Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 neviem i vydrzim do zajtra 😀😀
@domie321 poznám to čakanie 😁 držím ti palce..Nech je..ako si prajes ✊😊
@daniela2227 dakujem 😊
@c_est_la_vie no za 6dni mali poriadne zosilniet 😔
@c_est_la_vie hmmm nevyzera to dobre :( mozno biochemko :(
@c_est_la_vie vždy rovnaké :( podľa mna prídu kramy :(
@hennyinssbruck
@ikonica
@diaalex
No ja uz ratam s tym menzesom. Aj som sklamana lebo by sme uz babatko chceli ale snad este budu prilezitosti. O mesiac mam svadbu tak aspon si pripijem a zatancujem a potom mozme skusat dokym nas to bude bavit.
Ahojte baby....vcera som som si robila dva testy a mali slabsiu ciarku,no dnes sa mi ukazalo toto ta ciarka je silnejsia a je to test 25mlU citlivostou....myslite ze sa mozem tesit? Kedze som ovu nikdy nemala pravidelnu tak naozqj neviem ani kedy sa to podarilo....ale podla vypoctov som mala posledny menz. 12 aprila.
Ahojte , môžem sa opýtať ma niektorá skúsenosti s doplnkom pre chlapa Folandrol? Odporučil mi to môj gynekológ . Men.cyklus mi skončil a znova sa pokúšame
@mirca85 ano moj bral kym ja som brala inofolic.. nie je tam nic zle je to len doplok vyzivovy
Ahojte potrebujem poradiť menzes som mala mať 26.4 ale kvôli jednému dôležité vyšetreniu som si ho musela posunúť liekmi až na 5.6 na konci menzesu to znamená 9,6 sme mali s manželom nechránený styk na druhý deň som už menzes nemala ani v noci potrebujem vedieť že tým že som to mala posunuté je moZne že som mohla otehotnieť? Ďakujem za odpoveď
@anonymka11 ja len ze.... nesedia datumy... Jun este nebol...
@ikonica prepáč tam malo byť 9.5 nie 9.6 som sa pomýlila
Ahojte. Dnes som bola na folikulometrii ( robila mi to špeci sestra). Nasla 21mm, 19mm a 17mm. Ale ze tam je volna tekutina. Vraj uz mohlo nieco prasknut. Ale podla BT neverim. Dr videl, ze to je nic a ze nech si idem vybrat Pregnyl. Kym som sa vratila, uz tam nebol, zavolali ho k porodu. Tak teraz neviem kedy mam muza znicit. A co s tou tekutinou? Preco tam je? Dakujem
@bubu4125 ja kdyz jsem si pichla pregnyl v nedeli tak v utery rano mela byt inseminace ale pokud jsou folikuly uz 21 a 19mm tak to vypada ze ovu nastane bud dnes nebo zitra jelikoz foliky praskaji kdyz maji nejakych 20-25mm takže pochybuju že se to ještě stihne ten pregnil ktery se dava 36hod pred ovu. no snazit se by bylo nejlepši asi dnes nebo nejpozdeji zitra ale lepsi kdyz tam ty spermie na vajičko počkaji maji vydrz i par dni než je dodat jak už vajičko bude pryč protože vajičko je oplodněni schopne jen par hodin
@lenka1115 BT je este nizka, takze je mozne, ze zajtra uz vyskoci. Vcera vecer sme to skusili pre istotu. Tak skusit este dnes? Ci staci zajtra vecer? ( muz rano skoro odchadza do prace).
Naco mi potom pichal ten pregnyl? Minuly mesiac len Clostyl nestacil, mozno preto sa poistil.