icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bubu4125
7. máj 2019

@diaalex teraz pozeram, že Lady max sú vlastne Dr max. takže dnes smer Tesco a kúpim

diaalex
7. máj 2019

@bubu4125 áno, tie som robila aj ja 🙂 zatiaľ čo pepino slabá čiarka oni majú silne

bubu4125
7. máj 2019

@diaalex tak možno keby mám ten doma, tak aj niečo ukáže.

lowndes
7. máj 2019

baby ja cakam.na gyn..testy duchy atd..na nervy...nech mi vezme krv a budem vediet...strasne krce mam, bolesti....a prsia ani dotknut..ani chodit lebo sa hybem... :( ak to nie je tehu tak nech ma poriadne vysetri .hormony

mims1520
7. máj 2019

@lowndes informuj. Držím palce. Mne krv zrušili lebo robia prerabku v centre . Takze až pondelok

simbatko
7. máj 2019

@lowndes držím palceeeeee🙏🍀daj vediet

diaalex
7. máj 2019

@lowndes lenže keď ti chuduje a nesilnie čiarka môže to byt kludna biochemické alebo mimomaternicove (čo by vysvetľovalo bolesti)...

simbatko
8. máj 2019

Ahojte..dievčatá..Otázka:Mali ste niektorá uuuuuuuplne na začiatku tehu Hnačky??(meskaju ..ale pár dni do zadu test negatívny)..Tak uvidim..Vyroza to neni lebo dávam pozor čo jem..A nas doma nikto iný nebeha na wc len ja😂😂😂Neukamenujte ma😌😗

mims1520
8. máj 2019

Ahojte. Dnes som 13 dni po iui. Robila som si test “viola”, ktorý bol v takom oranžovom plastovom obale. Popri tom, ako som sa ho snažila vypacit, som strhla vrchnú časť takého farebného papieriku. Test ostal takýto. Nemá niekto skúsenosť či je to reálne druha čiarka, alebo je to rozpita časť ktorá mala ostať pod tým papierikom ktorý sa mi dal dole ? Keď som googlila tento test, zdalo sa mi že tie čiarky by mali byt bližšie k sebe :/ určite druhý test spravím, len sa informujem 🙂 Ďakujem

mims1520
8. máj 2019

@simbatko tehotná som síce ešte nebola, ale podľa mna je v tehotenstve normálne všetko :D mala som kamosku ktorá hnackovala, kŕče v bruchu
Pokladala za chorobu . A bola tehotná 🙂

simbatko
8. máj 2019

@mims1520 určite sprav druhý test..ale vidim //držím päste🍀🍀🍀🍀🍀🙏💋

evita1233
8. máj 2019

@simbatko každá sme iná ja som mala tiež a riadne ale asi len od cca5-6tt. ....

evita1233
8. máj 2019

@mims1520 sú tam dve // a môžu byť aj takto ďaleko od seba ale určite správ ešte aby si si bola istá držím palce

mims1520
8. máj 2019

@evita1233 tento druh testu by ich práve mal
Mat bližšie podľa toho čo som googlila . Som z toho zmätená

domie321
9. máj 2019

Ahojte Nic tam nieje vsak?

simbatko
9. máj 2019

@domie321 nič nevidím..Meska ti?😔

domie321
9. máj 2019

@simbatko ano dva dni ale som 4 tyzdne po Kyrete tak uvidim este

dominika_sk
9. máj 2019

@domie321 si dva tyždne po kyrete mala nechraneny styk?

domie321
9. máj 2019

@dominika_sk chcely by sme babatko a mne sam lekar povedal ze led nebudem mat ziadne bolesti a ziaden problem tak ...

tmtm
9. máj 2019

Ahojte, čo si o tom myslite? Ja po prečítaní tu rôznych príspevkov som dosť zneistela. Papierik je robený dva dni dozadu a ten druhy dnes. Fotene +10 min a max do 20min od spravenia testu. Do 5min boli čiarky trochu slabšie. Ďakujem za každý názor.

dominika_sk
9. máj 2019

@domie321 dva tyždne po kyrete nemaš mať ani styk kvoli riziku infekcie, ešte sa vyplavuje hcg, no neviem či je možne vobec otehotnieť

alexandra2468
9. máj 2019

@tmtm to je pozitivny test. 🎊

tmtm
9. máj 2019

@alexandra2468 tak to si ma potesila. Ale ešte musím k tomu napísať ze sme sa 8rokov snažili a nič. Išli sme na umelé oplodnenie a vyšlo na prvý krát. Krpec ma tento mesiac rok. No a keďže kojím tak ms prišla až pred dvoma mesiacmi. Takže som ju zatiaľ mala len dva krát. Naposledy 4.4.no a teraz ešte neprišla a dúfam ze ani nepríde. Lenže je to pre mňa až neuveriteľné že mozem byť tehotná prirodzenou cestou a ešte k tomu keď sme mali minuli mesiac sex len 2-3krat😆. Ešte stále to môže byť pozitívny test? 😊

alexandra2468
9. máj 2019

@tmtm je to taky zazrak! Pozitivny urcite je, uz len dufajme, ze vsetko dobre dopadne 🙂 gratulujem

hennyinnsbruck
9. máj 2019

@tmtm pozitívny 😍😍😍✊✊✊

tmtm
9. máj 2019

@alexandra2468 ďakujem, ďakujem a určite dám foto ďalšieho. Budem len testy kupovat😆

butterfly333
9. máj 2019

@tmtm gratulujem a prajem všetko dobré

tmtm
9. máj 2019

@hennyinnsbruck dakujeeem

tmtm
9. máj 2019

@butterfly333 dakujeeem

diaalex
9. máj 2019

@tmtm pozitívny 🙂 gratulujem 🙂