Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 dakujem 🙂
@dominika_sk ved ten pepino je biely
@leyla1212 je tam pekna ciarka
@dbs2014 bohužiaľ nič
@dbs2014 a je ruzova ta ciarka? inak asi len kanalik to bude
@diaalex ostane testy snehobiele, taketo uz nemam, takze to boli len kanaliky...
Tak ma to vystrašilo to biochem. a mimo matersnicové... Ja som si robila prvý pred veľkou nocou. Bola tam slabšia čiarka. Hned po veľkej noci som urobila ďalší a bola to táto čiarka. Mám dostať menzes okolo 3tieho.nasledne den po tomto teste som urobila ešte jeden ale apsolutne nic tam nebolo. Sibe mi z toho a je mi na nič 😔podľa vás? A dokonca ked som robila ten druhy tak najprv sa ta čiarka sfarbovala silne do červenej a potom vsetku sýtosť pohltila jej susedka
A pritom sme spolu v podstate každý druhý az tretí den aby spermije dozrelu
Cítim sa j unavená ale ďalší sa normálne bojím skúšať aby som nebola sklamaná 😔😢
Takze takto to je u mňa. Celé červené som mala dva dni menzes potom treti spinenie dozvuky a tam kde je srdiečko sme mali s manželom sexik. Pred veľkou nocou som robila test a bola tam slabšia od tejto po veľkej noci to bol tento test v ktorom sa z prudko červenej stiahla akoby farba do sesednej čiarky následne deň po tomto teste už táto istá značka neukazala nič a iná znacka v ten istý deň tiež nič.
Zapisujem si to uo zvyku ale neriadim sa tym veľmi lebo ženy majú ovuláciu každá odlišne. Niekedy pred niekedy po menzese niekedy v polke...
@nevludna nič...
Oki, dakujem. Najhorsie je, ze mam uplne priznaky ako pred kramami ale uz pol mesiaca:(( ja nvm co sa deje
@lowndes dúfam ako som vravela robila som si neskôr a tak isto aj pred včerim a nič. Sestra si myslí či nemám silnejší moč a tak ten hormón tak alebo vobec test nezachytí. Uvidím dám vedieť. Som z toho nervozna lebo veeeeeelmi by som chcela malé kĺbko šťastia keď Boh dá. Ako som priložila vyššie obrázky a popis tak nechápem ale tak snáď to vyšlo 🙏😔

@kika025 no bolo by to super😌dikicko...ozvem sa