že sa to uchytí na správnom mieste...
@leyla1212 držím palce aby to tentokrát klaplo ✊
@leyla1212 dnešný je silnejší.. držím palce ✊✊✊

@monika2101 tiež som nebola tehotna....