Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kupila som si digi test len som si nevsimla ze je 25tkovy no neda mi to pokoja a na nom sice minus ale ohranicene plus co to znamena
@zuzanka2905 ked mas hrubo minus tak nie si tehotna keby hrube plus tak si...ohranicene nic neznamena na digitalnom...
@88eviku888 daj potom vediet,na toto som zvedava☺drzim paluchy
@isabella22 aha vdaka
Dievčatá, čo poviete na tento test, môžem ho považovať za pozitívny? mrcha mala prísť včera a nechodí...test som si robila pred cca hodinkou..
@kailla_laura skus este rano urobit ;) ale vyzera to byt pozitivne ;)
@balinka no tak rano som si robila a snehovobiely. Tak uz tomu ale vobec nerozumiem. Vcera dva pozitivne pocas dna a dnes rano nic. Rozmyslam ci vobec mam aj ten digi kupovat.
@zuzanka2905 no nehnevaj sa je to tak..pokial mas znacne minus...mozno testujes skoro hlavu hore
@88eviku888 fuha,tak to je divne😯asi skoc za dokym,nech vies nacom si.
@reva6 ale veď si sa pýtala, či môže urobiť mamatest takéhoto ducha. Nuž podľa mnohých skúseností žien, áno... mamatesty duchujú, resp. tie kontrolné čiarky prerážajú tak, že človek má pocit, že tam je duch. Neostáva ti skutočne nič iné, len počkať. Skús opäť mamatest z ranného moču obdeň, čiže v stredu. Ak bol toto hcg duch, v stredu bude viditeľná čiarka. Ak budeš mať opäť takýto test, je to len kanálik, žiaľ.
Vo stvrtok mam dostat testujem uz asi 3 den.... toto bolo vcera vecer a bol najsilnejsi

@smart27 presne treba pockat a nie lovit duchov 🙂 moznoze je to fakt znak niecoho dobreho 🙂