Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Urgent!!
baby..23.4,26.4,27.4 prave pocas mrchy sme mali nechraneny styk ...plodne dni zacali od 1.5..... a je dnes 5.5 a ja mam na teste ducha ...moze to byt??? prsia ma zvyknu bolievat a plnit sa iba pred mrchou a ta je este velmi daleko, ale prsia pobolievaju a neznesiem ani podprsenku....
@magic08 23-27.4 som mala mrchu..prave 23, 26,27 sme to robili aj naplno...a podla appky mam mat teraz od 1.5 plodne obdobie..ale ci to je naozaj tak neviem..je to appka.....a je 5.5 a mna bolia prsia a test slabunky pasik pod testovacou ciarkou...nam sa nedarilo cez plodne pocas a po .pred mrchou po mrche..tak skusila som cez mrchu tak ci by to mohlo byt real ciarka tehu
@lowndes keď nevieš kedy ovulujes, odporúčam meriat BT. Spoznáš svoje telo, takto len triafate na slepo a možno len ovulku minate. Na appku sa nespoliehajte, ta počíta s ovulácii na 14 deň, a ty môžeš mať ovulku aj o týždeň neskôr. Ja napr. ovulujem až 20 DC. Podľa appky by sme sa netrafili nikdy.
@lowndes podľa mňa dosť skoro testuješ... 10 dní po oplodnení ti neskôr možno niečo ukáže, keby sa zadarilo 23.4. aj tak je to 12 dní a dosť skoro na test... nadarmo skúšate každý deň, mali by ste tam mať odstup 3 dní kvôli kvalite "materiálu"... a hlavne keď máš podľa apky 1.5. plodné obdobie, kľudne to môžeš mať posunuté na 5.5. a za to ťa bolia prsia a všetko... ja som na základe týchto príznakov vedela kedy mám ovu... podľa reál foto tam nič nevidím, kedy máš dostať MS? podľa mňa najskôr 3 dni pred MS testuj, keďže to ešte vždy môže byť biochemické alebo sa to nemusí udržať a zbytočne stresuješ... nechaj tomu čas, aby si nebola sklamaná ;)

@mirca85 aj tu nieco vidim,ale dost je rozmazana foto