icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

isabella22
7. dec 2014

@smart27 presne treba pockat a nie lovit duchov 🙂 moznoze je to fakt znak niecoho dobreho 🙂

sibalka21
7. dec 2014

Moj duch sa zmenil na toto 🙂 viem ze trochu blbo odfotene ale podstata je vidno 🙂 drzim vsetkym palce nech nemaju duchov ale takyto krasny testik 🙂

zuzanka2905
7. dec 2014

Kupila som si digi test len som si nevsimla ze je 25tkovy no neda mi to pokoja a na nom sice minus ale ohranicene plus co to znamena

isabella22
7. dec 2014

@zuzanka2905 ked mas hrubo minus tak nie si tehotna keby hrube plus tak si...ohranicene nic neznamena na digitalnom...

balinka
7. dec 2014

@88eviku888 daj potom vediet,na toto som zvedava☺drzim paluchy

zuzanka2905
7. dec 2014

@isabella22 aha vdaka

kailla_laura
7. dec 2014

Dievčatá, čo poviete na tento test, môžem ho považovať za pozitívny? mrcha mala prísť včera a nechodí...test som si robila pred cca hodinkou..

kailla_laura
7. dec 2014
veronikax
8. dec 2014

@kailla_laura skus este rano urobit ;) ale vyzera to byt pozitivne ;)

88eviku888
8. dec 2014

@balinka no tak rano som si robila a snehovobiely. Tak uz tomu ale vobec nerozumiem. Vcera dva pozitivne pocas dna a dnes rano nic. Rozmyslam ci vobec mam aj ten digi kupovat.

isabella22
8. dec 2014

@zuzanka2905 no nehnevaj sa je to tak..pokial mas znacne minus...mozno testujes skoro hlavu hore

reva6
8. dec 2014

Baby prosim....myslite ze moze mamatest urobit takehoti falosneho ducha? Prv tam nic nebolo potom vyskocilo toto...... dakujem

balinka
8. dec 2014

@88eviku888 fuha,tak to je divne😯asi skoc za dokym,nech vies nacom si.

balinka
8. dec 2014

@reva6 mne mamatesty robili pravidelne falosnych duchov,ale mozno to nebude tvoj pripad☺

reva6
8. dec 2014

@balinka no tak to si ma vazne ,, potesila,, teraz...... :/

balinka
8. dec 2014

@reva6 ale niekomu duchuju mamatesty,u niekoho pepina.ty budes mozno tehu,tak asi ti nic ine neostava len cakat.

piacere
8. dec 2014

@reva6 ale veď si sa pýtala, či môže urobiť mamatest takéhoto ducha. Nuž podľa mnohých skúseností žien, áno... mamatesty duchujú, resp. tie kontrolné čiarky prerážajú tak, že človek má pocit, že tam je duch. Neostáva ti skutočne nič iné, len počkať. Skús opäť mamatest z ranného moču obdeň, čiže v stredu. Ak bol toto hcg duch, v stredu bude viditeľná čiarka. Ak budeš mať opäť takýto test, je to len kanálik, žiaľ.

sharlly
8. dec 2014

11 dpo rano

piacere
8. dec 2014

@sharlly 😉 😎 😀

balinka
8. dec 2014

@sharlly vybavena si😀😀😀musela si posluchat,ked ti jezisko taky darcek doniesol☺

reva6
8. dec 2014

Vo stvrtok mam dostat testujem uz asi 3 den.... toto bolo vcera vecer a bol najsilnejsi

sharlly
8. dec 2014

@balinka 😀 ale furt tomu neverim 😵

piacere
8. dec 2014

@reva6 a už pred tromi dňami si mala ducha? Lebo ak áno, tak za tri dni muselo ísť hcg hore. Toto by bol slabý duch na tretí deň stúpajúceho hcg.

balinka
8. dec 2014

@sharlly tak ti este posielam tehu bacilky,ale tie testy neduchuju,aj ja som s nimi testovala☺tak uz ver☺

sharlly
8. dec 2014

@balinka dakujem este raz, chystam sa na digi ale az vo stvrtok, tak potom snad uverim ak vyjde plusko 😵

balinka
8. dec 2014

@sharlly kedy mas den mrchy,teda uz nemas☺ja som digi robila v den mrchy a mala som tam 2-3.

sharlly
8. dec 2014

@balinka no ved ten by mal byt vo stvrtok, dovtedy tomu neuverim 😎

balinka
8. dec 2014

@sharlly ved este skusaj testy a stvrtok sa to potvrdi☺

reva6
8. dec 2014

@piacere nie praveze ....... len take stale slabe daco

piacere
8. dec 2014

@reva6 ťažko.... predtým to mohli byť kanáliky, teraz duch... ale zároveň to môže byť aj teraz len kanálik. Skutočne ti neostáva nič iné, len počkať.... skúsila by som v stredu-štvrtok mamatest. Ak je tento duch z hcg, tak za deň-dva budeš mať peknú čiarku 🙂 Držím palec.