Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
baby ja cakam.na gyn..testy duchy atd..na nervy...nech mi vezme krv a budem vediet...strasne krce mam, bolesti....a prsia ani dotknut..ani chodit lebo sa hybem... :( ak to nie je tehu tak nech ma poriadne vysetri .hormony
Ahojte..dievčatá..Otázka:Mali ste niektorá uuuuuuuplne na začiatku tehu Hnačky??(meskaju ..ale pár dni do zadu test negatívny)..Tak uvidim..Vyroza to neni lebo dávam pozor čo jem..A nas doma nikto iný nebeha na wc len ja😂😂😂Neukamenujte ma😌😗
Ahojte. Dnes som 13 dni po iui. Robila som si test “viola”, ktorý bol v takom oranžovom plastovom obale. Popri tom, ako som sa ho snažila vypacit, som strhla vrchnú časť takého farebného papieriku. Test ostal takýto. Nemá niekto skúsenosť či je to reálne druha čiarka, alebo je to rozpita časť ktorá mala ostať pod tým papierikom ktorý sa mi dal dole ? Keď som googlila tento test, zdalo sa mi že tie čiarky by mali byt bližšie k sebe :/ určite druhý test spravím, len sa informujem 🙂 Ďakujem
@domie321 si dva tyždne po kyrete mala nechraneny styk?
@dominika_sk chcely by sme babatko a mne sam lekar povedal ze led nebudem mat ziadne bolesti a ziaden problem tak ...
@domie321 dva tyždne po kyrete nemaš mať ani styk kvoli riziku infekcie, ešte sa vyplavuje hcg, no neviem či je možne vobec otehotnieť
@tmtm to je pozitivny test. 🎊
@alexandra2468 tak to si ma potesila. Ale ešte musím k tomu napísať ze sme sa 8rokov snažili a nič. Išli sme na umelé oplodnenie a vyšlo na prvý krát. Krpec ma tento mesiac rok. No a keďže kojím tak ms prišla až pred dvoma mesiacmi. Takže som ju zatiaľ mala len dva krát. Naposledy 4.4.no a teraz ešte neprišla a dúfam ze ani nepríde. Lenže je to pre mňa až neuveriteľné že mozem byť tehotná prirodzenou cestou a ešte k tomu keď sme mali minuli mesiac sex len 2-3krat😆. Ešte stále to môže byť pozitívny test? 😊
@tmtm je to taky zazrak! Pozitivny urcite je, uz len dufajme, ze vsetko dobre dopadne 🙂 gratulujem
@tmtm pozitívny 😍😍😍✊✊✊
@alexandra2468 ďakujem, ďakujem a určite dám foto ďalšieho. Budem len testy kupovat😆
@tmtm gratulujem a prajem všetko dobré
@hennyinnsbruck dakujeeem
@butterfly333 dakujeeem

@diaalex teraz pozeram, že Lady max sú vlastne Dr max. takže dnes smer Tesco a kúpim